Kızlar adete 4 gün var ovulasyon kullandjm bu ay ve şüphem var kendimi olduğundan yorgun hissediyorum uyku halim ve mide bulantısı var ve bir kaç şeye tiksinme oldu . Ovulasyon da yumurtlama gününü yakaladık ve bugün biraz başım ağrıyor gece pek uyuyamadım hap icicem de aklıma takıldı yine evde erken gebelik testi var günüme de 4 gün var yapsam öğrenebilir miyim acaba
Ben adetime beş gün kala erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim bı ihtilam çıkabilir bence dene istersen
Yaa hadi bakalım canısı ❤️
Kız va rmi dersin
Valla Allah bilir gülüm bir test daha yap ama iki gün sonra yap Derim varsa eğer muhakkak bir silik çizgi çıkar
İnşaallah bakalım
Hayırlısı olsun
Evet öğrenebilirsiniz. Benim 1 hafta varken öğrenmiştim. 5 dakika sonra okuyun ondan sonra ikinci çizgi çıkarsa dikkate almayin
Teşekkür ederim canım gidip bakayım bari en azından hapı içerken kafam rahat olur zaten gecikmeli gösteriyor benim takvim normal düzene göre yarın olmam gerek
Benim adet olacağım gün silik olarak çıkmıştı biraz daha beklesen şimdi çok silik çıkarsa yada cikmazsa kafan iyice kariscak
Benim ameliyat nedeniyle bı kaç ay gecikme oldu takvim de o yüzden 30 günden hesaplıyor yanj bir düzenim yok yarın olmam gerek eski düzenime göre basım felâket ağrıyor hapsiz geçmez
Ben 6 gün kala yaptım negatifti ama 3 haftalık gebelik vardı en sağlıklısı kan vermek
Şu an başım ağrıyor çok gece uyuyamadım hap icicem de acil öğrenmem gerek . Kan için pazartesi beklemem gerek
Acile git
Acilde pek yapmıyorlar gebelik testi
Git de ki sürekli kullandığım bir ilaç var adını bilmiyorum özel ilaçtı gebelik durumunda kullanmayın dendi bende şüphe ediyorum 1 haftadır adet olmadım oldu bitti 😅
Çıkar ben de adetimden 4 gün önce yapmıştım
Yaptım negatif
Geç döllenmedir belki de hakkın da hayırlısı olsun
İnşaallah canım cümlemizin
Canım bende 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum yakaladiklarimida değerlendiriyorum adetime dün 6 gün varken kahverengi leke geldi sonra silince geldi akşam yoktu şimdide yok yerleşme olabilir mi bilmiyorum ama başım ağrıyor bugün ve yorgunluk halsizlik var adetime 5 gün var nasip kim evlat istiyorsa rabbim nasip etsin
İnşaallah canım test yaptın mı ben yaptım az önce negatif çıktı ama belki de erken olduğu içindir yada bana nasip degil artık bilmiyorum
Yapmadım çünkü yerleşme kanamasından 4 gün sonra idrarda çıkabilir dedi hemşire arkadaşım
Anladım canım belki benim de etkendir ondan çıkmamıştır
Belkide inşallah
Ben adetten 10 gün önce yaptım çok aşırı gölgeli çıktı ama hamile olduğunu öğrendim yani
Geç döllenme olabilir En iyisi adet gününü bekle olmazsa kan ver sağlık ocağına pazartesi günü
Geç döllenme olunca çıkmaz dimi
Testte çıkar mı bilmiyorum ama kanda kesin çıkar sadece ultrasonda geç çıkabilir
Hafta içi olmazsam giderim canım sağol
Rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️
1,489,647 soru
24,346,923 cevap
346,290 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın