+3 oy
397 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar içimi dökmek istiyorum kızım önümüzdeki ay tam 2 buçuk yaşına girecek yaşıtlarına  göre fazlasıyla güzel mantıklı cümleler kuruyor konuşması çok iyiydi renklerin çoğunu sayıları da iyi kötü bilen bir çocuk neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunu biliyordu algılaması gayet açık bir çocuk bı o kadar hareketli bir kızım var konuşması çok iyi olduğu için her gören hayrete düşüyordu gel gör ki misafirlige geldik başka şehire 1 haftalığına kızım ortamlarda şov yaptı tüm hünerini gösterdi abartısız eve geldiği akşam kızım tek kelime edemedi şuan hiç birşey anlamıyoruz konuşmasından kekeliyor bir heceyi bile en az 4 kere söylüyor bı ara bize başka bir sebep için sinirlendi bize kızacakti ki kendi de bı türlü kelimeyi söyleyemedigini farketti çocuk sinirliyken birden gülmeye başladı söyleyemediği için çok üzülüyorum haline bugün 3. Gün ağlıyorum artık psikiyatriye gitmeli miyim neden böyle oldu uyuyamadım derdinden

25 Cevaplar

0 oy
önce (3,319 puan) tarafından

Bol bol nazar ayetleri ayetel kürsi ihlas nas felak okuyun kızın beş belli nazara gelmiş benimde kızım aynısı her ortamda bıcır bıcır konulur kendisini çok güzel ifade ederdi ortamlarda eve her dönüşümüzde okuyup üflüyordum nazar haktır okumayı ihmal etme birde artık kızımı tembihliyorum kimseyle kolay kolay konuşma diye kötü niyetli çok 

-Reklam-
0 oy
önce (2,581 puan) tarafından

Kuzenim de o şekilde olmuştu su gibi konuşan çocuk bir anda kekelemeye başlamıştı pedagog vs. Götürdüler çocuğu bir fayda etmedi kendiliğinden düzeldi sonra şuan bir sıkıntısı yok şükür. 

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Nazar değmiş benim kızımda öyleydi cok dillyidi sonradan kekelemeye başladı ama onun sebebi farklıydı dua oku nazar duaları falan

0 oy
önce (981 puan) tarafından

Ayy okuyunca çok üzüldüm nazar değmiş çocuğa bir hocaya gösterin  Kur'an'dan ayetler okuyun suya çocuğunuza içirin biiznillah iyileşir inşallah 

0 oy
önce (7,341 puan) tarafından

Nazar için dua ezberle her daim oku. Bende ezberledim çocuklarımın üzerine sürekli okurum kendim bile nazar ederim. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
7 cevap 312 göst.
+2 oy
8 cevap 200 göst.
0 oy
7 cevap 192 göst.

Kategoriler

1,448,741 soru

23,795,442 cevap