+4 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde (148 puan) tarafından

Kızımı parka götürdüm orda teyzeler var mış torunlarını getirmişler neyse benim kıza maşallah çok güzel çok tatlı babasına mi benziyor diye sordu biri bir tuhaf oldum beni güzel bulmadı da ondan mı öyle dedi diye 

24 Cevaplar

0 oy
(1,984 puan) tarafından

Bacım benim oglum 1 yaşında benim kopyam saçlı falan böyle kaş göz aynı ben babası bebekken sarışınmış ve kelmiş ama kaynanam ve kızları bana ne dediler biliyon mu oğlan çok tatlı nede olsa genlerini babasından almış dediler kıskançlıgın bu kadarı 🤣🤣🤣🤣

-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından

Ne alaka ya. Çocuğunuz çok güzelse ve babaya benziyorsa  bu sizin çirkin olduğunuz anlamına gelmez ki. Benim 1.5 yaşında oğlum var. Herkes çok sevimli ve güzel yüzlü buluyor. Bende beyaz tenli mavi gözlü kumral güzel bir kadınım. Ama bebeğim bana hiç benzemiyor babasının kopyası. Yani bana çocuğuma ay çok güzel çok tatlı deyip sonra sana benzemiyor deseler ay ben çirkinim herhalde demem :)))) takılmayın bunlara 

0 oy
(1,624 puan) tarafından

Sana benzetmemislerdir tipini benimde oğluma oyle diyorlar  renkli gözlü diye kime benziyor bu diye 😃 hiçte gocunmuyorum 

0 oy
(3,178 puan) tarafından

Bana benziyo diyemedin mi 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 59 göst.
+1 oy
7 cevap 337 göst.
0 oy
4 cevap 135 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
30 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,639 soru

23,820,002 cevap

318,262 kullanıcı

...