+2 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13 puan) tarafından

MMerhaba kızlar ben diyet spor yapmama rağmen kilo veremiyorum metabolizmam çok yavas tiroit ten süpheleniyoeum saglık ocagındaki doktor tiroitlerime bakar mı

8 Cevaplar

+3 oy
(66 puan) tarafından

Benim annem de sağlık ocağına gitti doktor yönlendirdi oradakiler o kadar iyi bilmiyor dahiliyeye oradan da endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları poliniklinigine yönlendirecek sizi 

(13 puan) tarafından
+1

Hm anladım teşekkür ederim

-Reklam-
+2 oy
(4,642 puan) tarafından

Bakar ama sağlık ocağının sonuçları pekte sağlıklı çıkmıyor canım 

Hastaneye gitmen daha mantıklı 

(13 puan) tarafından
+1

Hastaneye randevu bulamıyorum canım tüm doktorlar dolu randevu görünmüyor

(4,642 puan) tarafından
+1

Sürekli bak canım 

Çünkü sağlık ocağı hem ilgilenmez hemde sonuclarina guvenmiyorum ben

+1 oy
(146 puan) tarafından

Aynı sorunu bende yaşıyorum inan aç geziyorum eskiden dünya yerdim ama ilerme yok ve kan şekeri çok düşüyor bende yaptırmak istiyorum 

(13 puan) tarafından

Ekmeği şekeri kestim yemediğim halde  bi gram bile veremiyorum aksine alıyorum

+1 oy
(4,351 puan) tarafından

Bende ayni durumdayım diyet spor yapıyorum son 2 hafta hiç vermedim benimde tiroidim yavaş çalışıyor 

(13 puan) tarafından

Ne yapsam veremiyorum 

+1 oy
(3,796 puan) tarafından

Sabah saatlerinde mhrs ye gir illa iptal eden oluyor yada ek randevu çıkıyor 10 kadar olur illa 

+1 oy
(1,500 puan) tarafından

Tiroidlerinizde sorun varsa tahlillerle bakıyorlar hastaneye eğer gidemiyorsanız Sağlık ocağına gidip tahlil verebilirsiniz orada bakıyorlar zaten anlamadıkları ya da kendilerinin yapamayacakları bir şey olduğunda hastaneye yönlendiriyorlar ama şu an mesela hastaneye gitseniz tiroitlerle ilgili sorun yaşadığınızı söyleseniz sağlık ocağının yapacağı şeyi yapacak yani İlk önce tahlil yapacak oradaki tahlillerle bir sonuca illaki varırsınız mesela tiroidinizin düşük olduğunu veya çıktığınızı söyleyebilirler size eğer tedavi aşamasında da yapmaları gereken bir şey varsa size dahiliyeye yönlendirirler ilaç verebileceklerini düşünmüyorum bana hiç sağlık ocağında vermediler ben oğlumu hamileyken sorun yaşamıştım bana orada hiç ilaç vermediler ama sürekli tiroidlerime takip etmişlerdi yani sırf onun için hastaneye gitmedim gitsem bile sağlık ocağında yine baktılar

+1 oy
(1,797 puan) tarafından

Kan verın değerlerden bellı olır zaten sonra hemen bir endoktrın doktorundan randevu alırsnz  yeterli gelir dıye düşünüyorum

0 oy
(2,660 puan) tarafından

Sizinde nefes açlığınız oluyor mu? Ben 25 haftalık hamileyim. Hamilelikten sanıyordum semptomları ama geçen hafta ki testlerde çıktı tiroit yavaşmış. Ayakta bile durmakta güçlük çekiyorum. Ne beter bişeymiş bu

(13 puan) tarafından

Evet bende nefes açlığı var ellerde ayaklarda uyuşukluk yorgunluk metabolik yavaslık bunlar var bende

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 270 göst.
0 oy
31 cevap 715 göst.
1 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hellomam (4,959 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,457,363 soru