+3 oy
439 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8,935 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız 🤗

Bugün kocalar evde sanırım kimsecikler yok 🥸

Ben adamı işe kovdum yarın evde çocuk bakacak bugün çalışsın çok para lazım 😄 

Akşam için sarmam hazır poğaça hamurumu yoğurdum şimdi bı börek sarıp buzluğa aticam iyice sosunu çeksin keserken dağılmasın zorlanmayim diye büyük uyuyor firlama gece 4 te uyudu 

Miniğim uyanmıştı şimdi tekrar uyudu 🤣 

Bende az kahve sigara yapayım istedim daha evimin işi duruyor 🫣🫣🫣 

image

8 Cevaplar

+2 oy
(14,119 puan) tarafından

Aleyküm selam canım afiyet olsun 

Bizde birazdan kahvaltı yapcaz annem bugün dönüyor Bursa'ya🥺iki haftadır buradaydı bana yardıma gelmişti alıştık şimdi gidiyo ☹️

(8,935 puan) tarafından
+1

Rabbim yardımcın olsun canım benimki de cuma gitti 🥺

-Reklam-
+2 oy
tarafından

İyiyim.kiz ne yapayım kocamda kocam bana robot süpürge alacakmış mutlu oldum 

tarafından
+1

Ay afiyet olsun sanada bende kahve içiyorum 

(8,935 puan) tarafından

Rabbim anlayışlı eşlerin sayısını çoğaltsin inşallah canım 

Şimdiden hayırlı olsun cnm bu ara bende niyetleniyorum ama önceliğim derin dondurucu 

Geçen dikiş makinası istiyor dum adama gittim doğum günü hediyesi dikiş makinası aldım 🤣 

Şimdi diyorum sende anneler günü hediyesi derin dondurucu al 

tarafından

Ahahahahaa aslında dikiş makinasını kendine almışsın 🤣🤣🤣

Teşekkür ederim canım amin inşallah 

(8,935 puan) tarafından

Çaktırma hediye hediyedir onunda donlari dikilecek sonuçta 🤣

tarafından

Shahahahahahah haykırdım yeminle 

+1 oy
tarafından

Aleykum selam canim gunaydin iyiyim elhamdülillah sen nasilsin minikler nasil 

Benim koca hergun evde gece yok malum 🫤

Ben bugun duzgun uyumadim pek aksami nasil etcem onu dusunuyorum kahvemi ictim cocuk kahvaltisini yapti mutfaga gececem simdi esime gece ise goturmeye borek cikardim tarhana corbasi yapmistim dun icilmedi son bi pakette patlicanim kalmis buzlukta onu cikardim yemeklik hazir zaten bi salcali su kaynatip icine atacam 5 dkda hazir dun aksam esim ise gidince temizlik de yapmistim bosum bugun 

(8,935 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

Benim iş ÇOK bugün sen bana yardıma gel 

tarafından

Ah yakin olaydik ben seni birakir miydim hic o hastalik zamani hele dogumda falan topraga ben bakardim seni kimseye muhtac etmezdim 

(8,935 puan) tarafından

Allah razı olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallah İnan buna şüphem yok 

tarafından

Senden de bacim ne demek 

+1 oy
(64,770 puan) tarafından

sana kısmetmiş ela cayinin resmini cekti.paylas kizimin cay keyfi yazarsın dedi 😀

image

(8,935 puan) tarafından

Afiyet olsun prensesime 

+1 oy
(9,044 puan) tarafından

Afiyet olsun benim eşim yok canım bahçeye fidanları sulamaya gitti giderken bana da iş bırakıp gitti tişörtleri var ütülenecek rica etti yaparmısın diye onu yapıcam ordan anneme gidicem evinin yanında çok büyük güzel bir park var orada çocuklari oynatıcam akşamda annemde yemek yerim eşim ordan alır 

+1 oy
tarafından

image

Dün gece bütün evi temizledim sjsj şuan hiç işim yok oğlanı doyurdum aşağı indi bende kahve sigara sonra 1 saat spor yaparim 

Afiyet olsun 

Sanada kolay gelsinnn

(8,935 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(2,998 puan) tarafından

Ayy Büşra nolur şu enerjinden banada yolla sen iki çocukla hazırlıkları bitirmişsin ben tek pikachumla başa çıkamadım vallaha gaz illeti mahvediyor bizi yemek yapmayı bırak tuvalete gidersem şükür o derece :) 

(8,935 puan) tarafından

Yazmadim canım valla mutfak bana terapi canım yeri geliyor oğlumu kavguruya koyup dans ederek yapıyorum yine yapıyorum 

(2,998 puan) tarafından

Ay yok bizde nerde benimki evit çevir durmuyor gaz bizi mahvetti ağzıma ekmek atınca şükrediyorum o derece 40 ımız çıktı halen düzelemedim 

0 oy
(288 puan) tarafından

Büşra, enerjin çok güzel maşaAllah, sen hangi ara uyuyorsun , dinleniyorsun merak ettin, büyük oğlun gece çok geç yatıyor anladığım kadarıyla

(8,935 puan) tarafından

Gece geç yaptıyor gerçekten ama 2.ye kadar ben durduysam 2 den sonra eşim uyanıyor ben yatıyorum veya eşim 2.ye 3 e kadar idare ediyor ben kalkıyorum eşim yatıyor canım dönüşümlü birbirimizi idare ediyoruz tek olsam zorlanırdim sanırım benim minikte pek uyku sevmiyor 

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 413 göst.
26 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (8,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 780 göst.
6 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Zhlfrk (9,701 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 672 göst.
+2 oy
9 cevap 329 göst.
3 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (8,935 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,976 soru

24,626,102 cevap

364,840 kullanıcı

...