Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler neler yapıyorsunuz 🫶 🤗
Çok şükür işlerim bitti eşim evdeydi rahat rahat sildim süpürdüm az bi hava alayım diye balkona kaçtım 🫣🫣
Miniğime mama yapıcam büyük miniğim pilav yoğurt istedi onu doyurucam adam evde olunca ayrı bir rahatlık geliyor bana 🤣🤣🤣
Çocuk ağladımi pisledidimi acıktığımi bunları takıp etmiyorum fazla rahat takılıyorum 😂 😂
Balkonuma çarşaflardan kabin yaptım 😁😁😁😁 kıyıdan köşeden etrafı kesiyorum
Gunaydın bugün pek bı ısım yok evı aksamdan toplamıştım. Sadece yemek yapıcam iftara. Ne yapsam bilemedim 😊
Öğleden sonra hastaneye gidicez yetiştire bilirsem ben pide yapmak istiyorum
Az çorbamla sarmam var sahurda da rahat olurum
Pide güzel fikir. Hamurisinden biraz midem yanıyor. Yoksa ben de yapardım. Kolay gelsin sana canım. Hayırlı ramazanlar 🌸
kız sendeki bu enerji bende olsa ne isterim maşaallah nazar değmesin.Ben daha yataktayım bebelerimde uyandı nolur birazdaha uyuyun diyorum ama asla uyumazlar mecbur kalkıyorum daha başka çare yok 😄kabini nasıl yaptın merak ettim 😄
Resim yüklenmiyor ya iplere mandalladim çarşaflari 😁😁
Benim bebeler sahurda uyandı soframin bereketleri eşim sen yorgunsun yat diyince fırsatı kaçırmadım gittim uyudum ondan bu kadar enerjigim
Uykusuzluktan ölüyorum dün gece eşim oğlumu uyuturken oğlum ayağıyla park beşiğin demirine basarak tırmanıp atlamayı öğrenmiş bütün gece nöbetteydik bi facia olmasın diye zamanında montese yatak yerine ikili ranza aldıgım için bin pişmanım mahvoldum şuan mobilya ustasını aradık özel korumalık yaptıracaz ranza mesafesi yüksek çünkü
Allah korusun canim ben çok korkuyorum ikililerden en güzeli baza
Hamileyken heyecanlanıp araştırıp etmeden pat diye aldım doğumdan sonra dank etti tehlikesi usta gelsede bi an önce halletsek şunu artık uyumak istiyorum
Aleyküm selam çamaşır katlayıp süpürge yapıcam çok işim yok benim eşimde evde 10 gün raporlu kızım okulda paşam kahvaltı yapıyor akşama bende fırında köfte patates mercimek çorbası yapıcam yanına hemen hemen hergün yaptığım karışık meyve suyu sıkıcam meyve susuz bir akşam yemeği neredeyse yok bizde
Gece 3bucuktu uyudum sabaha karşı ilaç içmeye kalktim uyuyamadum zorla uyudum 9da kocam aradı
Dahada geri uyuyamadım kalktim oğlana tost yaptım ama yiyor bende uzandım öyle kendime çok fazla isim yok ama oruç beni çok etkiliyor ondan kalkamıyorum
Aleykum selam canim dinlen biraz temiz hava aldigin iyi olmus bende 9 bucukta uyandim (8 bucuktan beri cocukla esim hahahah hihihihi ne kadar uyuyabilirsen ) kalktim cocuga kahvalti verdim yediriyorum simdi hic bi is yapmicam bi corba bi pilav esim markete gidecem gelirken tavuk aliyim sosla dedi yeter
Günaydın canım maşallah Allah güç kuvvet versin. Yatağımdan ayrılamiyorum. Gece 4 buçuktan sonra uyudum sekizde kızımı okula götürüp geldim yatağa geçtim çok yorgun uykusuzum.
Kızlarım kaç gündür hastalar perişan olduk
Evi supurdum mutfagı topladım camasır var katlıycam cüz surucem sonra
Aleyküm selam canm Çocukları doyurdum Alt kat üst kat dip köşe yaptım nevresimleri flaan yıkadım tuvaleti yıkadım bi banyom kaldı namaz kıldım şimdi kızımı uyutuyorum uyursa kuran okucam sonrada iftira ne yapsam diye düşüncem 😂
1,493,352 soru
24,400,060 cevap
350,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın