Valla bacım naptim biliyormusun. Önce sana örnek olarak öğünlerimi yazayim.
Genel olarak bu şekilde kahvaltı
İki yumurta haşlaması zeytin tuketmedim tuzlu olduğu için . Domates salatalık peynir. Ve çay . İlk zaman tam buğday ekmeği yiyordum iki dilim . Sonra ekmeği bıraktım .
Yada yunusrta ile yağsız şekilde omlet yaptım teflon tavada . Çünkü kalori açığı oluşturmak gerekiyordu.zeytinyagi bile kalorisi çok yüksek açıkçası yağ tüketimini azaltmak ile başladım .öğlen genelde kahve yani kuru meyveler yada dünden kalan yemek yedim ara öğün yapmadım çok acitikiysam yarım elma çünkü kalori açığı için. Akşam yemeginde bugün domates çorbası yaptım. Un olarak ise tam buğday unu kullandım. Ya ina ayran bir tam buğday dilimi yedim .dün ise . Bir yemek kaşığı kullanarak ıspanak yemeği yaptım .yanına yine ayran ve ekmeksiz tükettim.bir gün öncesi ise . Baget yaptım ama kesinlikle tavuk harcı vs kullanmadım. Çünkü kalorisi yüksek. Onun yerine salça vs kattım. Yine 1 yemek kaşığı yağ kullandım yanına ise salata bolca ve salatalarima ise sadece 1 tatlı kaşığı zeytinyağı kullanıyorum.. pirinç pilavı yaparsam ise sehriyesiz yaptım yine kalori açığı oluşturmak gerekiyordu. Ve protein oranı fazla yicekler tercih ettim açıkçası et tavuğa çok gücüm olmadı. Genelde baklagil kullandım . Ve ne katicaksam hep kalorisine baktım . Ha makarna da yedim ama yağsız yaptım yada salata içine kullandım . Yarında kuru fasulye yapicam ama yine 1 yemek kaşığı yağ hakkım olduğu için onuda öyle yapicam . Pilavı ise az ve sehsirwysz yapicam . Bu şekilde ve yemeğe hep önce salatadan başladım . Ek olarak günlük bir saat yürüyüş. Ve 45 ek koşu bandı yaptım. He bu arada kahvaltıya bazen yulaf süt tercih ettim bazen . Ve sütü kesinlikle kalorisi en düşük olanı aldım . Keza ilk kabız oldum hatta 15 gün ara ara haricinde lavaboya gidemedim şuanda metabolizmam bu duruma çok alıştı . Bu şekilde