0 oy
327 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,272 puan) tarafından

Kızlar 23 gündür sağlıklı beslenme ve spora başladım ve cidden etkisini gördüm. 

image

5 Cevaplar

0 oy
(1,269 puan) tarafından

Anlat bacım bize tüm serüveni anlattttt dinliyorummmmmmmm dinliyorum 👂 kulağım sende naptın

(713 puan) tarafından

Yeme ve içmeye dikkat edince dışarıdan herhangi bir şey yemek veya içmek çok sağlıksız geliyor acaba başkalarında da böyle mi

(1,787 puan) tarafından

Şöyle dediğin gibi mümkün olduğu kadar dışarıdan yemem. Paketli gıda neredeyse hiç tüketmem.  Yoğurdumu kaymağı tereyağımı kendim yaparım. Zeytinimi zeytin yağımı yöreden getirtiyorum.  Ekmek bazen kahvaltıda yerim. İki dilim tam buğday yerim. Onu da kendim yaparım. Zeytinli kekikli zeytinyağlı ilave şekersiz. Rafine şeker yılllaaaardır tüketmem (işte misafirliktir doğum günüdür falan hariç. Onda da düşük porsiyonda yerim) karbonhidrat alırım. Kas beslenmem için gerekli ama genelde protein ağırlıklı beslenirim.  Hatta yeterli protein alamadığım günler bi öğünümü protein tozlu içecek ile geçiririm. 

(713 puan) tarafından

Tebrik ederim, teşekkürler açıklayıcı cevap için 

(1,787 puan) tarafından

Rica ederim ne demek. 

(3,272 puan) tarafından

Seytinyagini yöreden demişsiniz o sitemi acaba

-Reklam-
0 oy
(1,392 puan) tarafından

Sen bizim 21 gün şekersiz baci degilmisin

(13,435 puan) tarafından

Nasıl gidiyo esmaaa 😂

(1,392 puan) tarafından

Bugünkü baş ağrısını saymazsak guzellll yarında insallah spora baslayavcam

(3,272 puan) tarafından

Yok bacım çayı şekerli içiyorum ben :D

(13,435 puan) tarafından

Çay içme o zaman benim gibi 😂

Baş ağrısı neden kız açlıktan mı

(1,392 puan) tarafından

Açlık deglde sekersizlik 

Diyete girince cay içemeyen ben :(

(13,435 puan) tarafından

Aa şeker yemeyince başın mı agrıyo. Bende asla şekersiz içemem o yüzden içmiyorum

(1,392 puan) tarafından

Seker haliyle düşüyor alışana kadar 

Ama bugün tansiyonumda çok fenaydi migrenimi tetikledi

0 oy
(427 puan) tarafından

Ben sağlıklı olmasada 10 günde 3 kilo verdim sadece akşam yemeği yedim 

(1,392 puan) tarafından

Gayet.iyi vermisisn

(427 puan) tarafından

Evet canım ayım doldu 10 gitti şükür 

0 oy
(15 puan) tarafından

Kolay gelsin ben de pazartesi başladım ama günlük toplam aldığın kalori ne kadar ve diyetisyenle mi çalışıyorsun

(3,272 puan) tarafından

Üst soruya cevabladim hayatım baya uzun olduğu için . Tekrar yazmayayaim . Diyetisyene gitmedim bir aylık spor salona yazildim . Ordada sadece mekik ve koşu bandında biniyorum günlükte ek olarak 1 saat yürüyüş yapıyorum bu kadar 

0 oy
(6,479 puan) tarafından

Bende 7 nisanda basladi. 2.5 kilo verdim. 63.3 tum. 60.7 oldum. Hedefim 56-57. Sadece saglikli besleniyorum spor yapamiyorum. 

(3,272 puan) tarafından

Ya evde mekik bile çeksen onun bile faydası var . Tebrik ederim 

(6,479 puan) tarafından

Calisiyorum canim. Vaktim olmuyo ,aksamlari da yorgun oluyorum ev isi yemek falan ugrasiyorum genelde. 

Mekikte bende pek ise yaramaz. Belim zaten ince oyle gobegim falan yok. Kalca ve bacak sorunum var. Yuruyus bile yapsam iyi olacak ama vaktim yok. Artik diyetle oldugu kadar. Kurban bayramina kadar diyet yapacagim ne kadar verebilirsem artik,keske 55 falan olsam ama zor gibi :(

(3,272 puan) tarafından

Valla canım verirsin bence önemli olan niyet ve su içmek. 

(6,479 puan) tarafından

Ayy canim cok dikkat ediyorum. Cok su icerim normalde de gunde 3-4 litre gibi. 

59-60 tan sonra zor veriyorum. Gram gram gidiyo. Yinede iste dikkat edecegim ne kadar verirsem iyidir 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 215 göst.
0 oy
11 cevap 354 göst.
0 oy
6 cevap 188 göst.

Kategoriler

1,461,792 soru