Devlet hastanesi sezeryan doğum süreci bebekle beraber mi odaya cikariliyoruz
Bir problem olmadığı takdirde önce sizi odaya alıyorlar, beş on dakikaya da bebek geliyor. Hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun ,💕💕
eğer bebekte bir sorun yoksa anneyle odaya geliyor ya da 5-10 dakika sonra
İlk başta anne bebek teması yapılıyor daha sonra bebek yenidoğan kısmına anne de uyuşukluk geçene kadar yoğun bakıma gidiyor. Bebeğin kontrolleri bitince anne emzirmesi için anne yanına geliyor.
Benim doğumda böyle oldu
İyide uyusukta olsak bebeği emzirebiliyoruz neden yeni dogana alınıyor ki bebek biz normal odaya çıkmıyormuyuz yani benim ilk doğum özeldeydi direk odama geçmiştim
Bebeğin kontrolleri için ameliyathane de yapmıyorlar kontrolleri
Önce ben gittim odaya 5 dk sonra oğlum geldi
Yoğun bakıma falan gecmiyoruz degilmi ben ilki özeldeydi ikinci şehir hastanesinde olacak
Ben gitmedim yoğun bakıma 5 yıl önce yaptım doğumu
Önce beni odaya aldılar. 15-20 dk sonra oğlumu getirdiler.
Eğer hastane anne bebek dostu anlaşması varsa anne ile bebek hiç ayrı kalmıyor normal veya sezeryan olsun anne ile beraber odaya gider bebek çocuğun ilk muayenesi vs anne yanında yapılır
Devlet özel aynımı bilmiyorm ben özelde yaptım kızım bende önce odaya gitmişti
Sezeryanı bilmiyorum ama normal yaptım tekerlekli sandalye ile çocuk kucağımda odaya çıktım
Uludağ üni yarı özel kısmında yaptım ücretli normal doğum gerçekleşti doktor seçtim aslında ücretli olduğu için yine ilgi oluyor doğumhanede odam tek kişilik idi zaten 1 gün kaldım temizdi hem doğumhane hem de oda sıkıntı yaşamadım şehir hastanesinde kürtaj oldum ben travma kaldı bende o yüzden asla orda yapmazdım
Bir kere gittim açılınca afedersin resmen kopek şeyine insan sokuyorlar..
Bende dogumu pembe maviye yapmıştım çocuk doktoruna hala gidiyorum oraya
Muayeneye gittim 1 kez odaya 4 kişi birden giriyor kim kime dum duma sonra kürtaj için fitil verildi gece tansıyonum düştü kimse yok ortada bağır çağır en son baş ucunda duran acil butonuna bastım geldi 1 hemsire benı azarlıyor nıye bastım dıye öyle yanı kızımı cocuk doktoruna götürüyorum o doktordan memnunum dıye ama onun harıcı kadın doğum olarak hep Uludağ'da doç var mesai sonrası ücretli poliklınık çok çok iyi birisi sakin şakacı yıne hamıle olsam ona giderim pembe mavi de güzeldir ama bana ters kalıyor şimdi işyerime yakındı ama evime ters malesef
Bizim eve yaki birde ben bebek hastanesi diye tercih ettim doktoruma çok iyidi çocuğu götürünce doktorumun yaninanada gidip selam veriyorum 😊
Ne güzel sevindim senin adına önemli doktor seçimi
Benimkinde sonra geldi bi ara hastaydim hastanede yatiyordum bi kadin dogum yapti sezeryan bebegi geldi anne biraz gec geldi
1,455,457 soru
23,883,508 cevap
321,438 kullanıcı