Canım,benim kızım var ama kıyafete çok ihtiyacım var. Eğer bur erkek annesi almazsa ben olabilirim kızıma erkek giyimi de giydiriyorum şuan bile uyuyor yanımda üzerinde erkek çocuk kıyafeti var. Bugün kışı komşuların falan verdiği erkek çocuk kıyafetleri ile geçirdi. Eğer kızı olup da kıyafet ayıracak olan varsa gerçekten çok ihtiyacım var.
Beni bilenlenleriniz bilir gerçekten tek başına mücadele eden bir anneyim ve gerçekten her şeyi eksik yarım yaşıyoruz kızımla burdan emine abla mehtap abla var kızıma eskiden kıyafet yollamışlardı Allah binlerce kez razı olsun hani oturduğum evi yaşam koşullarimi hepsini bilirlerdi. Onlar kusura bakma elimden şimdilik bu kadarı geldi deyip veriyorlardı Ben de yolladıkları kıyafete bakıp bunları gezmede giyer kendinde olan birkaçını da bari evde giyer diyordum ve yemin ederim hala emine ablanın yolladığı pijamalar var onlar kızımın gezmelikleri. Bazen gerçekten de elinizde fazla olan âtacağınız sizin giydirmek istemediğiniz şeyler bir başkasının bayramlığı dahi olabiliyor.