+1 oy
281 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından

Öncelikle merhaba arkadaşlar, diyet sürecinde öğünlerimiz , olsun yapılan egzersiz olsun vs paylaşıp birbirimize destek motivasyon sağlayacak arkadaş veya arkadaşlar aranıyor

4 Cevaplar

0 oy
(28,353 puan) tarafından

Pazartesi başlıycam arkadaş olabilirz

(28,353 puan) tarafından

Post açılır belirli saatlerde 

(15 puan) tarafından

Bir sayı belirlensin ona göre hareket ederiz dediğim gibi bana farketmez 

(28,353 puan) tarafından

Tamam canım

(181 puan) tarafından

Bnde katilirim

(15 puan) tarafından

Telegram olsa nasıl olur senin için  daha rahat iletişim kurulması açısından  bir yerde grup kurmak mantıklı geliyor  WhatsApp bana sıcak gelmedi şahsi numaralar işin işine girdiği için en mantıklı seçenek o kalıyor lütfen fikrini belirtmeyi unutma 

-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından

Nerede olacak ?

(15 puan) tarafından

Çoğunluk nerde olsun derse okeyim ben

(3,546 puan) tarafından

Telegram olursa gelirim 

(15 puan) tarafından

Ben de senin gibi düşünüyorum. daha rahat iletişim kurulması açısından  bir yerde grup kurmak mantıklı geliyor  WhatsApp bana sıcak gelmedi şahsi numaralar işin işine girdiği için en mantıklı seçenek o kalıyor lütfen fikrini belirtmeyi unutma 

(28,353 puan) tarafından

Telegram hiç kullanmadım numara çıkmıyorsa olur

(3,546 puan) tarafından

Numara çıkmıyor ayarlardan gizliyorsun

0 oy
(3,046 puan) tarafından

Bende yapacağım canım gebelik şekeri çıktı diyet verdiler motivasyon gerek banada bende katılayım aranıza☺️ şimdi yedim ama akşam yemeğimi çekemedim 

(15 puan) tarafından

Çok iyi

(15 puan) tarafından

Telegram olsa nasıl olur senin için  daha rahat iletişim kurulması açısından  bir yerde grup kurmak mantıklı geliyor  WhatsApp bana sıcak gelmedi şahsi numaralar işin işine girdiği için en mantıklı seçenek o kalıyor lütfen fikrini belirtmeyi unutma 

(3,046 puan) tarafından

Daha önce hiç kullanmadım canım telegram ama denerim

0 oy
(116 puan) tarafından

Bende katılmak istiyorum. Tek başına diyet çekilmiyor csbuk bırakıyorum mecburi diyet yapmam lazım. Gebelik şekeri var

(15 puan) tarafından
+1

Haklısın bazen bir arkadaş bulmak daha kolaylaştırıyor süreci yarın nerden grup kuracğımızı kararlaştıralım inşallah 

(181 puan) tarafından

WhatsApp benim için uygun

(15 puan) tarafından

(116 puan) tarafından

Benim için ikiside uygun 

(15 puan) tarafından

Link görünüyor mu

(116 puan) tarafından

Bende açıldı guruba katıldım.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 303 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birgundoguracam (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 643 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 572 göst.
1 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hirakusunannesi (365 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,476 soru

24,169,686 cevap

335,805 kullanıcı

...