0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (20 puan) tarafından

Kaynanama gitmek istemiyorum ama ısrarla arayıp duruyor gel diye benim oğlum ameliyat oldu gelmedi sünnet oldu gelmedi aramadı bile hiç hep kendi kızını aradı sordu onun oğlunu sordu  bana da şimdi arayıp bayramda bana gel torunumu göreyim diyor bende eşime o gelmedi çocuğumun ameliyatına da sünnetine de. Aramadı da doğuma bile gelmedi hiç sormadı diyorum haksız mıyım 

4 Cevaplar

+1 oy
(6,541 puan) tarafından

Keske bunlari esine degil kayinvalidene soyleseydin. 

Torununu gormek isteyen gelir gorur deseydin. Yeni mi akliniza geldik ne ameliyatta ne sunnette gelmediniz diyebilirdin. 

Haklisin ama esinle kotu olmaya gerek yok ne bileyim esin ne yapsin su durumda. Ailesi tabi gitmek ister orasi ayri bi durum.

(20 puan) tarafından

Dedim ama eşimin annesi onu coccukken bırakıp başka adama kaçmış ve oda şimdi o adamın yanında ben bırakıp gelemem burda düzenim var siz gelin ben büyüğüm oglumun annesiyim diyor görünümü gorcem diyor birşey olmaz 1 gün gelsen diyorlar görümcem de sonra aynı abisine baskı yapıyor ağlıyor git abi annem o benim diye oda dayanamıyor yoksa eşim annesiyle konuşmuyor o bana diyor gidip gitmemme konusu sana bağlı diye kardeşi doldurunca da bana kızdı sabah niye gitmiycez diye kendine gel nerden geldigini bil diye 

-Reklam-
0 oy
(5,650 puan) tarafından

Hakli olsan ne olacak canım 

Eninde sonunda gitmek zorunda kalıyoruz 

Yoksa esimizle kötü oluyoruz 

(20 puan) tarafından

Evet öyle oluyor sonradan tabi ama beni aramasını beklemoyorum torunu madem merak ediyor arasın sorsun tek kendi kızını arıyor onun çocuğuna herşeyi alıyor sonra benim oğlum babaane demiyor ona hiç görmediği için niye bana babaane demiyor diye benim üzerime geliyor sen mi diyorsun diye gorumcemle benim çocuğun arasinda fark b9le yok 3 ay büyük sadece oğlum 

0 oy
(23,438 puan) tarafından

Haklısın.  Ameliyat olduğu zaman çocuğu eşine de mi sormamis. 

(20 puan) tarafından

Yok hayır hiç birimizi aramadi zaten eşimi 1 yasidnayken bırakıp gitmiş sadece kızını arıyor bizimle muahahtabi yok öyle çok bı nasıl olduysa bu bayramda aradı sadece gelin yanıma diyor 

0 oy
(30,903 puan) tarafından

Benimki de doğumda vs gelmemişti ama aramıştı onuda yapmadıysa sende gitmeyi istememekle haklısın ama bu kırgınlığını onun kendisine söylemen daha iyi olur belki bunu düşünememiştir ne bileyim kötü düşünmek istemedim 

(20 puan) tarafından
+1

Çok kez söyledim kızından da haber yolladım ararım onları demiş onada ama hiç aramadi bı bu bayramda aradı yanıma gelin diye bende hem çocuk hemde hamilelik olunca biraz ya fazla duygusallım gitmek istemiyorum oraya dedim o gelsin bize dedima radim mesaj olarak da yazdım kaynanama ben gelemem düzenim var burda siz gelin dedi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
+1 oy
14 cevap 563 göst.
0 oy
15 cevap 417 göst.
0 oy
9 cevap 416 göst.

Kategoriler

1,476,717 soru

24,173,294 cevap