+3 oy
967 göst.
Diğer kategorisinde (2,592 puan) tarafından

Ben mesela başka birinin evinde tuvalete girmek hiç istemem iyice zor durumda kalmadıkça. Giremiyorum yani ister istemez. Ve başkalarının da benim evimde tuvalete girmesini hiiiç sevmiyorum hiç istemiyorum yaa hele bide iyice temizlenmediğinde çıldırıyorum ellerime o pislikler bulaşmış gibi geliyor temizlerken. Kırk kere elimi yıkasam yıkarım yani😊 

Sizin var mı böyle 

49 Cevaplar

0 oy
(1,737 puan) tarafından

Başkasının evinde gezdiğim çorabımla ayakkabımı giymem asla 

Hemen kapısında çıkarırım 

(2,592 puan) tarafından

Yaa ne değişik bak bu da ilginç 😁

-Reklam-
0 oy
(1,320 puan) tarafından

Hiç aklıma gelmedi ya neden oysaki takıntılarım çoktur 😂. 

(2,592 puan) tarafından

😁 çokluktan heralde hangisinin seçeceğini bilemedi aklında 😂

0 oy
(887 puan) tarafından

Bende girmem başkasının evinde tuvalete dolap kapakları hep kapalı olacak açık sevmem kızım da bana çekmiş açık yer görsün hemen kapatır 

Yemek yaparken sürekli ellerimi yıkarım ve bu beni çok yoruyor bazen 

Benim takıntılarım yaz yaz bitmiyor çok takıntım var dışarıda çay kahve içmem gibi gibi uzar bu

(2,592 puan) tarafından

Çay kahve icmemen kötüymüş yani çoğu insan bunu anlamamz

0 oy
(806 puan) tarafından

Başka yerde tuvalete giremem, bir şeyin kapağını açık görünce sinir geliyor, kapıların da hep kapalı olması gerekiyor, mobilyaların halıların kaymasından rahatsız oluyorum, delikli şeyler rahatsız ediyor aklıma gelen bunlar daha çok vardır

(2,592 puan) tarafından

Delikli şeylerin rahatsız etmesi tam bir takıntı bak 😁

0 oy
(153 puan) tarafından

söylüyorum başkasının ev terliği ni giyemem 

Tezgah silerken su damlası kalmamasına kadar silerim silerim de silerim bazıları sulu sulu bırakır asla tahammül edemem 

Perdelerim hizali olacak kesinlikle kayma yamukluk olmayacak 

Yatağım carsafim jilet olmalı sürekli duzenlerim her odaya girip çıktığımda 

Halılarım dümdüz durmalı kaymamali 

Sirkeleme takıntım var varda varr cooook takintilarim var 

(2,592 puan) tarafından

Evini merak ettim her yer jilet gibidir 😄

(153 puan) tarafından

Evim daima düzenli temiz canım 2 çocukla bide 

Eşyalarım beyaz ve her gelen çok sasiriyo bu kadar nasıl temiz ve deformesiz kalmasına ben çok takintiliyim diyin bende her gelene 😊

0 oy
(1,048 puan) tarafından

Açık duran bir dolaptan kapagindan nefret ederim kapalı olacak düzen bozuyor

Askilar aynı yöne bakması lazım

Mesela 2 bardagin biri bardak kulplu ise diğerine kulplu olacak 

Yürürken karelerin içine basmam gerekiyo gibi hissediyorum yada çizgilerine bastiysam hep çizgilere basmam gerekiyo gibi

Bir terliğin diğeri ters donmusse napar eder düzenledim 

Yatmadan önce mutlaka şu içmem gerekiyo uykusuzluktan bayılacak gibi olsam bile uyuyamam o su içilecek

(2,592 puan) tarafından

Ahahah terliğe güldüm ama rahatsız ediyor insanı o da gerçekten yaa 😂

0 oy
(638 puan) tarafından

Başka bir yerde yatıya kalacaksam mesela annemlerde yeni yıkanmış bile olsa o nevresimde yatmam dolap kapaklarının açık kalmasına tahammül edemem eşimde maalesef hep açık bırakır bir eve misafir bile gitsem mutfakta yardım edince hep kapatırım biri birşey alır eli dolu olur yada tekrar bir şey alacaktır açık kalır hemen elimde ne iş olursa onu kapatmadan devam etmem😅

(2,592 puan) tarafından

Yeni yıkanmış nevresime misler gibi yatarım yaa 😂

0 oy
(6,740 puan) tarafından

Dağınık ev görmeye tahammülum yok temizlik takıntım var

(2,592 puan) tarafından

Çok iyi aslında 😂

0 oy
(134 puan) tarafından

Hiç sormayın ya benim evimde maalesef alaturka tuvalet yok klozet var eşimin ailesi kiralamış eşim daha evi görmeden bana danışmadan misafirlerim geldiğinde o kadar zorluk çekiyorum ki ister istemez leke bırakıyorlar ve benim midem bulanıyor elime eldiven takıyorum tek kullanımlık tertemiz yapıyorum banyo o kadar büyük olduğu için hortumu alıp bazen komple yıkıyorum sanki elbisem pislik içinde ellerim aynı şekilde biri gidince çok zorluk çekiyorum artık Bir de çocuk olunca temizlemek çok zor oluyor ben de eskisi gibi yıkayamıyorum tek kullanım eldiven ıslak mendille temizliyorum malesef ki

(2,592 puan) tarafından

Koca koca insanlar ne diye tuvaleti düzgünce temizlemezler vallahi bende çok sinir oluyorum pis misin yani

0 oy
(22,051 puan) tarafından

***** duran herşeyi düzeltmem gerekiyo dağınıklığı sevmiyorum leke olan kıyafeti asla giyemem nokta kadar bile 

(2,592 puan) tarafından

Leke yapmamaya çalışmakta ayrı bı zorluktur o zaman

0 oy
(3,486 puan) tarafından

O herkeste vardir bence ya bende de var ben bunu takinti saymiyorum 

Yatak odama kimsenin girmemesi diyebilirim ben ya daha cardir da dusunmem lazim 

(2,592 puan) tarafından

Hmmmm yatak odasına girilmemesi gerekiyor ama evet mervem haklısın 

0 oy
(387 puan) tarafından

Yazsam destan olur 🤣kısaca düzen takıntım var 

(2,592 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 😁

0 oy
(18,926 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Tertip düzen ve temizlik en büyük takıntımdır ev azıcık dağılsın yada geliyorlar bana gecenin kaçı olursa olsun evi toplayıp herşeyi yerli yerine koymadan uyuyamam gözüme uyku girmez ve belki bi çok kişiye garip gelebilir ama başkasının evinde tuvalete girince klozete asla oturmam oturur pozisyonda işimi hallederim ☺☺

(1,132 puan) tarafından

Yorumunu görünce yurt aklıma geldi bende yurtta kalırken o şekilde tuvalete giriyordum ya yanlız değilmişim 😀

(18,926 puan) tarafından

Ben 12yaşında başladım o şekilde yurtta bizim kattaki tuvalet klozetliydi 3 gün kıvrandım odayı inlettim tırnaklarımı kırarcasına yumruklarımı sıktım yinede girmedim oturamıyorum acayip tiksiniyorum en sonunda alt katta alaturka olduğunu öğrenince 3 günlük eziyetim sona erdi 🤣

(1,132 puan) tarafından

Ben üniversite de mecbur yurtta kaldım özel yurttu odaların içindeydi hepsi klozetti mecburdum yani girmeye kendimce o şekilde çözüm bulmuştum 🤣

(2,592 puan) tarafından

Ay gözümde canlandı komik kiz havadan havadan 😂

(18,926 puan) tarafından

En azından hijyenik 🤣🤣

0 oy
(355 puan) tarafından

Çok asimetrik takıntım var bu beni tüketti inanki 

Bide gelen herkes evi dağıtıyor heryere dokunuyor çok sinir oluyorum elleri ıslak prize dokunan birini görünce çıldırıyorum

Yatak odasına benden başkası girilmesine tahammül edemiyorum

Yayagj çok üzerine oturulmasini sevmem ***** duran hiç birşey yoktur evde gecede olsa düzeltirim 

Daha çok var şah say bitmez

(2,592 puan) tarafından

Asimetrik takıntı da zor bişey 

(355 puan) tarafından

Hemde ne zir canım herşey sıra sira 

0 oy
(4,744 puan) tarafından

Elime şekerli bişey bulaştı mı o yapışkan his oldu hiç yıkamadan ya da ıslak mendille silmeden sabredemiyorum. Bikaç saniye zor dayanıyorum.

(2,592 puan) tarafından

Yaaa 😁

0 oy
(1,006 puan) tarafından

Çıplak ayakla dolaşamam sürekli ayağımda çorap ve terlik olması lazım hele yabancı bir yere gittiğim zaman ayağım çıplaksa yere basamıyorum

(2,592 puan) tarafından

Kız Allah seni 😂 o sırada kendi evinde çoğunlukla çıplak ayak gezen ben 😁

0 oy
(3,110 puan) tarafından

Bir kişinin el yıkamadığını görünce asla onun yaptığı yemeği yemem, kızıma dokunmasına izin vermem. El yıkama takıntım var zaten sırf bu yüzden. Başkasının evinde yatamam, eşim bile yastığımla uyuyamaz. Eşim ve kızım dışında kimsenin çamaşırıyla aynı makineye bir şapkamı atıp yıkatmam, zaten yıkansa bile tekrar yıkarım

(2,592 puan) tarafından

Eşimin yastığı konusunda bende öyleyim yatamam ya neden bilemiyorum takıntı işte sebepsizce 

(3,110 puan) tarafından

Benim daha düşünsem çok çıkar. Eşim başta deli gözüyle bakıyordu ama alıştı artik, çok dikkat eder

0 oy
(9,714 puan) tarafından

Takıntı biriyim bir iş bitmeden o işi birakamam ben 

(2,592 puan) tarafından

Çok iyi ama 😂

0 oy
(862 puan) tarafından

Ooo say say bitmez. 

En büyük takıntım çoğu insanda olur, ağız şapırdatma ama benimki cidden aşırı ileri seviyede. Bu yüzden oturup kimseyle yemek yemek istemem. Birisi su içerken bile sinir oluyorum yutkunma sesine. Biri tuvalete girince ondan hemen sonra giremem beklerim. Sabah kalkınca direkt tuvalete giremem ilk elimi yüzümü yıkarım. Gece dişimi fırçalayıp tuvalete girerim. Tam tersini asla yapamam. Biri duş aldıysa o banyoya giremem. Ondan sonra duş almak hele hiiiç. Biri diş fırçalarken yanında duramam. Sesinden rahatsız olurum. Sandalye gibi şeyleri yerlere sürte sürte çekenlere ayar oluyorum. Asla yapamam o sesten nefret ediyorum. Yemek yaparken birinin yanımda olmasından hoşlanmam. Bulaşık yıkarken de aynı şekilde. Ooooo daha çok var da sana da yazık çok uzun oldu 😂

tarafından

Bizim apartmanda herkes doğal gaz bacasinin altına çamasir seriyor ben seremiyorum  damlayan su zararlı diye benim takıntım  daha cok

(2,592 puan) tarafından

Sen takıntılılık abidesiymissin 😁

(862 puan) tarafından

@Ayze Aynen ben de o bacanın yanındaki camı hiç kullanmam açmam. Hep kapalıdır. Oturma odasınım balkonunda. Diğer camları kullanıyorum 😂

@6haziran kız diyorum yaa daha çoook var da size de yazık oku oku 😂

0 oy
(3,777 puan) tarafından

Yazılanların içinde de olanlar var tabi ki ama en değişigini söyleyeyim sofrada zeytin çekirdeğinden çok ama çok huylanırım 😂

(2,592 puan) tarafından

Kız zeytin çekirdeğinin ne zararı olabiliiiir😂😂😂

(3,777 puan) tarafından

Huylanırım işte  cinsim😂

İlgili sorular

+2 oy
38 cevap 811 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (8,985 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,182 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde BURSALI& (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy