+1 oy
1,066 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (9,080 puan) tarafından

image

kizlar şu kuyruk yagı kremini deneye. alan yada evde yapan kullanan yada kullanipda cok memnun kaldim diyen tanidigi olan varmi.? cikdi dolgunlastirip purusauzlestirmeden tut da agri kesici ozellige sivilceler lekelerden tut da her. bir zimbirtiya iyiymis. ameliyat sonrasi yuzum çarsamba pazarina dondu boyun kulak civari yanaklarim puturcuk puturcuk oldum klasik ameliyat sinrasi cildin bozulmasi durumu yani. 

kullanan duyan bilen varmi

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Alıp memnun kalırsan bize de yaz hayrına bacim😁😁

(3,351 puan) tarafından

Teyzem yapıyor, içine Hindistan cevizi yağı koyuyor Canan. O zaman kötü kokmuyor ve memnun 

(9,080 puan) tarafından
+1

arastirmalardayim bakim aynen bikac yerde daha gordum hindistab cevizi yagi katinca kokmuyormus diye

tarafından

Temiz güvenilir bir yer bulursan bana da yaz kız hayrına canan 😁 yüzüm hiç ergenlikte bile böyle olmamıştı anam gerçeği cildiyeye randevu aldım bakalım ne diyecek 🤷‍♀️

(9,080 puan) tarafından

bende alcam randevu birkac ay burun ici toparlansin da. kullanilan ilaclar ve akne kurutucu krem losyonlar kilcal damarlari daraltiyor . burun ici kanama olusturuyor kilcal damarlar.o yuzden iç kisimda iyilessinde oyle gdecegim cildiyeye. gidene kadarda kuyruk yagi kremi denim diye dusundum solerim canim kafama yatan bise bulursam

tarafından

Yaa çok teşekkür ederim canım inşallah sende bir an önce toparlanirsin bizim gelin de olmuş geçen gün fotoğraf atmış anam dedim aha bizim ikinci canan 😁 kocam da oldu pazartesi ameliyat ama onun ufak bir kaza geçirdi kırıldı burnu canım inşallah o da bir an önce toparlanır 🤲

Gelin baya iyi geçti diyordu zorluk çekmedim dedi vallahi maşallah cesaretine de ayrı hayran kaldım 😁

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Grubumda sürekli reklamı yapılıyor ama almadım almayı düşünüyorum bnde beklim buracikta sesiz sedasız 

(9,080 puan) tarafından

bayram kavurmasi gibi kokmakdan korkuyorum tek merak ettigim sey bu ozellikle

tarafından

Hahahahah güldüm valla ama sanırım kokusu yokmuş 

+1 oy
(3,072 puan) tarafından

Bende Trendyol da gördüm favoriledim sırt ağrım için ama kararsız kaldım etki görüp görmeme konusundan 🫠 alıp deneyimleyen haber etsin gariiii 🤸🏻‍♀️🤣

+1 oy
(9,940 puan) tarafından

Arkadaşım kendisi yapıyor belim için kullandım çokta faydasını gördüm 

+1 oy
(1,900 puan) tarafından

Hacamat yaptırdığım kişi satıyordu. Cilt lekelerim var demiştim sana kuyruk yağı kreminden verirdim ama kalmadı dedi. Mutlaka al sür iyi geliyo demişti. Agrilarada iyi geliyomus ama denemek lazım tabi. Kuyruk yağını eritip dizlere sürünce çok faydasını gören olmuş. 

(9,080 puan) tarafından

aa teyzem haccame . dur bakim ona sorim bilgisi vardir belki.hic aklima gelmedi hacamat yapan kisinin bilgisi olabilecegi

(1,900 puan) tarafından

Onlarda genelde öyle bitkisel şeyler bulunuyo

+1 oy
(3,285 puan) tarafından

Bende var kuyruk yağı kremi yeni aldim. 1 ay oldu. Cildime değil de dizlerime kullanıyorum.

(9,080 puan) tarafından

yuze surulmez yaziyor bazi yerlerde. kimisi de bagris cigris bagirio cam gibi cildim oldu puruzsuz oldu diye 

(3,285 puan) tarafından

Valla ben süremem kokusuna gelemem. Sürene kadar bir kokusu yokta,sürerken ısıyla eriyor bildiğin et kokuyor. Ben hassasım. Dizim neyse onu sarıp sarmalıyorum. Ama yüzümde o kokuyla oturamam.

(690 puan) tarafından

Dizinize faydası oldu mu?

(3,285 puan) tarafından

Oldu. Ben sürüp sarıyordum. Üstüne dizliğimi takıyordum. Sıcak tutunca daha iyi oluyordu.

0 oy
(18,630 puan) tarafından

Annem ağrı kesici niyetine kullanıyor. Ya da bazen bir yeri tutulunca masaj yaparak sürüyor ağrıyan yere yumuşatıyor.

0 oy
(7,117 puan) tarafından

Esim egzamasi icin aldi hafifletti biraz canım

0 oy
(5,216 puan) tarafından

ben de sormuştum bir ara kimse cevap vermemişti,😂

(9,080 puan) tarafından

arastirma neticesinde nelere ulastin buraya yaz bakalim bilgi paylasimi olsun😂😂

(5,216 puan) tarafından

hiçbir şey 😂😂 

0 oy
tarafından

Yorumlarda deneyenlerin çoğu çok fazla sivilce yaptığını ve bı ise yaramadini soyluyor

0 oy
(209 puan) tarafından

Instagram da çok çıkıyor karşıma ama bende merak ettim Bi cilt doktoru var asla önermem diyor doymuş yag yüze sürülürmü  diye hatta gülüyor doktor 

(9,080 puan) tarafından

evet yagli akneye meyilli ciltlerde tikanma yapiyirmus

(209 puan) tarafından

Aynen canm doktor da öyle diyor tıkanma da olur 

0 oy
(4,269 puan) tarafından

Ablam almisti hamileyken sırtıma surmustum mentollü gibi yaktı ama çok çok iyi geldi ya

0 oy
tarafından

Benim başlıktan sesin olduğunu anlamama ne demeli 🤣 

Kız onu bosverde benim yüzüm lekeli sivilce izleri falan var 

Bende porselen gibi bı cilt istiyrum 

Ne yapmalıyım ne kylanmaliyim 

(9,080 puan) tarafından

😂😂😂 tarzim farkim 😂iste benimde oyle oldu :) ameliyat sonrasi carsamba pazarina dondu suratim . yikayamadim . peeling maske falan da yapilmiyor ya. kuyruk yagi kremini baya oneriyorlar sivilceleri gecirip cam gibi cilt yapio bir iki ayda diye. kullanan varmi ondan sordum

tarafından

Sen normalde ne kullanıyorsun canım baya bilgilisjn hayrına benimlede paylaş 🤣

(9,080 puan) tarafından

ben normalde larosh posay urunlerini kullaniyorum . nazen de bioderma . ikisini donusumlu yani. simdi burnum guzel kaynasin oturaun diye boyle faydali dogal kimyasal olmayan bisey kullanmak istiyorum. yemekler ecorbalarada kemikli ilik suyu falan katiyirum ozellikle suan daha yogun yani

0 oy
(976 puan) tarafından

Detmatologlar kesinlikle önermiyor. Videosuna denk gelirsem atarım burdan 

(9,080 puan) tarafından

aynen bikac dr gordum asla onermiyorum diyenmi dersin oyle sacmalikmi olur diyenmi dersin :)

0 oy
(595 puan) tarafından

Dıyetısyene gitmeyı düşünüyormusun bu ara

(9,080 puan) tarafından

yok suanlik dusinmuyorum . ilk burun ameliyatta 6 kilo almistim odem modem bir ay ocinde 6 kilo aldirmisti bana . busefer de 4 kilo verdim ameliyat sonrasi 54 leri gordum suan 56 oldum. yani dort kilo verdim ikisi geri geldi 😂ama bi sure 56 yi korusam yeter bana birkac hafta boyle koruyup sonra kendimce diyete girecem gine. suan dengeleme ve koruma yapiyorum yani

(595 puan) tarafından

Acaba dedım bir dıyetısyene gıtsek ıkımız ortak para versek  listeyi birbirimize atardık nasıl fikir  

(9,080 puan) tarafından

😂😂😂iyi fikirmis . kuzm diyetisyne baslarsam atarim bn sana liste istersen para muhim degil bi resmi cekip atcam alt tarafi. da suan diyet moduna gecmeye hazir degilim:)

(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

l

@Neyla cnim telfnda kaydettigim 3 listemi buldum

sana en azindan 3 haftalik ornek olur en son online diyetisyne gttigimdeki listeler. fazla birsey degismiyor da arada iste haftada iki uc tarif veriyor en azindan  haftayi ona göre baz alip uyuyorsun. 

(595 puan) tarafından

Ayyy sen ne kadar minnoş bir kalbe sahıpsın  allah razı olsun  her şeyden önce bencil olmadıgın için teşekkür ederım     diyetısyene gıdeyım dıyordum  bende  o zaman bu lısteyı yapayım bırde

(9,080 puan) tarafından

yap canim . dene en azindan 3 hafta sinra basa sarsan 6  hafta yapar yani

(595 puan) tarafından

Herbalife zayıflama, ürünü var mı sen biliyosun ya aklıma geldın   hani    bısım şu tok tutan kahveler varya onlar gıbi tok tutan bir ürün   bugün instgramda, karsıma herbalıfe cıkti nasıl zayıflatnış  kadını birde bu herbalıfe ben lisedeyken dahi vardı bence güvenilir

(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

2018 de 16 kilo verdim ben herbalife ile. ilk ay 8 ikinci ay 5  ucuncu ay 3 kilo verdim. ozamandan beri de almadim dikkat ettim herhalifw aeviyorum ben . cayini ara arabkullanirim gecen aldim ameliyat sonrasi odem icin odemi guzEl atiyor cayi. shake de evimde bulunduruurm arada bi degisiklik kahvaltiyi shake ile yaparim.  herzaman kullanmam . kendim urunleri indirimli alayim diye satisini kendim yapiyorum. ara ara alirim yani herbalife candir. ama söyle onu dikkatli kullanmak gerek ayni urunler ile hem kilo verme programi uygulaniuor hem kilo alma programi😂gun  icinde ne yedigine nasil kombinledigine bagli diger yiyecekler ile. ayni urunlerle biri bir ayda 10 kilo verirken ayni urunlerle baskasi 10 kilo aliyor😂😂 bide herbalife urunlerinde tok tutan istah kesen diye bir urun yok tamamen kendi iraden ile  basariyorsun. shake in amaci kalorisi kisitlanmis besin. normal bir kahvaltida zeytini peyniri receli osu busu yumurtasi helvasi bilmemnesi guzel bi kahvalti yapsan 500 700 kalori tutuyor. skahe in bir porsiyonu 225 kalori. tum kahvaltida alacagin besinleri almis oluyorsun icindeki vitaminlerle. yani kalori acigi olusturmaya yardimci. sen shake yeyip ustune de biraz kacamak yaparsan zaten normal kilo alma programina döndurusun olayi. atiyorum bi tane börek yasen bi dilim tatli yesen o acigi kapatmis olursun kalorideki acigi. cay da odem atiyor . ole tok tuttu istah kesti diye birsey yok tammamen irade duzen disiplin gerekiyor herbalifeda

(9,080 puan) tarafından

kilo verirken  cay shake  bide aloe suyu var ucunu kullaniyotsun .  bu bendeki probost protein alinimi arttirmak icin . kilo veirtken sart degil kullanmak. thermo complete de  enerji veren incelten yag yakici kafein deposu takviye. cayin kapsullesmis hali daha guclusu ama thermoyi son dort bes kilo kala kullaniyorsun kilo verme doneminde kullanmiyorsun son hedefe yakin zamanda kullaniyorsun

imagecayida ben bile suyuma katip icmeyi seviyorum kaynar suda cay degilde icme suyuma aroma veriyir

(595 puan) tarafından

Aman allahım ne güzel anlattın gene profesör canan can hanım   ama bende şuan iştah sorunu var iştahı kesmeden  bu ürünü içsem gıder üstüne yemek  yesem olmaz kı   başka zayıflama birşeyi bulmam lazım  ben dün gece bsıy buldum  dur lınkınu vereyımde bak bir 

https://www.instagram.com/etioks_mersin?igsh=cjRvNTA5ZTR5cm9h    böyle bsıy sayfaya bak hepsı  nasım kg vermiş     bır burayla goruscem  ama mantıgı anlamadım     benım bır ürün bulmam lazım bulursan duyarsan lütfen aklında olsun banada söyle

(9,080 puan) tarafından

detayli bilgi sor bakalim neymis bende ilk defa gordum bunu simdi merak ettim ebnde😂 ama meyve sebze sulari sisede sivi detoks  normal beslenmeye ek dio. araogunlerde. bunu mazemeleri ben kendimde blendirda biztlatip araogunlerde tuketirim ki zaten aman aman bi numarasi bence yok . normal beslenmeden kistiriyorlardir diye dusunuyorum . sivi detox tarzi biseyse zaten evde kendin biztlatarak da yapabilirsin bu karisimlari

(595 puan) tarafından

Selam minnoşum şimdi ben sana bir link atmıştım ya orayla görüştüm sistemleri şuymuş bir tane içecek veriyorlar o içeceğin içinde de sebze ve meyve sularından oluşuyormuş tamamı işte bunu sayesinde çok böyle büyük kilolar veriliyormuş ürünün patenti bunlara aitmiş işte Erciyes Üniversitesi'nde ürün Onaylanmış onaylı hastanelerde doktorlarca Onayla Bilmem çok güvenilir bir ürünmüş 8,5 milyar bir fiyat bitti 30 günlük Bilmiyorum ki ya sayfadaki insana da zaten böyle 10 günde 7 kilo verenlerle falan da o nasıl yapıyor Sistem nedir anlamadım ama bir içecek yani o içecek Ara öğünde tüketiyorsun Peki dedim bu ne işe yarıyor hani sonuçta yemek yedirtiyor mu işte daha da kesiyormuş ama çok ciddi yağ yakıyormuş artık ne yapıyorsa bilmiyorum ben de diyetisyen de isteği de veriliyormuş öyle yani ya bizim tok tutan kahvelerimiz de çok ciddi kilolar verdirtiyor ilk kullanımda Sadece vücut alışınca ikinci kutuda işe yaramıyor Ben şimdi 8,5 milyar buraya Niye vereyim dedim O yüzden vazgeçtim Bir de 8.30 milyar verip de hiçbir işe yaramazsa üzülürüm Hani daha ciddi güzel işlemler yaptırmak varken şansımı Burada tüketmiş olmaktan üzülürüm Bir de hiç tanıdığım biri de yok yaptırmış olan o kişiler de Fake mi gerçek mi bilmiyorum ya mutlaka da gerçektir de hani çok şey duruyor sayfa falan gerçek kötü duruyor yani Neyse ben şimdi bir kahve buldum vejo var ya o çok güzel Tok tutuyormuş Ama onun içinde sibutramin diye bir şey varmış galiba sen de onu araştır ne olduğunu diyette kullanılıyormuş ama yasaklanmış sonradan yan etkileri olduğu için onun içinde o varmış ürünü ama hala toplatmamışlar ama çok ciddi kilolar verdik diyormuş çok tutuyormuş Instagram'da Çağla var o öneriyordu galiba bu ürünü Bir de asser ola çayı var Sonra dedim ki acaba hangisini alsam Forex 5'i mi alsam Çünkü şu an çok fazla kilo olmam ve Yaz geldi Hani benim bir kilo verme sürecine girmem lazım O yüzden bu telaş panik hangisini öneriyorsun Sence ne alsam

(9,080 puan) tarafından

image

kanka ben susayim resim konussun😂😂

viejo cok odem yapti bende bende cagladan gorup almistim ama cagdanin anasi danasi kendisi kendisini gec kocasi bile herseyi manken gibi genetikte sansli kari😂😂😂 . kullanmadim yarim hala duruyor detayli mutfak temizligine girisince atacam yarim paket falan var. aserola ilk kutu guzeldi  2022 de iciyordum. sonra ikincisi 1 tl kampanyasiyla  aldim veremedim.sinra uc al iki ode kampanyasi gordum yine aldim gecen kis. asiri tatli oralet gibi. kaynar suyu dokunce  karistirmadan once altta toz seker kaliyor.

yani bence bu  uc al iki ode kampanyali urunlerin kaliteden kisiyotlar. yani aserolalin ilk kutudan memenundum sonrasi tirt.

forx5 de biliosun ilk paketten memnundum sonrasi tirt. iron cafe cikardi  forx5 guya gelistirmis formulu. o da tirt. bari cayini alim dedim irontea kavanizdaki o da tirt. bide stayfit denim dedim bakim. sukran kaymakcimi ne ole bi kadin tanitio intgramda . du bi denim dedim o da irontea ile ayni tirt.

en son sen echer demistin onu aldim o da odem yapti bende yarisini killanmadim. bi de harmana aldim o devasa odem yaoti 7 kilo aldim on gunde odem devasa sisyirdum. biraktim kahvesini detox cayini 4 haftada verdim 7 kiloyu harmananin aldirdigi kiloyu. bu resimdekilerin hepsi tirt yani ek olarak echer ve hharmana bu resimde yok onlarda attim

(9,080 puan) tarafından

bu detox su olayina gelince bence cok sacma araogunlerde ben onun icindeki mazemeleri biztlatip blendirda yaparim zaten . araogunlerte tukeririm yani ekstra detox sularina para vermeye bence gerek yok

(595 puan) tarafından

Aslanım benim be keşke yakın olsaydık gelıp senden bir denerdim  tam hayâllerimdeki arkadaş   bu sayfada  diyet ürünü deyınce millet kafayı yıyor yok alma falan  benı bir tek sen anlıyorsun  vallahi   senin azmine hayranım hepsıni denemiş anasını avradını hahahahha 🤣🤣  bana b.ok yemek düşer   ne alacam şimdi  

Forx5 Le instgramda konuştum bana dedıku trendyol'da satılan ürünler merdiven altı ürünler oluyor dedi onlar bize ait değil dedi ee trendyol'da da baktım resmi sayfa olarak yazıyor ama Instagram'daki Kız diyor ki trendyol'dan almayın bizden alın diyor Şaka gibi bir de senin niye vücudunda ödem yapıyor bunlar ya ben de bende de başka şeyler yapıyor mesela bazen sersemlik falan yapıyor sende de ödem mi yapıyor sonuç olarak ben ne yapacağım şimdi

(9,080 puan) tarafından

😂😂😂valla bana zayiflatio diye isedigin sidigi bile satabilirsin 😂😂 herseyi dener geri kalmam. bende hic  bas agrisi falan yapmio mulanti carpinti falan olmuo .mesela odem yapio. belki benim bagirsaklarimla alakali da olabilir. vunku millet tubalete cikariyor falan diyor bu caylari kahveleri bende hic vc cikarma gibi bir durum yok. agiz kurulugu yapio ama bi hani orucmusum da iftara cok az kalmis gibi agzim yapis yapis  oluo ama odem yapio iste.

(595 puan) tarafından

Senın ödem yapma sebebinin kök nedenini bulman lazım.   Bak banada ödem yapmaz   sersem mal gıbı yapar  aaaa ne degısık   bişiy  forx5 İron tea kabızlık içinmiş işe yaradı mı bari  . 

Pekı bunlardan birini alcam artık mecbur en oluru hangisi sence  off ya 😏 bende senın gıbıyım    zayıflatan herşeye atlıyorum  denemesem çatlarım ama bende şu var asırı dunyanın en kararsız insanı olduğum için karar veremedıgım için alamıyorum  . 

Ha bırde bende kabızım 4 yıldır kronık benımkı   bagırsak hareketım yok karnım şişer gaz dolu olur sanırım bizde sibo var yapay zekaya sor bak belırtılerini yaz  sibo ve candıda olabılır hatta ıkısıde

(9,080 puan) tarafından

caylar normal birini tuvalete cikariyo ama bana fayda etmio . bende yillardir kabizim benim teeee lise zamanimdan beri yani nerden baksan 18 20 yillik kabizlik.  gobegim cikmasin diye universtede lisede hep aclikotu sinameki icerdim oyle vc cikardim surekli kendimi ishal ediodum yani otlarla falan .  sonra bagirsak tembelliogi oldu iste. aci cehre iciyorum suan  tane krabiber gibi topcuk topcuk. iki tane cigneyip yutunca bir iki saate kalmadan kicindan isetiyor resmen nevar neyok boşaltiyor . adi aci cehre tohumu ama tadi aci degil ama  boyle igrenc bisey bak yazarken bile midem bulandi tadini agzimda hisseder gibi oldumda😂 gun kurusu kayisi ile berbar atiyorum agzima yoksa kusulur yani berbat tadi var kayisi yada hurmayla beraber kamufle oluo tadi o guzel vc cikario cikarmkla yetmio nevar neyok bosaltio 

(595 puan) tarafından

Sence stayfit mi alayım forx5 mi. Bir şans vercem. 

Kayısı erik kefir probiyotikler   hiç denedin mi   hanı kefırlı kayısı Smith'in bu kabızlıgını çözmüyor dimi

(9,080 puan) tarafından

yok o tarz sehler hic etki etmio onlar zaten tuketiyorum kefir mefir araogunlerde falan iciyorum zaten

(9,080 puan) tarafından

forx 5 in kahvesini denedin   bence stayfit al madem dene ama ikisinin icerikleri cok benzer zaten . stayfit al bakalim

(595 puan) tarafından

Öyle mi dersin. Stayfit mi alayım. Haklısın o zaman   zeki arkadasım benım işe yarar inşallah kız 

(9,080 puan) tarafından

hafi bakalim insallh ise yarar

(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

l@Neyla bak dedigim bu kefirle beraber. yaban mersini kumkuat  nar cilek kivi ananas  pancar ispanak limon muz .  biztlattim  bugun kahvaltim bu sekilde. dun cok aburcubur yedim diye sabah bi detox gibi yapayim dedim. bu tarz seylere yani para veripde almaya gerek yok kendim de bizylatirim

(595 puan) tarafından

Ayyy bu benım oğlan  aynısı oda koşarak gelıyor ben bascam dıyor anağğğğ çok tatlı maşallah  

Valla ben sapıttım gene  napcam bilmiyorum herbalife alcam bu kez ona karar verdım    bır satıcı ile de konuştum instgram  üzerinden bayağı  övdü sana koçluk yapcam dedi asla acıkma olmaz tok tutacak falan dedi   ve hıcbır zararı yokmuş kımyasal yokmuş kalbe falan zararlı degıl dedi  anam doğru mu bu   shake  içiyon yemek yemıyon   pekı ben kendımde shake yapsam kayısı erik yulaf muz kefir bıztttt aynısı olmaz mı anam bacım  sence  sen bılıyon bu işlerin ehli sensın  bir   hakkım olsa senı zayıflatma başkanı yapardım 😂😂😂

(595 puan) tarafından

Herbalıfe nin aloe verası senın kabızlığa iyi geldi mi 

(9,080 puan) tarafından

sayilir. yani ben sinameki falan da ictigim icin alornin etkisi bende hissedilmezdi zaten sinameki iciyordum. ama cogu kisiye iyi geliyor kabizliga vokta lezzetli eksi tadi var limonlu su iciyormus gibi seviyorum hen lezzetini. shake de vanilyali yada muzluyu seviyorum

(595 puan) tarafından

Pekı bu fırma guvenılir mi Ronaldo'ya bile sponsormus ama çokta insan sıkayetcı çoğuda bayag zayıflamıs ne bılem degısık sence zararı var mıdır bırde protein tozu var mı  içinde  .  Mesela bunu içince sabah kahvaltı dıye senı tok tutar mıydı  

(9,080 puan) tarafından

tutar tok ama senin iraden hada onemli. yillarin markadi herbalife . yurtdisinda bebeklere mama olarak da veriliyor vitamin mineralleri cok diye.  14 aylikti kizim mesle aben beslenme klubune giiderken . orda koyu kivamli yapiyorlardi puding gibi . kasikla yiyirduk. kizim cok seviodu mesela o da yiyordu benle beraber 😂

(595 puan) tarafından

Canan ya sen çok tatlısın gerçekten bak   kızına bıle yedırmiş allahım bana cananın cesaretinden ver nolur  burcun ne ya senın

(595 puan) tarafından

Bırde çayları var  toz gıbı suya koy iç o da parasına değer mi sence alınır mı 

(595 puan) tarafından

Biz senle aynı anda birlikte dıyet mi yapsak motivasyon için   ben şuan 165-63 kg 2 aydır delirmiş gıbı yiyorum sıfır dıyet  . Birlikte baslasak.   Senin ufukta var mı dıyet planı 

(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

canim ben cayini seviyorum diyette olayim olmayin aliyorum ara ara yani bi 100 gramlik cay iki aydan fazla yetio. senede 5 6 tane kutu alirim bittikce. su icmeyi sevmiyorum ben . sabah mesela kalkarim  iki bardak su icerim bazen sirkeli bazen limonlu bazen sade su buyuk bardakla. 500 ml oluo yani.1 litrelik surelahime herbalife cayini yaparim gt gel onu icerim oglene kadar ogleden sinrada dukan birasi yaparim 1 ltrede onu icerim soda yesilcay limon. arada bardakla nirmal su da iciyotum . su alimimi arttiriyor bahaneyle herbalife cayi o yizden seviyorum

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 72 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
0 cevap 93 göst.
+1 oy
2 cevap 77 göst.

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,159 cevap