+2 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (620 puan) tarafından

Devlet hastanesi sezeryan doğum süreci bebekle beraber mi odaya cikariliyoruz

9 Cevaplar

+2 oy
(1,443 puan) tarafından

Bir problem olmadığı takdirde önce sizi odaya alıyorlar, beş on dakikaya da bebek geliyor. Hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun ,💕💕

-Reklam-
+1 oy
(2,285 puan) tarafından

eğer bebekte bir sorun yoksa anneyle odaya geliyor ya da 5-10 dakika sonra

0 oy
tarafından

İlk başta anne bebek teması yapılıyor daha sonra bebek yenidoğan kısmına anne de uyuşukluk geçene kadar yoğun bakıma gidiyor. Bebeğin kontrolleri bitince anne emzirmesi için anne yanına geliyor.  

Benim doğumda böyle oldu

(620 puan) tarafından

İyide uyusukta olsak bebeği emzirebiliyoruz neden yeni dogana alınıyor ki bebek  biz normal odaya çıkmıyormuyuz yani benim ilk doğum özeldeydi direk odama geçmiştim 

tarafından

Bebeğin kontrolleri için ameliyathane de yapmıyorlar kontrolleri

0 oy
(14,190 puan) tarafından

Önce ben gittim odaya 5 dk sonra oğlum geldi

(620 puan) tarafından

Yoğun bakıma falan gecmiyoruz degilmi ben ilki özeldeydi ikinci şehir hastanesinde olacak 

(14,190 puan) tarafından

Ben gitmedim yoğun bakıma 5 yıl önce yaptım doğumu

0 oy
(2,089 puan) tarafından

Önce beni odaya aldılar. 15-20 dk sonra oğlumu getirdiler. 

0 oy
(869 puan) tarafından

Eğer hastane anne bebek dostu anlaşması varsa anne ile bebek hiç ayrı kalmıyor normal veya sezeryan olsun anne ile beraber odaya gider bebek çocuğun ilk muayenesi vs anne yanında yapılır 

0 oy
(1,462 puan) tarafından

Devlet özel aynımı bilmiyorm ben özelde yaptım kızım bende önce odaya gitmişti 

0 oy
(1,533 puan) tarafından

Sezeryanı bilmiyorum ama normal yaptım tekerlekli sandalye ile çocuk kucağımda odaya çıktım

(1,533 puan) tarafından

Uludağ üni yarı özel kısmında yaptım ücretli normal doğum gerçekleşti doktor seçtim aslında ücretli olduğu için yine ilgi oluyor doğumhanede odam tek kişilik idi zaten 1 gün kaldım temizdi hem doğumhane hem de oda sıkıntı yaşamadım şehir hastanesinde kürtaj oldum ben travma kaldı bende o yüzden asla orda yapmazdım

(2,011 puan) tarafından

Bir kere gittim açılınca afedersin resmen kopek şeyine insan sokuyorlar.. 

Bende dogumu pembe maviye yapmıştım çocuk doktoruna hala gidiyorum oraya 

(1,533 puan) tarafından

Muayeneye gittim 1 kez odaya 4 kişi birden giriyor kim kime dum duma sonra kürtaj için fitil verildi gece tansıyonum düştü kimse yok ortada bağır çağır en son baş ucunda duran acil butonuna bastım geldi 1 hemsire benı azarlıyor nıye bastım dıye öyle yanı kızımı cocuk doktoruna götürüyorum o doktordan memnunum dıye ama onun harıcı kadın doğum olarak hep Uludağ'da doç var mesai sonrası ücretli poliklınık çok çok iyi birisi sakin şakacı yıne hamıle olsam ona giderim pembe mavi de güzeldir ama bana ters kalıyor şimdi işyerime yakındı ama evime ters malesef 

(2,011 puan) tarafından

Bizim eve yaki  birde ben bebek hastanesi diye tercih ettim doktoruma çok iyidi çocuğu götürünce doktorumun yaninanada gidip selam veriyorum 😊

(1,533 puan) tarafından

Ne güzel sevindim senin adına önemli doktor seçimi 

0 oy
(271 puan) tarafından

Benimkinde sonra geldi bi ara hastaydim hastanede yatiyordum bi kadin dogum yapti sezeryan bebegi geldi anne biraz gec geldi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
+2 oy
5 cevap 120 göst.
0 oy
6 cevap 651 göst.
0 oy
4 cevap 75 göst.

Kategoriler

1,455,457 soru

23,883,508 cevap