+3 oy
1,188 göst.
Diğer kategorisinde (2,604 puan) tarafından

Ben mesela başka birinin evinde tuvalete girmek hiç istemem iyice zor durumda kalmadıkça. Giremiyorum yani ister istemez. Ve başkalarının da benim evimde tuvalete girmesini hiiiç sevmiyorum hiç istemiyorum yaa hele bide iyice temizlenmediğinde çıldırıyorum ellerime o pislikler bulaşmış gibi geliyor temizlerken. Kırk kere elimi yıkasam yıkarım yani😊 

Sizin var mı böyle 

49 Cevaplar

0 oy
(150 puan) tarafından

Ay hiç hiç böyle takıntılarım yok sadece bir kaç şey var ben rahatıma çok düşkünüm asla atlet çıtçıtlı zıbın,uzun çorap kilotlu çorap dar olan bir şeyi asla giyemem.Sütyen üzerine bol tişört giyerim yaz kış.triko tarzı kalın şeyleri hiç sevmem.kışlık kıyafet sevmem .kışın bile tişört takılırım. Suyu yaz kış dolaptan içerim ılık su sevmiyorum .misafirliğe gittiğimde dolapta,su yoksa içmem.Birde çorap giymekten nefret ederim sadece misafirliğe giderken giyerim bazen onu da giymem.son olarakta bir misafirliğe gittiğimde ilk başta hangi koltuğa yada nereye oturursam her gittiğimde yine oraya otururum 

(2,604 puan) tarafından

Annemde öyle asla dar şeylere gelemez boğazının boğulması meşhurdur 😁😁😁

(150 puan) tarafından

Boğaz deyince a boğazlı kazak da giyemem:)annen de bendenmiş

-Reklam-
0 oy
(2,119 puan) tarafından

Benimde herşeyi sayma huyum var oğlum oldu 2 ay önce gelir gelmez öptüm kokladım vs ellerini ayak parmaklarını el parmaklarıni.sayiyom annem beni tanıyor ya gene sayiyon demi diyor mutfak dolaplarının kapaklarını sayarım yerdeki fayanslari mesela lavabomuzda 29 tane fayans var yer fayansi duvar fayansi 550 tane mutfak dolabım 16 kapaklı  gibisinden 😂🤦oturma grubu takımının yaşlanma yerinde 10 tane dilim var kenarları ise 4 dilim yatak odamda 8 çekmece var 12 kulpu şuan bunlar sadece hep gördüğüm ve ezberimde olan şeyler ama hergun hiç bıkmadan usanmadan sayarım hangi odaya gidersem ordaki şeyleri tekrar tekrar sayarım eşimi bile ilk gördüğümde ellerinin parmaklarini saymaya calişmiştim gerisini sen düşün 🤣

(1,615 puan) tarafından

Kız bu okb 😄

(2,604 puan) tarafından

Aaayyy 😂 korkunç gibi yaaa 😄

(2,119 puan) tarafından

Hahahahah🤣🤦

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Aşırı var sadace aklıma gelenler şunlar 

Yeöek yerken ses yapanlardan tiksinir ve yemeğe devam etmem. 

Yatarken illaki sort giymem lazım ypksa uykum nekadarda cok olsa uyuyamam , sağ tarafıma yatmam lazım birde boş olucak önüm 😂 

Esortman veya taytım kesinlikle belimde değil ya aşşasında yada yukarsında durması lazım 

Sakız ı ağzını açıp çiğneyenlere vurasım gelir 

Islak elle dolap , kapı kolu , prize dokunulmaması gerekiyo bizim evde cinnet geçirme sebebim

Birisi sacının ucu ***** bile dese onu takar bi 10 gün devam ederim 

Eve gelince mutlak o çorabı herlez cıkartıp makinaya atması lazım 

Gibi gibi 

(2,604 puan) tarafından

Şort takıntısı nedir kız bende azıcık bacağım açılsın uyuyamam kışın yani tabi 😂

(1,697 puan) tarafından

Yaz kış o bacaklar açık olcak bende 😂

0 oy
(14,406 puan) tarafından

Açık dolap kapaği 

Normalde o kadar dokunmaz da içtiysem asimetrik duran şey düzeltmezsem rahat edemem 

(2,604 puan) tarafından

Çocuklu bir evde de hemen hemen her şey asimetrik 😁

(14,406 puan) tarafından

Hele iki olunca:)

(2,604 puan) tarafından

Kaçınılmaz son😁

0 oy
(31 puan) tarafından

tuvalet konusunda bende takintiliyim.. her tuvalete gittiğimde temizleyip üstüne peçete serip öyle oturuyorum .. tuvaletin kapağını kapatıyorum sürekli annem çok kızıyor bu konuda bana ama bende ona kızıyorum çünkü anneme söylüyorum elimde olan birşey değil sevmiyorum açık görünce pis hissediyorum kendimi.. birde lavabo kıl tüy olmaması gerekiyor ve duş kucuklumden beri var bunlar bende 10 yaşından beri temizleyip yani güzelce deterjanla temizlerim öyle duşa girerim hatta ablam söyler bana sen küçükken düşü temizledikten sonra girerdin kardeşim derdi..

(2,604 puan) tarafından

Bende hiç açık tutmam klozet kapağını. Kapatmayınca kokular dışarı çıkıyor gibi geliyor hep

(31 puan) tarafından

Evet♥️

0 oy
(833 puan) tarafından

Evden çıkarken ocak fırın ve prizler kontrol ederim   birde elimle ellerim uzaktan bakar eşime de kapalı dimi derim :) 

(2,604 puan) tarafından

Onaylatmak 😄

0 oy
(2,763 puan) tarafından

Obsesif kompulsif bozukluğum var. İlaç tedavisi gördüm bir dönem onlarda pek işe yaramadı. İnsanın biraz kafasında bitirmesi lazım kendi psikolojisini kendisi düzeltebilir. Düşünce yapısını değiştirince daha kolay oluyor herşey. Kızım doğduktan sonra biraz duruldum içten içe yine oluyor ama kızıma belli etmemeye çalışıyorum. Dışarı karşı da öyle kendimi zorlayabiliyorum gerçekten çok zor oluyor ama başarıyorum şükür.

(2,604 puan) tarafından
+1

Allah yardımcın olsun canım zor şeyler şaka bı yana

(2,763 puan) tarafından

Amin canım sağ olasın.

0 oy
(102 puan) tarafından

*Portakal ve nar her yediğimde onun kabuklarını bir blr doğramam lazım. Doğramadan kesinlikle o tabak önümden kalkmaz. Misafirlikte sırf bunun için yemiyorum meyve. 

*Yatacağım odanın kapısı hafif aralıklı dahi olmamalı. Tam kapatmadan asla uyuyamam. 

*Kimse benim önümde kendi kaşıyamaz. Çıldıracak gibi oluyorum. 

*Yemek yaparken  bir tek Allah biliyor kaç defa elimi yıkıyorum. Aşırı takıntılıyım o konuda. 

*ve son olarak şark köşesinin olduğu odadaki yastıklar tam dik olacak en ufak bir yamukluk dahi olmamalı. Diğer odalar umrumda bile değil. 

(2,604 puan) tarafından

Ay bazıları kaşınmaya takıntılı diye duyuyorumya bende çekiniyorum bı yerim kasındımı başkasının yanında kaşımaya sırf birini delirtirim diye 😂

(102 puan) tarafından

😁 Karşıdaki kişi kendini hemen belli ediyor zaten. Boşver kafana göre takıl 😆

0 oy
(4,760 puan) tarafından

El yıkama, el yıkatmak, el yıkamadan hiç birşey yapmıyorum ve herkesin de öyle olmasını istiyorum, bir de banyo yapmak tabi temiz kokmak en büyük takıntım 

İlgili sorular

+2 oy
38 cevap 933 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,696 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,360 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde BURSALI& (1,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 514 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 700 göst.