kanka ben susayim resim konussun😂😂
viejo cok odem yapti bende bende cagladan gorup almistim ama cagdanin anasi danasi kendisi kendisini gec kocasi bile herseyi manken gibi genetikte sansli kari😂😂😂 . kullanmadim yarim hala duruyor detayli mutfak temizligine girisince atacam yarim paket falan var. aserola ilk kutu guzeldi 2022 de iciyordum. sonra ikincisi 1 tl kampanyasiyla aldim veremedim.sinra uc al iki ode kampanyasi gordum yine aldim gecen kis. asiri tatli oralet gibi. kaynar suyu dokunce karistirmadan once altta toz seker kaliyor.
yani bence bu uc al iki ode kampanyali urunlerin kaliteden kisiyotlar. yani aserolalin ilk kutudan memenundum sonrasi tirt.
forx5 de biliosun ilk paketten memnundum sonrasi tirt. iron cafe cikardi forx5 guya gelistirmis formulu. o da tirt. bari cayini alim dedim irontea kavanizdaki o da tirt. bide stayfit denim dedim bakim. sukran kaymakcimi ne ole bi kadin tanitio intgramda . du bi denim dedim o da irontea ile ayni tirt.
en son sen echer demistin onu aldim o da odem yapti bende yarisini killanmadim. bi de harmana aldim o devasa odem yaoti 7 kilo aldim on gunde odem devasa sisyirdum. biraktim kahvesini detox cayini 4 haftada verdim 7 kiloyu harmananin aldirdigi kiloyu. bu resimdekilerin hepsi tirt yani ek olarak echer ve hharmana bu resimde yok onlarda attim