B.k vardıda evlendim sanki yemin ederim.
Bu sabah saat 11 gibi oğlumla aşağı çöp atmaya indik kaynanamla aynı avluda yan yanayız.o da diğer torunuyla dışarıda.neyse oğluma seslendi oğlumda yanına gitti bende çöpü atıp yanlarına gittim.hava esiyor oğlanı yıkamışım.dedim banyo yaptırdım üşütmeden götürim dedim yukarı.dedi götür zaten bende eve gidecem.çocuğu alıp yukarı çıktım yemek yapmaya.fazla zaman geçmeden de limon tuzu almaya kaynanama indim geri çıktım.eşin aradı yemek için.
Neyse 40 dakika sonra tekrar aradı dedi yusuf aşağıdamı yok dedim evde yanımda.tekrar sordu bak evde değilmi dedi evet dedim.ordanda kayınbabama söylüyor evde diye.eve yemeğe gelincede öylesine sordum hani babanmı çocuğu sordu diye.
-yok,dedi.
Annem aradı çocukla çıkmışsın nereye gittiğini görmemiş.araba yoldan geçiyormuşta korkmuş o da eve çıktıkmı diye.
Yani düşünüyorum böyle bi yalan uydurmaya neden ihtiyaç duydu.asla yaşlı bunak bi kadın değil.aksine aşırı kurnaz.benim beynim bunun şeytanlığına çalışmıyor artık sizce niye böyle bi yalan söyledi.bu arada evli görümcemde onlarda kalıyor biz konuşmuyoruz.