0 oy
224 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (11 puan) tarafından

Yumurtlama günüm 1 hafta geçti kızlar ilişki olsa ihtimal var mıdır gebelik için 

3 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından

Emin misiniz peki geçtiğine. Test mi yaptiniz

(11 puan) tarafından

Ben yumurtlama günü çok sancı ve akıntı yaşıyorum üzerinden bi hafta geçti eşim şehir dışındaydı ilişki olmadı geçmiştir diye düşünüyorum ama bilemiyorum da

-Reklam-
0 oy
(1,344 puan) tarafından

Sen adet olasıya kadar 1 dolu 1 boş olarak devam et canım benim 2.defa yumurtlama olmuştu adete 1 2 gün kala hiç belli olmuyor. 

(11 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım dediğin gibi yapim o zaman 

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Geçtiğini nasıl anladın Ovulasyon mi kullandın 

(11 puan) tarafından

Yok kullanmadım ama bi hafta sürmez diye tahmin ettim sadece bilemiyorum da o yüzden böyle bi post açtım cnm test mi yapmalıyım 

(6,811 puan) tarafından

Bende hep yumurtlama oluyor sanıyordum ilişki oluyordu hamile kalamıyordum sonra bu ay ovulasyon aldım yumurtlama günü takvimden farklı gösteriyor ve iki kez olmuş yumurtlama şimdi adet günümü bekliyorum inşallah kalırım bu ay çünkü daha önce kaçırıyorduk . Tavsiyem ovulasyon takibi yap inan hiç ummadığın zaman da yumurtlama oluyor uygulamadan 2 gün önce yumurtlama pozitif çıktı benim 

(11 puan) tarafından

İnşallah kalmışsındır  canim öyle ypim o zaman bi test alim hiç kullanmadım onu da çünkü yumurtlama günüm çok belli oluyor bende ama tabi kaç gün sürüyor bilemiyorum dediğin gibi de olabilir 

(6,811 puan) tarafından

Benim de belli oluyor ama mesela takvimden iki gün önce başlıyormuş o gün belirtim yoktu ama yumurtlama günümmüs sonra ertesi gün belirti oldu o gün çatlama oluyormuş ben o gün yumurtlama sanardim mesela kasik agrisi ve vajinal akıntı oluyor bende 

(11 puan) tarafından

Aynı belirtiler bende de oldu işte üstünden bi hafta geçti gebelik okur mu bilemiyorum 

(6,811 puan) tarafından

Orasını Allah bilir canım ♥️ bende yumurtlama gününü yakaladım ama Allah nasip etti mi bilinmez ♥️ rabbim gönlüne göre versin ♥️ 

(11 puan) tarafından

Tabikife öyle canım amin şeninde gönlüne göre versin öğrendiğinde buraya da yazarsın ❤️❤️

(6,811 puan) tarafından

İnşaallah canım rabbim nasip etsin de burda da paylaşıcam bana burda ameliyat sürecinde çok destek olan oldu ♥️

(12 puan) tarafından

Bnmde yumurtlama günüm çocuğum olmuyordu doktora gittim çatlamak üzere dedi 2 gün ilişkiye girip şansımız artar mı acaba

(6,811 puan) tarafından

Şansınız artar ama gerisi Allah a kalmış ben hala hamile kalamadım 

(12 puan) tarafından

6 yıldır hamile kalamiyorum doktor dedi diye bu aynı kalacak saçmalık bu yandan

(12 puan) tarafından

Yumurtlama gününden sonra bnde akıntı çok oluyor

(6,811 puan) tarafından

Bende de öyle akıntı çok oluyor benim bir tane var ikinciye kalamıyorum rabbim nasip ederse olur olmazsa olan kızıma sağlık versin 

Rabbim kucağını doldursun 

Hormon testi vs yaptırdın mi

(12 puan) tarafından

Yaptım tabi iyiydi yani yüksek değildi

(6,811 puan) tarafından

Çok olsun istiyorsan ondan da olmuyordur yani ilke olsun diye ilişkiye girersen olmuyormus ben de kendimden biliyorum çok istedim ikinci olsun olmadı bende saldım artık olursa olur rabbimin bileceği id olmuyorsa vardır bir bildiği 

(12 puan) tarafından

Aynn öyle valla

(6,811 puan) tarafından

Takmamaya çalış birde eğer eşin sperm testi vermediyse onu yaptır yumurta çatlatma iğnesi ol . Temmuz da çatlatma iğnesi olacağım ben nasipse daha da olmazsa zorlamam 

(12 puan) tarafından

Allah'a bırakmalıyız  herzamn eşim bu tür şeyleri sevmez malesefallaha bıraktık bizde 

(6,811 puan) tarafından

Bence yaptırın sadece senin cabanla olmaz biz baktırdık ilkinde aramadık oldu çok şükür geçen yıl miyom ameliyatı oldum rahimi temizlettim 4 5 aydır da deniyoruz sorunum da yok acaba ondan mı olmuyor dedik sperm baktırdık temiz çıktı çok şükür bizde saldık artık olursa olur kafasında olmasa rabbim evladıma sağlık versin 

(12 puan) tarafından
+1

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeli00022 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
+1 oy
4 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,472,487 soru

24,111,859 cevap

333,001 kullanıcı

...