+1 oy
1,069 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (9,080 puan) tarafından

image

kizlar şu kuyruk yagı kremini deneye. alan yada evde yapan kullanan yada kullanipda cok memnun kaldim diyen tanidigi olan varmi.? cikdi dolgunlastirip purusauzlestirmeden tut da agri kesici ozellige sivilceler lekelerden tut da her. bir zimbirtiya iyiymis. ameliyat sonrasi yuzum çarsamba pazarina dondu boyun kulak civari yanaklarim puturcuk puturcuk oldum klasik ameliyat sinrasi cildin bozulmasi durumu yani. 

kullanan duyan bilen varmi

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Alıp memnun kalırsan bize de yaz hayrına bacim😁😁

(9,080 puan) tarafından

bakacim bakim yurtdisinda da cok populermis cam gibi yapiomus cildi. millet kendi alip evde yapiyor dogal. mutfagi yaglayip eonra paklayamam okadar ugrasmaktansa hazir yapilmisi alirim dogan urunler yapan yerlerden😂 ama cesaret etmem lazim kokarmi kokmazmi nasi saklicam nekadar dayanacak bozulmadan kafamda deli sorular. bayram kavurmasi gibi kokuylada gezmek istemem yavv😂😂😂

(3,351 puan) tarafından

Teyzem yapıyor, içine Hindistan cevizi yağı koyuyor Canan. O zaman kötü kokmuyor ve memnun 

(9,080 puan) tarafından
+1

arastirmalardayim bakim aynen bikac yerde daha gordum hindistab cevizi yagi katinca kokmuyormus diye

tarafından

Temiz güvenilir bir yer bulursan bana da yaz kız hayrına canan 😁 yüzüm hiç ergenlikte bile böyle olmamıştı anam gerçeği cildiyeye randevu aldım bakalım ne diyecek 🤷‍♀️

(9,080 puan) tarafından

bende alcam randevu birkac ay burun ici toparlansin da. kullanilan ilaclar ve akne kurutucu krem losyonlar kilcal damarlari daraltiyor . burun ici kanama olusturuyor kilcal damarlar.o yuzden iç kisimda iyilessinde oyle gdecegim cildiyeye. gidene kadarda kuyruk yagi kremi denim diye dusundum solerim canim kafama yatan bise bulursam

tarafından

Yaa çok teşekkür ederim canım inşallah sende bir an önce toparlanirsin bizim gelin de olmuş geçen gün fotoğraf atmış anam dedim aha bizim ikinci canan 😁 kocam da oldu pazartesi ameliyat ama onun ufak bir kaza geçirdi kırıldı burnu canım inşallah o da bir an önce toparlanır 🤲

Gelin baya iyi geçti diyordu zorluk çekmedim dedi vallahi maşallah cesaretine de ayrı hayran kaldım 😁

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Grubumda sürekli reklamı yapılıyor ama almadım almayı düşünüyorum bnde beklim buracikta sesiz sedasız 

(9,080 puan) tarafından

bayram kavurmasi gibi kokmakdan korkuyorum tek merak ettigim sey bu ozellikle

tarafından

Hahahahah güldüm valla ama sanırım kokusu yokmuş 

+1 oy
(3,071 puan) tarafından

Bende Trendyol da gördüm favoriledim sırt ağrım için ama kararsız kaldım etki görüp görmeme konusundan 🫠 alıp deneyimleyen haber etsin gariiii 🤸🏻‍♀️🤣

+1 oy
(9,940 puan) tarafından

Arkadaşım kendisi yapıyor belim için kullandım çokta faydasını gördüm 

+1 oy
(1,900 puan) tarafından

Hacamat yaptırdığım kişi satıyordu. Cilt lekelerim var demiştim sana kuyruk yağı kreminden verirdim ama kalmadı dedi. Mutlaka al sür iyi geliyo demişti. Agrilarada iyi geliyomus ama denemek lazım tabi. Kuyruk yağını eritip dizlere sürünce çok faydasını gören olmuş. 

(9,080 puan) tarafından

aa teyzem haccame . dur bakim ona sorim bilgisi vardir belki.hic aklima gelmedi hacamat yapan kisinin bilgisi olabilecegi

(1,900 puan) tarafından

Onlarda genelde öyle bitkisel şeyler bulunuyo

+1 oy
(3,285 puan) tarafından

Bende var kuyruk yağı kremi yeni aldim. 1 ay oldu. Cildime değil de dizlerime kullanıyorum.

(9,080 puan) tarafından

yuze surulmez yaziyor bazi yerlerde. kimisi de bagris cigris bagirio cam gibi cildim oldu puruzsuz oldu diye 

(3,285 puan) tarafından

Valla ben süremem kokusuna gelemem. Sürene kadar bir kokusu yokta,sürerken ısıyla eriyor bildiğin et kokuyor. Ben hassasım. Dizim neyse onu sarıp sarmalıyorum. Ama yüzümde o kokuyla oturamam.

(690 puan) tarafından

Dizinize faydası oldu mu?

(3,285 puan) tarafından

Oldu. Ben sürüp sarıyordum. Üstüne dizliğimi takıyordum. Sıcak tutunca daha iyi oluyordu.

0 oy
(18,630 puan) tarafından

Annem ağrı kesici niyetine kullanıyor. Ya da bazen bir yeri tutulunca masaj yaparak sürüyor ağrıyan yere yumuşatıyor.

0 oy
(7,118 puan) tarafından

Esim egzamasi icin aldi hafifletti biraz canım

0 oy
(5,217 puan) tarafından

ben de sormuştum bir ara kimse cevap vermemişti,😂

(9,080 puan) tarafından

arastirma neticesinde nelere ulastin buraya yaz bakalim bilgi paylasimi olsun😂😂

(5,217 puan) tarafından

hiçbir şey 😂😂 

0 oy
tarafından

Yorumlarda deneyenlerin çoğu çok fazla sivilce yaptığını ve bı ise yaramadini soyluyor

0 oy
(209 puan) tarafından

Instagram da çok çıkıyor karşıma ama bende merak ettim Bi cilt doktoru var asla önermem diyor doymuş yag yüze sürülürmü  diye hatta gülüyor doktor 

(9,080 puan) tarafından

evet yagli akneye meyilli ciltlerde tikanma yapiyirmus

(209 puan) tarafından

Aynen canm doktor da öyle diyor tıkanma da olur 

0 oy
(4,268 puan) tarafından

Ablam almisti hamileyken sırtıma surmustum mentollü gibi yaktı ama çok çok iyi geldi ya

0 oy
tarafından

Benim başlıktan sesin olduğunu anlamama ne demeli 🤣 

Kız onu bosverde benim yüzüm lekeli sivilce izleri falan var 

Bende porselen gibi bı cilt istiyrum 

Ne yapmalıyım ne kylanmaliyim 

(9,080 puan) tarafından

😂😂😂 tarzim farkim 😂iste benimde oyle oldu :) ameliyat sonrasi carsamba pazarina dondu suratim . yikayamadim . peeling maske falan da yapilmiyor ya. kuyruk yagi kremini baya oneriyorlar sivilceleri gecirip cam gibi cilt yapio bir iki ayda diye. kullanan varmi ondan sordum

tarafından

Sen normalde ne kullanıyorsun canım baya bilgilisjn hayrına benimlede paylaş 🤣

(9,080 puan) tarafından

ben normalde larosh posay urunlerini kullaniyorum . nazen de bioderma . ikisini donusumlu yani. simdi burnum guzel kaynasin oturaun diye boyle faydali dogal kimyasal olmayan bisey kullanmak istiyorum. yemekler ecorbalarada kemikli ilik suyu falan katiyirum ozellikle suan daha yogun yani

0 oy
(976 puan) tarafından

Detmatologlar kesinlikle önermiyor. Videosuna denk gelirsem atarım burdan 

(9,080 puan) tarafından

aynen bikac dr gordum asla onermiyorum diyenmi dersin oyle sacmalikmi olur diyenmi dersin :)

0 oy
(595 puan) tarafından

Dıyetısyene gitmeyı düşünüyormusun bu ara

(9,080 puan) tarafından

tutar tok ama senin iraden hada onemli. yillarin markadi herbalife . yurtdisinda bebeklere mama olarak da veriliyor vitamin mineralleri cok diye.  14 aylikti kizim mesle aben beslenme klubune giiderken . orda koyu kivamli yapiyorlardi puding gibi . kasikla yiyirduk. kizim cok seviodu mesela o da yiyordu benle beraber 😂

(595 puan) tarafından

Canan ya sen çok tatlısın gerçekten bak   kızına bıle yedırmiş allahım bana cananın cesaretinden ver nolur  burcun ne ya senın

(595 puan) tarafından

Bırde çayları var  toz gıbı suya koy iç o da parasına değer mi sence alınır mı 

(595 puan) tarafından

Biz senle aynı anda birlikte dıyet mi yapsak motivasyon için   ben şuan 165-63 kg 2 aydır delirmiş gıbı yiyorum sıfır dıyet  . Birlikte baslasak.   Senin ufukta var mı dıyet planı 

(9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

canim ben cayini seviyorum diyette olayim olmayin aliyorum ara ara yani bi 100 gramlik cay iki aydan fazla yetio. senede 5 6 tane kutu alirim bittikce. su icmeyi sevmiyorum ben . sabah mesela kalkarim  iki bardak su icerim bazen sirkeli bazen limonlu bazen sade su buyuk bardakla. 500 ml oluo yani.1 litrelik surelahime herbalife cayini yaparim gt gel onu icerim oglene kadar ogleden sinrada dukan birasi yaparim 1 ltrede onu icerim soda yesilcay limon. arada bardakla nirmal su da iciyotum . su alimimi arttiriyor bahaneyle herbalife cayi o yizden seviyorum

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 72 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
0 cevap 93 göst.
+1 oy
2 cevap 78 göst.

Kategoriler

1,474,299 soru

24,137,441 cevap