+2 oy
417 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (821 puan) tarafından

1.5 2 ve 3 yaş karışık erkek alt üst tişört var kızlar kimin ihtiyac var az çok bilirsiniz dıye gerçkten ihtiyaç sahibine gitsin istiyorum. Alıcı kargo ödesin yeterli. istanbul gönderim yeri

8 Cevaplar

+1 oy
(348 puan) tarafından

Merhaba arakadasimin ihtiyaci var cnm ya onlar almıyor sürekli başkaları veriyor benim de oğlum var ben de veriyorum on ahatta   oğlumun bezlerini bile onlara verdim 

-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından

İstanbul'un neresinden canım 

0 oy
(4,031 puan) tarafından

Ayy benimde kızımın bayağı bir giysileri var

Evde boşuna duruyor 

Kargoyu ödeyip alan olursa iyi olurdu

Ama benim kızın giyisileri 9 12 aylık 

(154 puan) tarafından

Benim kızım da bir yaşında tek başıma bakıyorum kıyafeti yok ordan buradan gelenlerle kışı geçirdik yazlık elimde hiç yok gerçekten çok ihtiyacım var.

(4,031 puan) tarafından

Tamam canım 

Ben şimdi yurtdışında yım 

Bir hafta 10 günde dönerim 

Bana özelden yaz kalsın bende gülüm 

(154 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim 🙏🏻

(4,031 puan) tarafından

Rica ederim canım ne demek 

0 oy
(7,279 puan) tarafından

Arkadaşa olur mu acaba iki arkadaşında ihtiyacı var hiranin kız İsanin erkek konuşun isterseniz. @..isa galiba böyleydi ismi 

tarafından

Ya canım allah razı olsun benimki küçük oyuzden yazmak istemedim başkasının nasibini kesmiyim❤️

0 oy
(171 puan) tarafından

Merhaba canım benim ihtiyaçim var iki tane çocuğum için gönderirsen kargo ücreti öderim teşekkür ederim şimdiden 

0 oy
(484 puan) tarafından

1 yaşlara talibim uygun gorurusen cnm kargo ücretini öderim erkek bebek benimkide 13 aylık olck 

0 oy
(154 puan) tarafından

Canım,benim kızım var ama kıyafete çok ihtiyacım var. Eğer bur erkek annesi almazsa ben olabilirim kızıma erkek giyimi de giydiriyorum şuan bile uyuyor yanımda üzerinde erkek çocuk kıyafeti var. Bugün kışı komşuların falan verdiği erkek çocuk kıyafetleri ile geçirdi.  Eğer kızı olup da kıyafet ayıracak olan varsa gerçekten çok ihtiyacım var.

Beni bilenlenleriniz bilir gerçekten tek başına mücadele eden bir anneyim ve gerçekten her şeyi eksik yarım yaşıyoruz kızımla burdan emine abla mehtap abla var kızıma eskiden kıyafet yollamışlardı Allah binlerce kez razı olsun hani oturduğum evi yaşam koşullarimi hepsini bilirlerdi. Onlar kusura bakma elimden şimdilik bu kadarı geldi deyip veriyorlardı Ben de yolladıkları kıyafete bakıp bunları gezmede giyer kendinde olan birkaçını da bari evde giyer diyordum ve yemin ederim hala emine ablanın yolladığı pijamalar var onlar kızımın gezmelikleri. Bazen gerçekten de elinizde fazla olan âtacağınız sizin giydirmek istemediğiniz şeyler bir başkasının bayramlığı dahi olabiliyor. 

(7 puan) tarafından

Benimde iki tane oğlum 6 yaş 8 yaş cocuklarınıza olmayan küçük gelen kıyafetleri varsa çocuklarımı sevindirmis olursunuz 

0 oy
(7 puan) tarafından

Benimde iki tane oğlum 6 yaş 8 yaş cocuklarınıza olmayan küçük gelen kıyafetleri varsa çocuklarımı sevindirmis olursunuz 

(3,905 puan) tarafından
+1

Gülüm senin çocuklar 3 yıldır 6-8 yasindalar mi 

(7 puan) tarafından

Biri 1 gidiyor biri 3 gidiyor abla 

(3,905 puan) tarafından

Anladım ikisi de oğlan dimi 

(7 puan) tarafından

Ewet abla 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 300 göst.