+2 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (530 puan) tarafından

Kızlar çocuklar için yazlıklar ne zaman çıkartmalıyım daha erken mi  benim ve eşimin çıkarttım ama çocukları çıkartmadim bir sıcak bı soğuk oluyor değişiyor diye şimdide diyorum çıkartayim annem diyor erken bı 10 gün daha bekle diyo ne yapmalıyım siz çıkarttınızmı 

19 Cevaplar

+3 oy
(1,737 puan) tarafından

Bencede erken ya biz hala yelekle oturuyoruz evımızde sıcacıktır halbuki 

-Reklam-
+2 oy
(3,864 puan) tarafından

Bir haftadır çıkarttım,ama bugün hava biraz esiyor 

+2 oy
(4,310 puan) tarafından

Çıkarmadım yaa bizim burası gec ısınıyor hala da soba yakıyoruz 

+2 oy
(4,322 puan) tarafından

Ben çıkardım yıkandı yerleştirildi ama henüz giydirme aşamasına gelmedik bir kaç gün sonra 27 derece gösteriyor o zamana giyerler 

+2 oy
(489 puan) tarafından

Hava daha soğuk ya kaç gündür de esiyor biraz daha zamanı var 

+1 oy
(195 puan) tarafından

Bence erken canım ben daha hala doğalgazı yakıyorum 

+1 oy
(2,196 puan) tarafından

2 aydır yazlıkla geziyoruz bz😂

+1 oy
tarafından

Hiçbir zaman yazlık kışlık çıkartma derdi olmayan ben 😂😂😂 yaşadıgın ilin aylık hava durumuna bak ona göre ilerle

+1 oy
(1,061 puan) tarafından

İstanbuldan sesleniyorum hala doğalgaz yanıyor karda giydiğim kıyafetleri giyiyorum buzzzz gibi

+1 oy
(1,270 puan) tarafından

Çıkarabilirsiniz bı kaç parça kışlık dursun kaldirirsiniz eltim çoktan bayramda çıkardı soğuklar şimdi başladı cnm oda yaz yagmurlari soguklari

+1 oy
(53,465 puan) tarafından

ben cikardim duruyorlar öylece ☺️ evde giyiyoruz

+1 oy
(964 puan) tarafından

En kalinlari kaldım ince kisliklar duruyor hala bizim buraya Haziran'dan önce yaz gelmez 

+1 oy
(2,141 puan) tarafından

Hepimizin çıkarttım dolabın bir kenarına koydum kışlıklar baharlıklar duruyor çok kalın olanlark kaldırdım 

+1 oy
(2,755 puan) tarafından

Nisan ortasında yapmıştım. En azından çok kalınları kaldırdım orta kalınlar duruyordu ama malum deprem olunca kışlıkları yeniden çıkardım. Bir gece sokakta kalınca orta kalınlıkta olanlar üşüttü. Şu 2 3 gündürde fırtına var montları da çıkardım hep geri.

+1 oy
(48 puan) tarafından

Hanımlar evden gelir kazanmak ister misiniz network işi değildir home bitkisel değildir 

0 oy
(4,487 puan) tarafından

Ben çoktan çıkarttım havalar burda 30 dereceye yakın oluyor yağmur yağınca biraz soğuyor o zamanda uzun ince kollu tişörtlerini giydiriyorum havanın sıcaklığına görede dışarda yağmurluk veya hırka giydiriyorum

0 oy
(3,362 puan) tarafından

Antalyadayiz mecbur çıkardık giyiyoruz bile 

0 oy
(1,153 puan) tarafından

Çıkarttım ama daha yıkamadim giydirmek için erkek daha arada doğal gaz yanıyor geçen sene Mayıs gibi giydirmeye başlamıştım 

0 oy
(5,232 puan) tarafından

Katladım ayarladım hepsini fakat hala uzun kollu alt üst giyiyorlar biraz bıraktım cnm 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
+1 oy
4 cevap 112 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sila16 (2 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 167 göst.

Kategoriler