+1 oy
587 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (36 puan) tarafından

Hanımlar merhaba ben bir haftadır evliyim. İlk iki gün ilişki oldu güzel de geçti kanamam oldu diye biraz duralım dedik ama üzerinden kaç gün geçti eşimde tık yok. O kadar hazırlanıyorum süsleniyorum yanaşıyorum sadece öpüyor ve gidiyor. Sevişme bile yok.  İnanın oturup ağladım moralim bozuldu. Nişanlılık zamanlarında böyle değildi çok libidosu yüksekti şimdi tam tersi. Evde arkadaş gibiyiz. Bu durum canımı sıkmaya başladı yani ilk günler coşkulu heyecanlı geçmez mi ne yapmam gerekiyor 

15 Cevaplar

+5 oy
(9,501 puan) tarafından

Bilemedim ne yazicam ama kesinlikle korun diyorum başka bişey demiyorum. 

-Reklam-
+1 oy
(163,267 puan) tarafından

viissss aboo daha ilk haftadan boyleyse napcan sen 👀

(36 puan) tarafından

Cidden bilmiyorum oturup konuşmam lazım sanırım

(163,267 puan) tarafından
+2

bi an once konus sorun herneyse cozulsun bacim 

+1 oy
(1,172 puan) tarafından

Bunu sizden başka kimse bilemez. Belki sizi ürkütmemek istiyordur, belki ilk heyecanını üzerinden tam atamamıştır, belki libidosu öyle kolay kolay yükselmiyordur (nişanlıyken elde edemediği için yüksektir) nasılsa evlisiniz diye zamana yayıyordur, beklentisi tam karşılanamamış da olabilir.

Siz konuşarak ancak çözersiniz. 

+1 oy
(275 puan) tarafından

Bana göre hiç normal değil korkutmak istemiyorsa sen süslenip onun yanına gittiğinde anlar orda korkmadığını bence başka bişey tüm kadınlar biliyordur ki ilk aylarda haftalarda sürekli olur olmazsa bile sevişme olur yanlış anlama lütfen 

+1 oy
(879 puan) tarafından

Güzel kadınlara bakıyor diyip evlenmişsin iyi cesaret hemen çocuk yapmasan senin için iyi olur belli ki birbibirinizi iyi tanımıyorsunuz 1 haftalık evli olupta eşinden uzak duranı ilk defa duyuyorum umarım seni incitmek istemediği için uzak duruyordur

0 oy
(620 puan) tarafından

Allah geçim versin. Belki sizi incitmek istemiyordur. Bazı erkeklerde bu durum ilk zamanlar oluyormuş ama bilmiyorum. Konuşsanız birbirinizle, sorunun nedenini bulup birlikte çözebilirsiniz. İlk zamanlar balayı demişler. Tabii ki erkekler bu süreçte çok istekli olur genelde. 

(36 puan) tarafından

Amin. Belki öyledir ama bilemiyorum çok isteksiz gibi durması üzüyor beni evlendiğime pişman olmak istemiyorum:(

(620 puan) tarafından

Tabii ki üzülür insan ve kendinde kusur arar. Anlıyorum sizi ama hemen ümitsizliğe kapılmayın. Konuşun önce. Olmazsa çift terapisi alırsınız. Eşinizden kaynaklı bir sorun da olabilir. Açık olmak gerekirse sertleşme sorunu yaşayan erkekler böyle hanımlarından uzak duruyor ve utandıkları için doktora filan da gitmiyorlar. Yani dediğim gibi önce sebebi bulun güzelce yargılamadan konuşun. Sonra çözüm yolunu ararsınız

0 oy
(3,280 puan) tarafından

Al karşına konuş ancak öyle çözebilirsiniz sorunu canısı 

0 oy
tarafından

Kız daha bı hafta bekle canını yakmamak için yanasmiyorudr 

0 oy
(7,236 puan) tarafından

UUtanmadan açık açık konuşmak ilk zamanlar aksi bir durum olmadıkça sık olur belki kanamadan dolayı korkmuştur birşey vs olur diye hemen kötü düşünme konuşmadan bunu anlayamazsın ve benden sana tavsiye ne olursa olsun özellikle bu konularda utanma çekinme 

0 oy
(543 puan) tarafından

Demissinki nişanlım başka kadınlara bakıyor ve evlenmissjn inşallah bizler yanlış anlıyoruz dur

İnşallah kötü şeyler düşünmek istemiyorum sana karşı nasıl ilk zamanlar çok güzel olur aslında sürekli akşam olmasını falan beklersin 

(919 puan) tarafından

Neden aksam olmasini beklesin ki 

Sonucta bebek te yok gunduz her saatte olabilir 😀

0 oy
(11,998 puan) tarafından

İlk iki gün olmuş şükür biz ilk gece denedik olmadı sonra iki hafta yapmadık o çekindi ben çekindim.  

0 oy
(4,297 puan) tarafından

Ara verelim deyince belkide oda gozunde sapik gibi dusuncesiz birisi gibi algilanmak istemediginden boyledir. 

Sen yanaşıver bu seferde, hazır olduğunu belli et, ozlemedin mi beni diye gir muhabbete mesela

0 oy
(1,152 puan) tarafından

İlk geceden sonra 4 veya 5 gün ara vermıştık biraz hızlı değil mısın bacı. Belkı ağrı vs olur dıye bekliyordur. Ağrın yok ise açıkça söyle istiyorm dıye

0 oy
(2,131 puan) tarafından

Sonun bizim gibi olmaz umarım. Bizimde böyleydi. İlk gun heyecanlı coşkulu. Diğer günler azalarak devam etti. Sonradan tamamen bitti. Cocuk yapmak için benim zoruma oluyordu. Şimdi 2 cocugum var. 8 yıllık evliyim. Cinsel hayatım sıfır. Sebebide yok.adam istekli degil 

(5,000 puan) tarafından

E sen neden böyle bir adama 2 çocuk verdin ki... 

(2,131 puan) tarafından

Alıştım. Bende istemiyorum artık.  Cocugum olsun istedim 

0 oy
(2,052 puan) tarafından

Kanama vs olduğu için ilk günler zaten hayal ettiğin gibi olmuyor erkek de bu durumun farkında sen diyebilirsin ben toparlandim hazırım diye ondan sonra da olmazsa sıkıntı 

İlgili sorular

Kategoriler

1,460,075 soru

23,941,054 cevap

324,749 kullanıcı

...