+5 oy
725 göst.
Diğer kategorisinde (516 puan) tarafından

Bu haberden sonra hastanelere de güvenim bitti biz kime emanet edeceğiz çocuklarımızı 

image

21 Cevaplar

+11 oy
(1,490 puan) tarafından

Aile yılına hoşgeldiniz. 

(305 puan) tarafından

@indigo muhalefet gibi konuyu çarpıtmaya başladın size karşı bir hakaret yok algı yaratmayın, sizinde ayni fikirde olmayan düşünceye saçmalık demeniz hiç hoş değil. hayırlı akşamlar

(1,490 puan) tarafından

@Divayorgun 😂😂 hsk diye birşey duydun mu? Hatta eski adıyla hsyk. Hakim ve savcılar kurulu. Bu kurulun günümüzde 13 üyesi var. Kurulun başkanı adalet bakanı. Bakan +yardımcısı etti iki kişi. Şimdi günümüz şartlarında bakanı da yardımcısını da iktidar atıyor. 4 üye direkt olarak cb tarafından atanıyor. DİREKT OLARAK CB TARAFINDAN. Geri kalan 7 kişi de TBMM ile atanıyor. TBMMde de oy çoğunluğu hakkının kimde olduğu normal dümdüz sayı sayabilir herkes tarafından biliniyor. Şimdi sana tekrar soruyorum.  Gerçekten devlet yargıyı yönetemiyor mu?? 😂

(7,841 puan) tarafından
+1

birton bildirim gelmis yahu. :))anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demisler . bazi dusunceler asla yikilmaz cok partizanca ve fanatikce ama yikilmiyor nerden tutarsan tut hicbir sekilde degistiremessin gercekleri gosteremessin o kültlesmis kaliplasmis sabit dusunce asla yikilmaz bosuna bukadar aciklama yapmaniz. he de gec birton konussanizda hicbirsey degismeyecek yani parmaklariniza yazik

(516 puan) tarafından

@Nature Daphne istediğin kadar anlat cnm boşuna 

(305 puan) tarafından

@Casperiye wp gruplarına meze olmaktan iyidir. Hayırlı akşamlar,  

Size yakin olmayan düşüncelere saygı göstermeyi öğrenemediniz bundan başlayın derim 

@Nature Daphne duruşundan dolayı tebrik ederim dogerleri gibi kuculup saçma sapan bahanelre siginmadin, hsk yi biliyorum ama tutup da her dava hsk ya gelmiyor her dosya mümkün değil.bu üyelerin.elinden geçsin

-Reklam-
+7 oy
tarafından

Bunlar daha iyi günlerimiz yakında sokak ortasında olacak bu pis işler nasılsa ceza yok adalet yok hak hukuk yok kim korkar ki

+4 oy
(976 puan) tarafından

Daha ne iğrençlikler olacak derken aklımıza hayalimize sığmayan şeyler yapılması korkunç. Artık herşeyden tiksinir oldum. Adalet nasıl sağlanacak. Cezalar yetersiz mi, ahlaki çöküşü nasıl durduracaz, bu ahlaksızların büyüttüğü çocuklar yarın topluma karışacak bizi,bizden sonrakileri ne bekliyor? Nüfus düşüyor doğum oranı düştü deniliyor ama çocukların güvenliği yok bu ortama çocuk getirilir mi daha? Neresinden tutsan elinde kalıyo. Sokaklar güvensiz, hastane güvensiz, okullar güvensiz çıldırmamak elde değil.

(516 puan) tarafından

Aynen öyle başım çatlıyor bunları gördükçe duydukça herkes sesini cikarmalı ayaklanmalı ama yok 

+1 oy
(3,636 puan) tarafından

Soyleyecek soz bile kalmadi biz biktik onlar bikmadi ben cok yorgunum bu durumdan 

+1 oy
(2,200 puan) tarafından

Kesinlikle bu iğrenç ötesi durumu yaşatanlar ceza almalı allahım esirgesin neler duyucaz daha ya 

+1 oy
(251 puan) tarafından

Allah belalarını versin artık.Allahım ne yenidoğanlarımız güvende nede eli kolu bile tutamayan felçli evlatlarımız delirmek üzereyim artık ya

Çocuğa teşvik edeceğinize önce çocuklarımızın güvenliğini sağlayın be Allahtan korkmazlar!!!

+1 oy
(441 puan) tarafından

Ayy bende dün gördüm Allah bırakmasin onlara. Böyle insanlar yüzünden çocuklarımızı nasıl koruyacağımızı bilemez hale geldik.

+1 oy
(1,058 puan) tarafından

Kanım dondu resmen Allah belasını versin beyinim durdu ne diyeceğimi bilmiyorum artık 

+1 oy
(11,599 puan) tarafından

Neler okuyorum bugün böyle ya.. diyecek söz yok kelime yok adalet yok insanlık YOK! 15 Dakikadır şiddete uğrayan Aren bebeğin videosuna ağlıyorum. Durduramıyorum kendimi

+1 oy
(6,726 puan) tarafından

Anestezi altında kime ne yapılıyor insan bilmiyor kamera takılmal bence yoğun bakım odalarina

0 oy
(516 puan) tarafından
0 oy
(2,329 puan) tarafından

26 uçkuruna düşkün oç yapmış bunu bilenen! korkunç. her gün daha da iğrençleşiyor her şey.

bu suçlarıları meydana bırakacaksın, millet versin cezasını. 

0 oy
(4,590 puan) tarafından

Valla kimseye güven kalmadı 

Geçen gün bende acile gittim enfeksiyon için çok kotuydum 

Ordaki doktorda benim yüzüme baktı durdu malmidir nedir 

Ya sabır dedim 

Sonuç aldım dönüyor soru soruyor tekrar bakıyor 

Eşim disardaydi yanımda olsaydı ederdi ağzına 

Hatta bazı gittiğim doktorlar bile çok sıcak samimi oluyor 

Tabi ben ciddiyetimi koruyorum ama yine de guvenilmiyor

(516 puan) tarafından

Kaç gün öncede doktor mesajları ifşa olmuştu dikkat etmek lazım 

0 oy
(4,590 puan) tarafından

Valla kimseye güven kalmadı 

Geçen gün bende acile gittim enfeksiyon için çok kotuydum 

Ordaki doktorda benim yüzüme baktı durdu malmidir nedir 

Ya sabır dedim 

Sonuç aldım dönüyor soru soruyor tekrar bakıyor 

Eşim disardaydi yanımda olsaydı ederdi ağzına 

Hatta bazı gittiğim doktorlar bile çok sıcak samimi oluyor 

Tabi ben ciddiyetimi koruyorum ama yine de guvenilmiyor

Kime guveneceksek

0 oy
(727 puan) tarafından

Kıyamet kopsun artık. Su çocukların masum meleklerin yeri cennet. Orda rahat ederler. İnsanlık bozuldu. Allah'ım sen böylelerini ıslah eyle Ya Rabbim.

0 oy
(1,100 puan) tarafından

Hem çocuk hem yarı ölü

Ve bunu yapan kamuda bir personel. Yanı ** kopuk biri değil. Nasıl söyliyeyım sapık sapıktır işte yaşı, statüsü mesleği kültürü farketmiyor. Allah belanızı versin bu kadar da alçalmaz ansan ya bu kadar da insanlıktan çıkılmaz ya

0 oy
(59 puan) tarafından

Özel gereksinimli evlatları olan anneler şuan kara kara düşünüyorlar. Bu çocukların yogunbakima yatislari çok oluyor ve anneyi yanına almıyor öğle arasında yarım saat gorebiliyorsun cocugunu hastaneye emanet edemezsen o zaman bu hastaneler hiç olmasın daha iyi. Ben oğlumu 6 kere yogunbakima yatırdım üstüne uzun süreli yatislarimiz oluyor şimdi ben ne yapayım. Yatirsan olmuyor yatirmasan olmuyor. Benim aklım artık almıyor bir anne evladını okula hastaneye emanet edemeyecekse bu ülke bitmiştir. Çok üzücü çok.

0 oy
(3,100 puan) tarafından

Böylelerini gizlemsinler meydana çıkarsınlar tüm insanlar o şerefsizi taşlasinlar ta ki geberene dek !!!

0 oy
(3,062 puan) tarafından

Ne okudum ben ya. Gerçek mi bu kafayı yiyecem artık. Paranoyak ettiler bizi. Nerden ne gelir diye yaşıyoruz. Ciddi ciddi artık gelsin bu idam yada versinler elimize Allahın cezaları ya

0 oy
(8,988 puan) tarafından

Erkek Dr a gitmeyi tercih etmiyorum diye yobaz olmuştum bu post sağlam bir cevap olmuş hastalıklı kalpleri var Allah korusun öyle insanlardan pardon yaratıklardan 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 699 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 644 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 514 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (238 puan) tarafından soruldu
+10 oy
13 cevap 430 göst.
28 Ekim 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Fkolgun (5,991 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,793 soru

23,889,023 cevap

321,700 kullanıcı

...