+2 oy
190 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (188 puan) tarafından

Günaydın arkadaşlar  kızım 3 yaşına 3 ay kaldı odasını ayirmalimiyim 

21 Cevaplar

+2 oy
önce (13,436 puan) tarafından

Oğlumu 9aylıkken ayırmıştım

önce (188 puan) tarafından

Geçmi kaldim

önce (13,436 puan) tarafından

Valla ne kadar geç o kadar zor oluyor bence

önce (7,358 puan) tarafından

aynen nekadar erken okadar iyi bende 7 aylik ayirdim bana zor emzirirken gece biyu 50 kez mekik dokudum cocuk odasi yatak oda arasi ama vocugun odasina alismasi  o sekilde kendini bilmeden en bastan odasindaymis gibi hep kendini bilmesi, bizim aramizda yatacak diye tutturmamasi benle ve babasiyla koala gibi yapisik yatmak istememesi kendi odasi i. bilinci ile en bastan beri bu sekilde buyumesi benim gece biyu yorulmamdan cok daha onemli😂

-Reklam-
+2 oy
önce (1,491 puan) tarafından

Valla bende ayıracaktım bazası vardı yatağı yoktu. yatak aldım,güzel güzel nevresimler aldım. Sonra deprem oldu biraz tedirginlik var biraz daha beşikte yatsın sonrasında ayırırım 2.5 yaşında kızım bu arada ama sen ayırabilirsin artık

+2 oy
önce (8,352 puan) tarafından

Ayır kız kocaman olmuş artık o 😄 bende 2 yaşını geçtikten sonra düşünüyorum bakalım inşallah 

+1 oy
önce (7,305 puan) tarafından

Birini 1.5 yaşında ötekini 11 aylık ayırdım

0 oy
önce (1,438 puan) tarafından

1 yaşında ayırdım ben 

0 oy
önce (908 puan) tarafından

Ayh bn tam ayırmıştım 3,5 yaş. Deprem olunca yine birleştik. Ayrılma zamanı bnce daha küçük ayırıanlar var 

0 oy
önce (142 puan) tarafından

Oğlumu 6 aylikken kiziimi 9 aylıkken ayırdım 

0 oy
önce (4,486 puan) tarafından

Eğer durumun iyiyse geç bile kaldın. Ben 5 aylıkken ayırdım. Ama imkan yoksa 1 yaşında ayrılmalı bence.

0 oy
önce (6,414 puan) tarafından

3 yasinda oglum hala yanimda uyuyor havalar isinsin diye bekliyorum bende ayiricam sonra

0 oy
önce (5,148 puan) tarafından

Ben buyuk oglumun odasini 2 yasinda ayirdim. Kucugunu de 2 yasinda ayiracagim yani bu yaza ammaa bu demek degil ki benim icin surekli orda yatmalilar. Buyugu 7 yasinda hala hep birlikte yatiyoruz.

0 oy
önce (4,537 puan) tarafından

Biri 22 buçuk aylık diğeri 40 buçuk bu hafta odaları gelir inşallah kurulumu yapıp ikisini aynı odaya alıştırcam 

0 oy
önce (1,367 puan) tarafından

16 aylıkken ayırdım 

0 oy
önce (53,364 puan) tarafından

deliksiz.uyuyorsa ayir benim sipam 6.5 yasinda hala deliksiz uyumuyor yataginda yatiyo gece bakiyorum yanimiza gelmis☺️

0 oy
önce (1,021 puan) tarafından

2.5 yaşında kızım evlenene kadar kalsıın kocayı bulunca gider 😄

0 oy
önce (21,097 puan) tarafından

Ben uzman görüşünden ziyade duygularımla hareket ettim derken oğlum 3.5 yaşına geldi yazın ayırmayı düşünüyorum üç yıl doya doya öpe koklaya uyudum otuz yaşından sonra anne olmuşum gündüz bırakıp işe gitmişim gece de ayrı odaya koyamazdım bencillikse bencillik şu an odası hazır sadece perdesi falan yok ona uygun aksesuarlar vs ile yaz tatilinde geçeceğiz inşallah 

0 oy
önce (11,366 puan) tarafından

Tam 2,5 yaşında hem bezden kestim hem odasını ayırdım ikisini aynı anda güzel idare ettik😀

0 oy
önce (461 puan) tarafından

19 aylık odası gelince ayıracağım artık doğuma kadar alışır inşallah çünkü doğum olunca ikincisi yatacak yanımızda 

0 oy
önce (4,165 puan) tarafından

Ben sütten kesince ayırmıştım 20 aylıktı 

0 oy
önce (156 puan) tarafından

Ben 1.5 yasinda ayirdim canm.1.5 yasina kadar zaten kendi park beşiğinde ayak ucumda yatiyordu.Simdi 5 yasinda ara ara sabahlari yanimiza gelir.Tabiki gelsin sarilip 1 2 saat oyle uyuyoruz.Surekli ayni yatakta yatmak dogru degil ama arada biz kacamak yapiorz;)

0 oy
önce (1,680 puan) tarafından

3 yaşında kızım. Geçen odasında yatırdım ama dayanamadım geri aldım yanıma. Geniz eti var çok horluyor sabaha kadar çok çeviriyorum yatağında. O yüzden içm rahat etmedi. Şimdilik uyuyorz bakalım. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 498 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 464 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 140 göst.
0 oy
2 cevap 155 göst.

Kategoriler