+2 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (6,807 puan) tarafından

Kızlar adete 4 gün var ovulasyon kullandjm bu ay ve şüphem var kendimi olduğundan yorgun hissediyorum uyku halim ve mide bulantısı var ve bir kaç şeye tiksinme oldu . Ovulasyon da yumurtlama gününü yakaladık ve bugün biraz başım ağrıyor gece pek uyuyamadım hap icicem de aklıma takıldı yine evde erken gebelik testi var günüme de 4 gün var yapsam öğrenebilir miyim acaba 

7 Cevaplar

+3 oy
(3,879 puan) tarafından

Ben adetime beş gün kala erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim bı ihtilam çıkabilir bence dene istersen

(3,879 puan) tarafından

Yaa hadi bakalım canısı ❤️ 

(6,807 puan) tarafından

Kız va rmi dersin 

(3,879 puan) tarafından

Valla Allah bilir gülüm bir test daha yap ama iki gün sonra yap Derim varsa eğer muhakkak bir silik çizgi çıkar 

(6,807 puan) tarafından

İnşaallah bakalım 

(3,879 puan) tarafından

Hayırlısı olsun 

-Reklam-
+3 oy
(2,831 puan) tarafından

Evet öğrenebilirsiniz. Benim 1 hafta varken öğrenmiştim. 5 dakika sonra okuyun ondan sonra ikinci çizgi çıkarsa dikkate almayin

(6,807 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım gidip bakayım bari en azından hapı içerken kafam rahat olur zaten gecikmeli gösteriyor benim takvim normal düzene göre yarın olmam gerek 

+3 oy
(1,741 puan) tarafından

Benim adet olacağım gün silik olarak çıkmıştı biraz daha beklesen şimdi çok silik çıkarsa yada cikmazsa kafan iyice kariscak

(6,807 puan) tarafından

Benim ameliyat nedeniyle bı kaç ay gecikme oldu takvim de o yüzden 30 günden hesaplıyor yanj bir düzenim yok yarın olmam gerek eski düzenime göre basım felâket ağrıyor hapsiz geçmez 

+3 oy
(718 puan) tarafından

Ben 6 gün kala yaptım negatifti ama 3 haftalık gebelik vardı en sağlıklısı kan vermek 

(6,807 puan) tarafından

Şu an başım ağrıyor çok gece uyuyamadım hap icicem de acil öğrenmem gerek . Kan için pazartesi beklemem gerek 

(718 puan) tarafından

Acile git 

(6,807 puan) tarafından

Acilde pek yapmıyorlar gebelik testi 

(718 puan) tarafından

Git de ki sürekli kullandığım bir ilaç var adını bilmiyorum özel ilaçtı gebelik durumunda kullanmayın dendi bende şüphe ediyorum 1 haftadır adet olmadım oldu bitti 😅

+3 oy
(1,815 puan) tarafından

Çıkar ben de adetimden 4 gün önce yapmıştım 

(6,807 puan) tarafından

Yaptım negatif 

(1,815 puan) tarafından

Geç döllenmedir belki de hakkın da hayırlısı olsun

(6,807 puan) tarafından

İnşaallah canım cümlemizin 

+3 oy
(441 puan) tarafından

Canım bende 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum yakaladiklarimida değerlendiriyorum adetime dün 6 gün varken kahverengi leke geldi sonra silince geldi akşam yoktu şimdide yok yerleşme olabilir mi bilmiyorum ama başım ağrıyor bugün ve yorgunluk halsizlik var adetime 5 gün var nasip kim evlat istiyorsa rabbim nasip etsin 

(6,807 puan) tarafından

İnşaallah canım test yaptın mı ben yaptım az önce negatif çıktı ama belki de erken olduğu içindir yada bana nasip degil artık bilmiyorum 

(441 puan) tarafından

Yapmadım çünkü yerleşme kanamasından 4 gün sonra idrarda çıkabilir dedi hemşire arkadaşım 

(6,807 puan) tarafından

Anladım canım belki benim de etkendir ondan çıkmamıştır 

(441 puan) tarafından

Belkide inşallah 

+2 oy
(4,362 puan) tarafından

Ben adetten 10 gün önce yaptım çok aşırı gölgeli çıktı ama hamile olduğunu öğrendim yani

(4,362 puan) tarafından

Geç döllenme olabilir En iyisi adet gününü bekle olmazsa kan ver sağlık ocağına pazartesi günü

(6,807 puan) tarafından

Geç döllenme olunca çıkmaz dimi 

(4,362 puan) tarafından

Testte çıkar mı bilmiyorum ama kanda kesin çıkar sadece ultrasonda geç çıkabilir

(6,807 puan) tarafından

Hafta içi olmazsam giderim canım sağol 

(4,362 puan) tarafından
+1

Rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,807 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu