kullanan duyan bilen varmi
Alıp memnun kalırsan bize de yaz hayrına bacim😁😁
bakacim bakim yurtdisinda da cok populermis cam gibi yapiomus cildi. millet kendi alip evde yapiyor dogal. mutfagi yaglayip eonra paklayamam okadar ugrasmaktansa hazir yapilmisi alirim dogan urunler yapan yerlerden😂 ama cesaret etmem lazim kokarmi kokmazmi nasi saklicam nekadar dayanacak bozulmadan kafamda deli sorular. bayram kavurmasi gibi kokuylada gezmek istemem yavv😂😂😂
Teyzem yapıyor, içine Hindistan cevizi yağı koyuyor Canan. O zaman kötü kokmuyor ve memnun
arastirmalardayim bakim aynen bikac yerde daha gordum hindistab cevizi yagi katinca kokmuyormus diye
Temiz güvenilir bir yer bulursan bana da yaz kız hayrına canan 😁 yüzüm hiç ergenlikte bile böyle olmamıştı anam gerçeği cildiyeye randevu aldım bakalım ne diyecek 🤷♀️
bende alcam randevu birkac ay burun ici toparlansin da. kullanilan ilaclar ve akne kurutucu krem losyonlar kilcal damarlari daraltiyor . burun ici kanama olusturuyor kilcal damarlar.o yuzden iç kisimda iyilessinde oyle gdecegim cildiyeye. gidene kadarda kuyruk yagi kremi denim diye dusundum solerim canim kafama yatan bise bulursam
Yaa çok teşekkür ederim canım inşallah sende bir an önce toparlanirsin bizim gelin de olmuş geçen gün fotoğraf atmış anam dedim aha bizim ikinci canan 😁 kocam da oldu pazartesi ameliyat ama onun ufak bir kaza geçirdi kırıldı burnu canım inşallah o da bir an önce toparlanır 🤲
Gelin baya iyi geçti diyordu zorluk çekmedim dedi vallahi maşallah cesaretine de ayrı hayran kaldım 😁
Grubumda sürekli reklamı yapılıyor ama almadım almayı düşünüyorum bnde beklim buracikta sesiz sedasız
bayram kavurmasi gibi kokmakdan korkuyorum tek merak ettigim sey bu ozellikle
Hahahahah güldüm valla ama sanırım kokusu yokmuş
Bende Trendyol da gördüm favoriledim sırt ağrım için ama kararsız kaldım etki görüp görmeme konusundan 🫠 alıp deneyimleyen haber etsin gariiii 🤸🏻♀️🤣
Arkadaşım kendisi yapıyor belim için kullandım çokta faydasını gördüm
Hacamat yaptırdığım kişi satıyordu. Cilt lekelerim var demiştim sana kuyruk yağı kreminden verirdim ama kalmadı dedi. Mutlaka al sür iyi geliyo demişti. Agrilarada iyi geliyomus ama denemek lazım tabi. Kuyruk yağını eritip dizlere sürünce çok faydasını gören olmuş.
aa teyzem haccame . dur bakim ona sorim bilgisi vardir belki.hic aklima gelmedi hacamat yapan kisinin bilgisi olabilecegi
Onlarda genelde öyle bitkisel şeyler bulunuyo
Bende var kuyruk yağı kremi yeni aldim. 1 ay oldu. Cildime değil de dizlerime kullanıyorum.
yuze surulmez yaziyor bazi yerlerde. kimisi de bagris cigris bagirio cam gibi cildim oldu puruzsuz oldu diye
Valla ben süremem kokusuna gelemem. Sürene kadar bir kokusu yokta,sürerken ısıyla eriyor bildiğin et kokuyor. Ben hassasım. Dizim neyse onu sarıp sarmalıyorum. Ama yüzümde o kokuyla oturamam.
Dizinize faydası oldu mu?
Oldu. Ben sürüp sarıyordum. Üstüne dizliğimi takıyordum. Sıcak tutunca daha iyi oluyordu.
Annem ağrı kesici niyetine kullanıyor. Ya da bazen bir yeri tutulunca masaj yaparak sürüyor ağrıyan yere yumuşatıyor.
Esim egzamasi icin aldi hafifletti biraz canım
ben de sormuştum bir ara kimse cevap vermemişti,😂
arastirma neticesinde nelere ulastin buraya yaz bakalim bilgi paylasimi olsun😂😂
hiçbir şey 😂😂
Yorumlarda deneyenlerin çoğu çok fazla sivilce yaptığını ve bı ise yaramadini soyluyor
Instagram da çok çıkıyor karşıma ama bende merak ettim Bi cilt doktoru var asla önermem diyor doymuş yag yüze sürülürmü diye hatta gülüyor doktor
evet yagli akneye meyilli ciltlerde tikanma yapiyirmus
Aynen canm doktor da öyle diyor tıkanma da olur
Ablam almisti hamileyken sırtıma surmustum mentollü gibi yaktı ama çok çok iyi geldi ya
Benim başlıktan sesin olduğunu anlamama ne demeli 🤣
Kız onu bosverde benim yüzüm lekeli sivilce izleri falan var
Bende porselen gibi bı cilt istiyrum
Ne yapmalıyım ne kylanmaliyim
😂😂😂 tarzim farkim 😂iste benimde oyle oldu :) ameliyat sonrasi carsamba pazarina dondu suratim . yikayamadim . peeling maske falan da yapilmiyor ya. kuyruk yagi kremini baya oneriyorlar sivilceleri gecirip cam gibi cilt yapio bir iki ayda diye. kullanan varmi ondan sordum
Sen normalde ne kullanıyorsun canım baya bilgilisjn hayrına benimlede paylaş 🤣
ben normalde larosh posay urunlerini kullaniyorum . nazen de bioderma . ikisini donusumlu yani. simdi burnum guzel kaynasin oturaun diye boyle faydali dogal kimyasal olmayan bisey kullanmak istiyorum. yemekler ecorbalarada kemikli ilik suyu falan katiyirum ozellikle suan daha yogun yani
Detmatologlar kesinlikle önermiyor. Videosuna denk gelirsem atarım burdan
aynen bikac dr gordum asla onermiyorum diyenmi dersin oyle sacmalikmi olur diyenmi dersin :)
Dıyetısyene gitmeyı düşünüyormusun bu ara
tutar tok ama senin iraden hada onemli. yillarin markadi herbalife . yurtdisinda bebeklere mama olarak da veriliyor vitamin mineralleri cok diye. 14 aylikti kizim mesle aben beslenme klubune giiderken . orda koyu kivamli yapiyorlardi puding gibi . kasikla yiyirduk. kizim cok seviodu mesela o da yiyordu benle beraber 😂
Canan ya sen çok tatlısın gerçekten bak kızına bıle yedırmiş allahım bana cananın cesaretinden ver nolur burcun ne ya senın
Bırde çayları var toz gıbı suya koy iç o da parasına değer mi sence alınır mı
Biz senle aynı anda birlikte dıyet mi yapsak motivasyon için ben şuan 165-63 kg 2 aydır delirmiş gıbı yiyorum sıfır dıyet . Birlikte baslasak. Senin ufukta var mı dıyet planı
canim ben cayini seviyorum diyette olayim olmayin aliyorum ara ara yani bi 100 gramlik cay iki aydan fazla yetio. senede 5 6 tane kutu alirim bittikce. su icmeyi sevmiyorum ben . sabah mesela kalkarim iki bardak su icerim bazen sirkeli bazen limonlu bazen sade su buyuk bardakla. 500 ml oluo yani.1 litrelik surelahime herbalife cayini yaparim gt gel onu icerim oglene kadar ogleden sinrada dukan birasi yaparim 1 ltrede onu icerim soda yesilcay limon. arada bardakla nirmal su da iciyotum . su alimimi arttiriyor bahaneyle herbalife cayi o yizden seviyorum
1,474,299 soru
24,137,441 cevap
334,373 kullanıcı