Öncelikle merhaba arkadaşlar, diyet sürecinde öğünlerimiz , olsun yapılan egzersiz olsun vs paylaşıp birbirimize destek motivasyon sağlayacak arkadaş veya arkadaşlar aranıyor
Pazartesi başlıycam arkadaş olabilirz
Post açılır belirli saatlerde
Bir sayı belirlensin ona göre hareket ederiz dediğim gibi bana farketmez
Tamam canım
Bnde katilirim
Telegram olsa nasıl olur senin için daha rahat iletişim kurulması açısından bir yerde grup kurmak mantıklı geliyor WhatsApp bana sıcak gelmedi şahsi numaralar işin işine girdiği için en mantıklı seçenek o kalıyor lütfen fikrini belirtmeyi unutma
Nerede olacak ?
Çoğunluk nerde olsun derse okeyim ben
Telegram olursa gelirim
Ben de senin gibi düşünüyorum. daha rahat iletişim kurulması açısından bir yerde grup kurmak mantıklı geliyor WhatsApp bana sıcak gelmedi şahsi numaralar işin işine girdiği için en mantıklı seçenek o kalıyor lütfen fikrini belirtmeyi unutma
Telegram hiç kullanmadım numara çıkmıyorsa olur
Numara çıkmıyor ayarlardan gizliyorsun
Bende yapacağım canım gebelik şekeri çıktı diyet verdiler motivasyon gerek banada bende katılayım aranıza☺️ şimdi yedim ama akşam yemeğimi çekemedim
Çok iyi
Daha önce hiç kullanmadım canım telegram ama denerim
Bende katılmak istiyorum. Tek başına diyet çekilmiyor csbuk bırakıyorum mecburi diyet yapmam lazım. Gebelik şekeri var
Haklısın bazen bir arkadaş bulmak daha kolaylaştırıyor süreci yarın nerden grup kuracğımızı kararlaştıralım inşallah
WhatsApp benim için uygun
Benim için ikiside uygun
Link görünüyor mu
Bende açıldı guruba katıldım.
1,476,522 soru
24,170,422 cevap
335,831 kullanıcı