0 oy
225 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (11 puan) tarafından

Yumurtlama günüm 1 hafta geçti kızlar ilişki olsa ihtimal var mıdır gebelik için 

3 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından

Emin misiniz peki geçtiğine. Test mi yaptiniz

(11 puan) tarafından

Ben yumurtlama günü çok sancı ve akıntı yaşıyorum üzerinden bi hafta geçti eşim şehir dışındaydı ilişki olmadı geçmiştir diye düşünüyorum ama bilemiyorum da

-Reklam-
0 oy
(1,344 puan) tarafından

Sen adet olasıya kadar 1 dolu 1 boş olarak devam et canım benim 2.defa yumurtlama olmuştu adete 1 2 gün kala hiç belli olmuyor. 

(11 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım dediğin gibi yapim o zaman 

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Geçtiğini nasıl anladın Ovulasyon mi kullandın 

(12 puan) tarafından

Aynn öyle valla

(6,811 puan) tarafından

Takmamaya çalış birde eğer eşin sperm testi vermediyse onu yaptır yumurta çatlatma iğnesi ol . Temmuz da çatlatma iğnesi olacağım ben nasipse daha da olmazsa zorlamam 

(12 puan) tarafından

Allah'a bırakmalıyız  herzamn eşim bu tür şeyleri sevmez malesefallaha bıraktık bizde 

(6,811 puan) tarafından

Bence yaptırın sadece senin cabanla olmaz biz baktırdık ilkinde aramadık oldu çok şükür geçen yıl miyom ameliyatı oldum rahimi temizlettim 4 5 aydır da deniyoruz sorunum da yok acaba ondan mı olmuyor dedik sperm baktırdık temiz çıktı çok şükür bizde saldık artık olursa olur kafasında olmasa rabbim evladıma sağlık versin 

(12 puan) tarafından
+1

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeli00022 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
+1 oy
4 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,472,502 soru

24,112,054 cevap

333,014 kullanıcı

...