+3 oy
246 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde tarafından

Kizlar şöyle sorayım temasiniz oldu ve kazaliydi o da ama saatler sonra da regl oldunuz ancak ertesi gün hapı almadınız sizce regl sonrasi gebelik oluşma ihtimali nedir? Bunu yaşayan var mı aranızda? 

Regl ye 1 gün kala 2 gün kala yada regl günü regleden saatler önce böyle bir durum yaşayıp gebelik gerçekleşen var mı acaba ?

5 Cevaplar

+3 oy
(4,026 puan) tarafından

Yaşamadım canım 

tarafından
+1

Önce olmaz ya dedim ama olursada seve seve gelsin ama şuan çok hastayım hoca ilaç verdi onu da kestim korkumdan.  Daha 12 gün var

-Reklam-
+1 oy
(21,840 puan) tarafından

Bence olmaz heralde ya. Kanla birlikte atılır heralde 

tarafından

Aslında o rahatlıkla  almadım bende . Umarım olmaz da yaa. Gerçi 6 gün adet sürekli bi akış yumurtlama olacak da döllenme olcak da spermin içerideki hayatta kalma süresini geçiyor mantıklı dimi

(21,840 puan) tarafından

İnan ki o kadar ayrıntı bilgim yok. Hatta bilgim sıfıra yakın bu konuda. 😅

+1 oy
(3,776 puan) tarafından

Tamamen ben fikir yürütüyorum şuan. Yumurtalarin çatlayıp kandan atıldığını düşünürsek o hengame de kaza ara olan da atılmıştır bence bişey olmaz

tarafından

Sperm  hücresinin icerde 3 gün canlı kalabildigini düşününce bi korktum ya  😀 ama sürekli bi akis var hayatta kalabilecegini düşünmek de sacma olur dimi 

(3,776 puan) tarafından

İçerde tutunacak dalı kalmayınca oda akar gider korkma😅

tarafından

Bende öyle düşünüyorum ya inşallah 😀

0 oy
(3,486 puan) tarafından

Ben hic sanmiyorum vucudunda saglikli yumurta kalmamiski regl baslamis suan hepsi olu onlari atacan tekrar yumurtalar olgunlasacak falan ohooo

tarafından

Ortak mantikta olmak iyi geldi  ❤️

0 oy
(2,235 puan) tarafından

Yani olursa artık gerçekten Allah'ın mucizesi doğmak istiyormuş derim ben çünkü mümkün değil 😅😅😅😅

tarafından

Olmaz gibime geliyor ama olursada başımın üstünde yeri var.  ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 150 göst.
9 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda00 (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 337 göst.
0 oy
9 cevap 183 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Aydagul (156 puan) tarafından soruldu

Kategoriler