+2 oy
717 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından

Derdimi suya anlatsam çare etmeyecek artık. Ben universtenin ilk senesinde bir adamla tanıştım o okumuyor çalışıyor tanıştık konuştuk sevgili olduk 3senedir 4olmak üzere. bu sene son senem. Ve aslında sevgilim beni çocukluktan tanıyor ben küçüktüm hayal meyel hatırlıyorum dayımın nişanında tanışmışız. Benim dayımın nişanlısı onun halasıydı bunlar sonra ayrıldılar attılar yüzükleri kızın ailesi kabul etmedi illa evlenicekler dediler ve bizimkiler Rizeden Vana gittiler sırf konuşma için ordada kavga olmuş kız ölürüm ayrılmam demiş ayılmışlar bayılmışlar kızın babası sevgilimin dedesi bizimkilere bıçak çekmiş yetmemiş babamın arabasının camlarını paramparça etmişler olayın iğrençliği son nokta o kadar saçma olaydan sonra sonda yüzükler atıldı. Ben o zmanlar tahmini 4 5yaşlarında olurdum şuan 21yaşındayım. Sevgilim 29yaşında. Ben bilmiyordum hiç geçen yaz anlattı sana söyleyemedim korktum benden ayrılırsın diye haberim bile yoktu ablamla konuştuğumda seni o anladı ben söylemeye cesaret etmedim. Dayım tüm fotoğrafları yırtmış ama onlarda hala fotoğraflar duruyor onlarıda gösterdi halası evlenmiş hatta 2kızı 1oğlu var dayım evlenmedi ama. Ara tatilinde aile evine geldiğimde anneme söyledim herşeyi sevgilim var ciddi düşünüyoruz diye kimlerden olduğunu anlattım bana söylediği tek şey dayın seni öldürür oldu. Babamla konuştum babamda hoş karşılamadı ama sesini çıkarmadı abim o kansızlar seni ağlarına alırlar anne diye inim inim inletirler dedi. Diyecek söz bulamadım tek söylediğim o öyle biri değil oldu. Sevgilime bu konuşanları söylemedim hala zoruna gider diye. 25mayıs memlekete dönücek ve konuyu açıcam annemi ablamı istemeye göndericem dedi. Normalde buna sevinmem gerekiyordu ama sevinemiyorum çünki annem asabımı bozuyor sürekli aynı şeyi tekrar ediyor bizi öldürmediler ama seni öldürecekler diyor Allahın verdiği canı kim alır ya? Anlatıyorum anlamıyor babam bile istemiyor onu çok seviyorum ama kaçmak aklımın ucundan geçemez çünki öksüz yetim gibi evlenmek istemiyorum. Büyük dayım bana karşı genç kız hayatına karışmayın diyor nişanı atılan dayımın haberi bile yok daha. Stajımı tamamlamam gereken evrede şu uğraştıklarıma bak ya sevgilim annemle konuşmak istedi ben izim vermedim çünki annem düşünmeden konuşucak ve onunda kalbini kırıcak

21 Cevaplar

0 oy
(9,938 puan) tarafından

3 sene birliktemiz olmuştu eşimle 16 yaşimdaydım ve öyle evlilik düşünmedik babam akrabalar çok ayırmaya calıstı ayrılın dediler herşey dediler işte bunların köyü kızılbaş olmaz dediler dedem hep karşı cıktı eşime sorduğumda hayir bizim köy kızıl baş değil derdi ona inandım kızıl baş değilermis başka köyle karıştırmişlar iyiki eşime inandım direndiler baya bir kere babamdan çok kötü dayak yedim ki eşimden dolayı ayırmak icin tanısın görüsün seveceksiniz gariban bi çocuk dedikce zıt gitiler en son  ceza vermek icin eve gitmedim onun yanina gitim eve gitmedim artık tm gelin orta yol bulacaz dediler orta yol buldukları evlendirmekmiş öyle evlendik dedem benle 2 sene küs kaldı nezaman ki oğlum oldu dedemle ozaman baristik çok ağlamiştım o dönem eşim askere gitmişti ve şuan ki halimize şukur artik kenetlenmiş bi aile olduk  

(26 puan) tarafından

Ailemle aynı şehirde değiliz sevgilimle aynı şehirdeyiz ve sevgilim gerekirse nikah kıyalım öyle karşılarına çıkalım benim ailemden kimse seni ezemez diyor ama ben ailemsiz evlenmek istemiyorum böyle hayal etmedim 

(9,938 puan) tarafından

Hakında hayırlısı canım cok iyi düşün ben ailemsiz evlenmedim düğüme geldiler dedem haric 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 775 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 235 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
2 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 581 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,086 soru

24,106,926 cevap