+5 oy
956 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu haberden sonra hastanelere de güvenim bitti biz kime emanet edeceğiz çocuklarımızı 

image

21 Cevaplar

+9 oy
(1,880 puan) tarafından

Aile yılına hoşgeldiniz. 

tarafından
+1

Birde teşvik için para veriyorlar böyle adaletsiz dünyaya çocuk mu getirilir 

(1,880 puan) tarafından

Önce çocukları koruyabilsinler. 

tarafından

Buda mı devletin suçu 👏

tarafından
+4

Evet caydırıcı cezalar gelmedikçe bu olaylar artmaya devam edecek 

(1,880 puan) tarafından
+3

Kimin suçu mesela? Olay çam sakurada oluyor. Devlet hastanesi. Devlet hastanesi olduğu için oradaki hastanın doktorun çalışanın güvenliğinden sorumlu olan Devlet. (Hatta kendinizi bünyesinde hastanesi polisi bulunduran bir yer) Ha anayasal hakkını kullanan öğrenciler Silivri alt alta üst üste yatarken 25-30 suç dosyası olan adamın elini kolunu sallaya sallaya sokakta gezmesinden ve kriminal tiplerin bundan cesaret bulmasından bahsetmiyorum bile. Sen söylesene suç kimde. Yoğun bakımda çocuğunu devletin bir kurumuna güvenip, bırakmak zorunda olan ailede mi? 

(1,880 puan) tarafından
+2

Takip et bak bakalım bu orospuevladının başına ne gelecek. Kaç sene yiyecek. Kaç sene yatıp çıkacak. Bu artığı ilaç deneylerinde kullanmaları lazım. Adını bile söylemeyecekler. Halbuki yüzünü boy boy tüm kanallarda gösterip fişlemeler lazım. Ya bu ülkede yeni doğan bebekleri canlı canlı öldüren pezevenkleri üç yıl meslekten men ettiler ya. ÜÇYIL!! 3 yıl.!! Üç yıl sonra kimin bebeğinin canına kıyacaklar ha? Bu pezevenklerin biri de terörden ceza alıp "af" ile salıverilen bir lavuk.  Bu kimin suçu bacım söyle bana. Allah aşkına ufacık bebeklerin, ufacık kız çocukların canına bedenine kast edilirken parzitanlık, fanatiklik, körlük yapmayın. Benim kan beynime fışkırıyor. Yanlışa yanlış demeyi öğrenin artık. Kimsenin can güvenliği yok.

tarafından

Özel hastanede olanlar farklı miydi ? Onlar gelince çıkamıyor zaten içerisinde veriliyor cezası, kim.cikmkd

(9,080 puan) tarafından
+2

ozel yada devlet yada baska biryer . bu ülke sınırlari içinde yasayan her insanevladinin kadin erkek genc yasli coluk cocuk hay.van yada bitki her canlinin sorumlulugu devlete ait tabiki. devlet vatandasin canini malini bedenini yaşam hakkini koruyamayacaksa niye basta var . toplumun huzurunu refahini adaletini saglayamayacaksa neden var . parmagina bir pasli civi batsa bu da devletin sucu tabiki o pasli civiyi o hastanede tutmamasi bir caresine bakmasi gerekiyor cunku. 

(1,880 puan) tarafından

Ne demek kim çıkmış ya. Hiç mi haber okumuyorsun. Google a Fırat sarı terör örgütü yaz bak oku. Bu kansızı çıkartan yasa 2003 de çıkıyor. Parlamenter sistemi azıcık hatırlıyor ya da okuyup biliyorsan yine sorumluyu bulacaksın. 

(5,901 puan) tarafından
+1

@Divayorgun Hanımlar haklı. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bir kurumda vatandaşı olsun olmasın insanların can güvenliğinden devlet sorumludur. Devlet caydırıcı cezalar vermediği sürece kimse bir şeyden korkmaz. İnsanlar Allahtan korkmuyor 3-5 sene hapis cezasından mı korkacak? Tecavüzün iyi hali olmaz. Cezası tek ve müebbet olmalı. Buna da devlet karar verir. 

Devletin başında farklı bir hükümet olduğunda da dilerim bu kadar devletçi olabilirsin. Fanatizm zehirlidir. Sağduyulu düşünmek lazım. Bağımlı olmamak lazım. Gün gelir o haberlere çıkan çocuklardan biri senin yakının olur. Belki evladın olur. Allah korusun. İnan o zaman seni herkesten çok biz savunuruz. Konuyu bir siyasi parti, bir hükümet taraftarlığından ayrı düşünmek gerekir. Çünkü asla şaşmaz, Allah insanı iddiasından vurur. Gün gelir sen de vicdandan uzak fanatikçe savunduğun her iddiandan vurulursun. 

tarafından

Ne güzel demişsin,  Allah'tan korkmayan devlettenmi korkar.

(1,880 puan) tarafından

Ya Allah aşkına için, bakın allah adını verdim. Japonya ateizim oranı en yüksek ülkelerin başını çekiyor abi bu adamların şehirleri niye bizden daha güvenli o zaman. 

(1,880 puan) tarafından
(9,080 puan) tarafından

olabilir boyle seyler çok normal😂guleriz aglanacak halimize

tarafından

Ya sakamisin , bu adam zaten pkk li özgür özel tuturmus adam o kadar kalabalıkta darp edilmiş inandınız mi , kurgu işte karalama çalışması.

tarafından

Kendileri kurdular oyunu sonra da oynadılar, bu kadar açık ve net. Zamanında asker forması giyip dpguda cocuk kaçırdıkları gibi.

(5,901 puan) tarafından

@Divayorgun İnan bana muhalefet o kadar yetenekli olsa 22 senede en az iki kez iktidar olurdu 😂 İnanma böyle komplo teorisi işlere. Ülkede can güvenliği önemli bir sorun maalesef. Haydi bu mevzu kurgu olsun, ki kesinlikle öyle değil, tarikatlarda istismar edilen masum çocuklar da mı CHP'nin kurgusu... Cemaatler, tarikatlar bizzat AKP'nin arka bahçesi. Onları bile koruyamıyor anca kendilerini koruyorlar. Biz sade vatandaşlarız. Kafamızı bulandırıp iktidara da muhalefete de bu kadar kapılmaya herek yok. Günün sonunda onların cepleri dolar, vicdanları zerre sızlamaz ama biz birbirimizi yediğimizle kalırız. Burası Norveç olsa ben de siyaset severim ama orta doğu ülkelerinde siyaset hep ticaret ve sömürge aracıdır. Gönlünü bu saçmalıklarla doldurma derim naçizane. 

tarafından

Sizin fikirleriniz da inandıklarını da bana göre saçmalık 

(1,880 puan) tarafından

Ya canım benim ağzında tutturmuşsun bir pkk peki bu öcalanın mektubunu okuma ve meclise çağırma işine ne diyorsun. Ayrıca benim bu haberi göndermekteki amacım özgür özele saldırması değil. Zerre umurumda değil eczacı. Bu adam neden dışarıda. Sorum bu. 

(5,901 puan) tarafından

@Divayorgun Konu amacından çok saptı. Hakarete geçtin. Hoş değil. İyi akşamlar. 

tarafından

Devlet yargıyı yönetemez , suclu devlet ise de yargi onunde hesabini oder. Yasama , yurutme , yargu bu yuzden 3 ayri konumda çıkmasında suç akp nin mi? Ne belli hakimin çhpli olmadığı,  mektuba gelince de asla.kabul.gormedim.sonucta değişimedi herkes yerinde. Birilerinin gazı alındı o kadar. 

tarafından

@indigo muhalefet gibi konuyu çarpıtmaya başladın size karşı bir hakaret yok algı yaratmayın, sizinde ayni fikirde olmayan düşünceye saçmalık demeniz hiç hoş değil. hayırlı akşamlar

(1,880 puan) tarafından

@Divayorgun 😂😂 hsk diye birşey duydun mu? Hatta eski adıyla hsyk. Hakim ve savcılar kurulu. Bu kurulun günümüzde 13 üyesi var. Kurulun başkanı adalet bakanı. Bakan +yardımcısı etti iki kişi. Şimdi günümüz şartlarında bakanı da yardımcısını da iktidar atıyor. 4 üye direkt olarak cb tarafından atanıyor. DİREKT OLARAK CB TARAFINDAN. Geri kalan 7 kişi de TBMM ile atanıyor. TBMMde de oy çoğunluğu hakkının kimde olduğu normal dümdüz sayı sayabilir herkes tarafından biliniyor. Şimdi sana tekrar soruyorum.  Gerçekten devlet yargıyı yönetemiyor mu?? 😂

(9,080 puan) tarafından

birton bildirim gelmis yahu. :))anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demisler . bazi dusunceler asla yikilmaz cok partizanca ve fanatikce ama yikilmiyor nerden tutarsan tut hicbir sekilde degistiremessin gercekleri gosteremessin o kültlesmis kaliplasmis sabit dusunce asla yikilmaz bosuna bukadar aciklama yapmaniz. he de gec birton konussanizda hicbirsey degismeyecek yani parmaklariniza yazik

tarafından

@Nature Daphne istediğin kadar anlat cnm boşuna 

tarafından

@Casperiye wp gruplarına meze olmaktan iyidir. Hayırlı akşamlar,  

Size yakin olmayan düşüncelere saygı göstermeyi öğrenemediniz bundan başlayın derim 

@Nature Daphne duruşundan dolayı tebrik ederim dogerleri gibi kuculup saçma sapan bahanelre siginmadin, hsk yi biliyorum ama tutup da her dava hsk ya gelmiyor her dosya mümkün değil.bu üyelerin.elinden geçsin

-Reklam-
+6 oy
tarafından

Bunlar daha iyi günlerimiz yakında sokak ortasında olacak bu pis işler nasılsa ceza yok adalet yok hak hukuk yok kim korkar ki

+4 oy
(1,030 puan) tarafından

Daha ne iğrençlikler olacak derken aklımıza hayalimize sığmayan şeyler yapılması korkunç. Artık herşeyden tiksinir oldum. Adalet nasıl sağlanacak. Cezalar yetersiz mi, ahlaki çöküşü nasıl durduracaz, bu ahlaksızların büyüttüğü çocuklar yarın topluma karışacak bizi,bizden sonrakileri ne bekliyor? Nüfus düşüyor doğum oranı düştü deniliyor ama çocukların güvenliği yok bu ortama çocuk getirilir mi daha? Neresinden tutsan elinde kalıyo. Sokaklar güvensiz, hastane güvensiz, okullar güvensiz çıldırmamak elde değil.

tarafından

Aynen öyle başım çatlıyor bunları gördükçe duydukça herkes sesini cikarmalı ayaklanmalı ama yok 

+1 oy
(5,281 puan) tarafından

Soyleyecek soz bile kalmadi biz biktik onlar bikmadi ben cok yorgunum bu durumdan 

+1 oy
(3,439 puan) tarafından

Kesinlikle bu iğrenç ötesi durumu yaşatanlar ceza almalı allahım esirgesin neler duyucaz daha ya 

+1 oy
(469 puan) tarafından

Allah belalarını versin artık.Allahım ne yenidoğanlarımız güvende nede eli kolu bile tutamayan felçli evlatlarımız delirmek üzereyim artık ya

Çocuğa teşvik edeceğinize önce çocuklarımızın güvenliğini sağlayın be Allahtan korkmazlar!!!

+1 oy
(576 puan) tarafından

Ayy bende dün gördüm Allah bırakmasin onlara. Böyle insanlar yüzünden çocuklarımızı nasıl koruyacağımızı bilemez hale geldik.

+1 oy
(1,064 puan) tarafından

Kanım dondu resmen Allah belasını versin beyinim durdu ne diyeceğimi bilmiyorum artık 

0 oy
tarafından
0 oy
(5,135 puan) tarafından

26 uçkuruna düşkün oç yapmış bunu bilenen! korkunç. her gün daha da iğrençleşiyor her şey.

bu suçlarıları meydana bırakacaksın, millet versin cezasını. 

0 oy
(12,117 puan) tarafından

Neler okuyorum bugün böyle ya.. diyecek söz yok kelime yok adalet yok insanlık YOK! 15 Dakikadır şiddete uğrayan Aren bebeğin videosuna ağlıyorum. Durduramıyorum kendimi

0 oy
(5,488 puan) tarafından

Valla kimseye güven kalmadı 

Geçen gün bende acile gittim enfeksiyon için çok kotuydum 

Ordaki doktorda benim yüzüme baktı durdu malmidir nedir 

Ya sabır dedim 

Sonuç aldım dönüyor soru soruyor tekrar bakıyor 

Eşim disardaydi yanımda olsaydı ederdi ağzına 

Hatta bazı gittiğim doktorlar bile çok sıcak samimi oluyor 

Tabi ben ciddiyetimi koruyorum ama yine de guvenilmiyor

tarafından

Kaç gün öncede doktor mesajları ifşa olmuştu dikkat etmek lazım 

0 oy
(5,488 puan) tarafından

Valla kimseye güven kalmadı 

Geçen gün bende acile gittim enfeksiyon için çok kotuydum 

Ordaki doktorda benim yüzüme baktı durdu malmidir nedir 

Ya sabır dedim 

Sonuç aldım dönüyor soru soruyor tekrar bakıyor 

Eşim disardaydi yanımda olsaydı ederdi ağzına 

Hatta bazı gittiğim doktorlar bile çok sıcak samimi oluyor 

Tabi ben ciddiyetimi koruyorum ama yine de guvenilmiyor

Kime guveneceksek

0 oy
(7,036 puan) tarafından

Anestezi altında kime ne yapılıyor insan bilmiyor kamera takılmal bence yoğun bakım odalarina

0 oy
tarafından

Kıyamet kopsun artık. Su çocukların masum meleklerin yeri cennet. Orda rahat ederler. İnsanlık bozuldu. Allah'ım sen böylelerini ıslah eyle Ya Rabbim.

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Hem çocuk hem yarı ölü

Ve bunu yapan kamuda bir personel. Yanı ** kopuk biri değil. Nasıl söyliyeyım sapık sapıktır işte yaşı, statüsü mesleği kültürü farketmiyor. Allah belanızı versin bu kadar da alçalmaz ansan ya bu kadar da insanlıktan çıkılmaz ya

0 oy
(111 puan) tarafından

Özel gereksinimli evlatları olan anneler şuan kara kara düşünüyorlar. Bu çocukların yogunbakima yatislari çok oluyor ve anneyi yanına almıyor öğle arasında yarım saat gorebiliyorsun cocugunu hastaneye emanet edemezsen o zaman bu hastaneler hiç olmasın daha iyi. Ben oğlumu 6 kere yogunbakima yatırdım üstüne uzun süreli yatislarimiz oluyor şimdi ben ne yapayım. Yatirsan olmuyor yatirmasan olmuyor. Benim aklım artık almıyor bir anne evladını okula hastaneye emanet edemeyecekse bu ülke bitmiştir. Çok üzücü çok.

0 oy
(3,891 puan) tarafından

Böylelerini gizlemsinler meydana çıkarsınlar tüm insanlar o şerefsizi taşlasinlar ta ki geberene dek !!!

0 oy
(3,338 puan) tarafından

Ne okudum ben ya. Gerçek mi bu kafayı yiyecem artık. Paranoyak ettiler bizi. Nerden ne gelir diye yaşıyoruz. Ciddi ciddi artık gelsin bu idam yada versinler elimize Allahın cezaları ya

0 oy
(9,917 puan) tarafından

Erkek Dr a gitmeyi tercih etmiyorum diye yobaz olmuştum bu post sağlam bir cevap olmuş hastalıklı kalpleri var Allah korusun öyle insanlardan pardon yaratıklardan 

İlgili sorular

+4 oy
42 cevap 839 göst.
0 oy
31 cevap 777 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 721 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 540 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,611 soru

24,127,312 cevap

333,809 kullanıcı

...