+1 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (2,367 puan) tarafından

B.k vardıda evlendim sanki yemin ederim.

Bu sabah saat 11 gibi oğlumla aşağı çöp atmaya indik kaynanamla aynı avluda yan yanayız.o da diğer torunuyla dışarıda.neyse oğluma seslendi oğlumda yanına gitti bende çöpü atıp yanlarına gittim.hava esiyor oğlanı yıkamışım.dedim banyo yaptırdım üşütmeden götürim dedim yukarı.dedi götür zaten bende eve gidecem.çocuğu alıp yukarı çıktım yemek yapmaya.fazla zaman geçmeden de limon tuzu almaya kaynanama indim geri çıktım.eşin aradı yemek için.

Neyse 40 dakika sonra tekrar aradı dedi yusuf aşağıdamı yok dedim evde yanımda.tekrar sordu bak evde değilmi dedi evet dedim.ordanda kayınbabama söylüyor evde diye.eve yemeğe gelincede öylesine sordum hani babanmı çocuğu sordu diye.

-yok,dedi.

Annem aradı çocukla çıkmışsın nereye gittiğini görmemiş.araba yoldan geçiyormuşta korkmuş o da eve çıktıkmı diye.

Yani düşünüyorum böyle bi yalan uydurmaya neden ihtiyaç duydu.asla yaşlı bunak bi kadın değil.aksine aşırı kurnaz.benim beynim bunun şeytanlığına çalışmıyor artık sizce niye böyle bi yalan söyledi.bu arada evli görümcemde onlarda kalıyor biz konuşmuyoruz.

9 Cevaplar

+2 oy
(265 puan) tarafından

Canı şeytanlık yapmak istemiş aynı benim kaynanam gibi😈

(2,367 puan) tarafından

Ah ellerine ne geçiyor bi anlasam.

-Reklam-
+1 oy
(1,512 puan) tarafından

Sonundan hiç bişey anlamadım, Yusuf eşin mi çocuğun mu 

(2,367 puan) tarafından

Eşim tekrar arayıp oğlumu yanımdamı diye soruyor.yusuf oğlum.

+1 oy
(4,921 puan) tarafından

Koz sende diyemedin mi madem cocugu oyle yola giderken gormus bi de araba geliyomusda gidip cocugu almak yerine seni aramayi tercih etmis al cocuk yanimda konus diyeydin ya ben anlamiyorum senin bu anneni derdi ortaligi karistirmak mi ne o kadar dusunceliyse cocugu kapar bana getirir kiz sen nerdesin cocuga sahip çıkmıyorsun diye bana deseydi ki bi anlik boslukta olabilir oyle bi durumda da guzel dille uyarabilirdi ki oyle bisey yok cocuk yanimda copten baska bi yere cikmadik gozumun onundd 

(2,367 puan) tarafından

İşte sözde eşimi arayıp demişki yağmurla çocuk dışarı çıkmış komşuya doğrumu gitmişler.nereye gittiğimizi görmemiş yoldan da arabalar geçmiş.eve çocuğu çıkardımmu diye merak etmiş.

Çocukta yanında halbuki.onun gözünün önünde yukarı çıktım.eşimede eve gelince söyledim niye yalan söylüyor diye. yanlış anlamışmış konuyu kestirip attı.

(4,921 puan) tarafından

Tamam da is yerindeki kocana niye soruyo yine muhattabi sensin her türlü hatali 

(2,367 puan) tarafından

Tabiki hatalı.beni gördüğü halde yalan yanlış konuşuyor.birde öyle olsa bile beni araması lazım.acaba benmi yanlış anladım dicemde hertürlü hatalı işte.

(4,921 puan) tarafından

Ayni sekilde dusunuyoruz 

+1 oy
(3,502 puan) tarafından

Fazla Müge Anlı izliyorsa oluyordur canım. Paranoyak ediyor insanı. Esra Erolda aynı şekilde. Bu arada bende de var bi tane aynı model. Oyunlarına dümenlerine yalanlarına hayret ediyorum. Hele ısrarı mahvediyor😼

(2,367 puan) tarafından

Yok kız.kendi gördü eve girdiğimi.sonra tekrar yanına gittim limon tuzu istedim yemeğe katacağımı filan söyledim.

(3,502 puan) tarafından

Aaa doğruu pis kadın ya 😾 böyle tiplerin ağır tedavi görmesi lazım 😼

+1 oy
tarafından

Ayyy çok fesat. Böyle insanlar yuva bozuyor demekki. Allah yardımcın olsun.

(2,367 puan) tarafından

Sağol canım.valla derdini bi anlasam.ben küs gitmek isteyincede yalvarıp yakarıyordu gitmim diye.

+1 oy
(1,802 puan) tarafından

Kullanıcı adın neden öyle anlıyorum şimdi 😄 Allah sabır versin bacım zor böylesi şeytan kaynanaları çekmek. Aklınca senı kocana kötüleyecek

(2,367 puan) tarafından

Amin bacım sağol.

+1 oy
(7,090 puan) tarafından

Cni sıkılmış sana sarmak istemiş boşver 

(2,367 puan) tarafından

Valla bende yağmursam bu sefer istediğini ona vermicem.inadına gülüp eğlenecem.

(7,090 puan) tarafından

İşte böyle yapacaksın patliyacak

+1 oy
(1,719 puan) tarafından

Benim kaynana şükür iki yıl oldu bana kustude kafam rahat çokta yakın değilim şuan oğlu hasta ayda yılda bı arar sorar geçen ortanca oğlum demiş nene biz zor durumdayız siz niye gelmiyonuz felan demis senin ananı baban bı güzel döveydi gelirdim oda nene sen ne diyin demiş yüzüne kapatmış eşimde bana baktı gözleri doldu dedim bişey demiyorum Allah hakkımı sorsun ondan ne diyeyim yani ya ev bizim tavuk bizim yumurtayı saklıyor bı misafir geliyor çocuklarıma bağırıyor en son dedim valizin orda evimde rahat etmeyene kapıda orda🤐kafam rahat şuan geçen depremde aradı eşim gel yanımıza burası köy korkarsın felan hiç ses etmedi insan beni boşver oğluna acır ya.neyse her doğuran anne değil benim gözümde noktaaa☺️her zorlukta bile evlatlarım iyikilerim ❤️

(2,367 puan) tarafından

Valla abla ben bu yaşta yaşadıklarımı anlatsam roman olur.ilk oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim.hastaneden eve geldik.3 görümce bizde hepimiz 1 odada yattık.1 hafta bizim evde kaldılar.uzak bi hastaneye gittik geldik evdeki herşeyi alıp kendi evine taşımış.bi küflü peynir bayat ekmekler birde geçen seneden kalma donmuş yağ.eşimde ekmek alacak para bile yok.sözde hesabı kitabı ayırdık diye herşeyi götürmüş.sırf annemler gelecek diye evde hiçbirşey bırakmadılar.annem eve geldi yiyecek hiçbirşey bile yoktu.sonra kayınbabamla tartıştık.artık sinirden stresten 1 ayda sütüm kesildi.sen yine kurtulmuşsun benim kurtulma imkanımda yok.sözde ilçede ev aldılar gidecekler ama.dqha beter bana yapışırlar.köye geleceğiz yemek yap diye.

(1,719 puan) tarafından

Ben 17 yıldır evliyim canım oooo o yüzden zamanla oluyo bazı şeyler yokse benki kaynanama laf diyim etimi yerler bide urfalilar düşün saygı olmazsa olmazları.suan bende maddi zorluk icerisindeyim ama Allah büyük yani asla onların bı lirasını istemedim istememde

Bizim dinimizde komşusu aç yatan bizden değildir der çok şükür komşum bı çorba bile pisirse bı tabak verir Allah razı olsun.sende boşver eşime çok yansıtma umursama onemseme sana tavsiyem Allah biliyosa gerisi bos

(2,367 puan) tarafından

Biliyorum urfalıları abla.tandığım insanlar var gelinlerini çok ezerler.bizde kürt olduğumuz için eşimin ailesi çekinir.başta çok sessizdim bağırıp kızdıklarında hemen ağlardım.hatta kayınbabam bi ara ya bize boyun eğecen ya da bu evden gidecen dedi.benim işk defa orda sesim çıktı dedim giderim bende o zaman.o gün ailemi beni alsınlar diye aradım.gelmediler idare et dediler.o zaman ses etmediler diye hep üstüme geldiler.sonra tekrqr babamı aradım.bi güzel doldurdum dedim bana diyorlar senin baban korkuyor sessizdir bişey yapnaz.babamda sinirlendi aradı kayınbabamı gelirsem senide ailenide öldürecrm dedi.o gün bugündür daha karışmaz.ama işte kaynanam böyle şeytanlıklara başvurur.

(1,719 puan) tarafından

Bosver takma esin seni biliyosa gerisi nederse desin

+1 oy
(569 puan) tarafından

Onu bize değil kaynanama sorucaksın bacım hayırdır derdin ne, ne yapmaya çalışıyosun diye

(2,367 puan) tarafından

Geçen senede wşimi dolsurmuştu karın beni tersleyerek konuşuyor diye.akşam eşim eve geldiğinde barut gibiydi.sabah anca anlattı annemi tersleyerek konuşuyorsun diye bende dedim venim annenle bi tartışmam filan olmadı öğlen eve geldiğinde yüzleşeceğiz dedim.neyse sabah eşim işe gitti.kaynanam geldi.karşıma aldım konuştum inkar etti ben öyle bişey demedim işte dedi.dedim o zaman oğlunmu yalan söylüyor.2 3 yıl önceki olayları öne attı dedim onları o zaman söyleseydin şimdimi aklına geldi.bu da dedi kalk döv o zaman beni kışkırtmaya çalıştı.dedim ne dövecem seni.yani anlayacağın kaynanam öyle karşıma alıpta konuşabileceğim bi insan değil çok denedim ama olmuyor.o yüzdej herşeyi saman altından yürütecem.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 869 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 683 göst.
0 oy
22 cevap 864 göst.
0 oy
11 cevap 974 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler