+4 oy
693 göst.
önce Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından

Kızımı parka götürdüm orda teyzeler var mış torunlarını getirmişler neyse benim kıza maşallah çok güzel çok tatlı babasına mi benziyor diye sordu biri bir tuhaf oldum beni güzel bulmadı da ondan mı öyle dedi diye 

24 Cevaplar

+7 oy
önce (125 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yapay zeka ne alaka yazdığın başlık ya tövbe tövbe 

-Reklam-
+8 oy
önce (9,448 puan) tarafından

Aynı kaynanam🤣🤣

+6 oy
önce (18,757 puan) tarafından

Öküz altında buzağı aramaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba tip olarak sana benzetememişler o yüzden sormuşlardır hemen herşeyde bi mana aramayın yaa 

önce (3,337 puan) tarafından

Bide cok goreceli bi.mesele ustelik insanin kendi elinde olan bisey degil bununla ovunenlere de anlam veremotorm sanki ozel yetenekmis gibi bide yarismalari var

Allah verdiyse suktedeceksn genetigin guzellige yatkin degilse uzulmek yerine elimde olan sey degil aagkikliyim mutluyum hzuurluyma bakmali insan 

İşte tamda bunu ayırt etmeyi öğrendiklerinde daha mutlu olacaklar genetik olan bişey bu benim elimde mi sanki onlar güzelse bende resim alanında yetenekliyim onlar şöyleyse benimde şöyle meziyetlerim var deyip kusurları yerine elinde olanları farkettiklerinde herşey çok farklı olcak

Kesonlokle

önce (17 puan) tarafından

Engeli teacher sen kimsin kız tanıdık mısın kuzum ☺️

Eski nickim sadece sevgi idi

+5 oy
önce (2,428 puan) tarafından

Hayır bana çekmiş diyip yapıştırsayfin cevabı 

+3 oy
önce (3,335 puan) tarafından

Aman boşver canım ağzı olan konuşuyor işte boş boş 

+3 oy

Guzellik goreceli kavramdir hakaret etmemis bazi cocuklar ana.babalarindan guzel oluyo ne var yani

Benim oglum cok yakisikli cok tatli ben ortalamayim ne ovmeli ne dovmeli esim cirkin biri dese alinmam 

Bende farkindayim oglumun guzelliginin bizim cok uzerimizde oldugunun

+1 oy
önce (3,009 puan) tarafından

Bazı teyzeler konuşmayı bilmiyor 😼 devamında şunu da eklemeleri gerekirdi, "ikiniz de ayrı ayrı çok güzelsiniz" 

+1 oy
önce (2,622 puan) tarafından

Aynı ben görmüyor musunuz deseydin 🤣🤣 bazı insanlara ve söylediklerine fazla anlam yüklemeyin yoksa ömür geçmez 🤨

+1 oy
önce (156 puan) tarafından

Bazı insanlar boşboğaz.Benim ogluma çok yakisikliymis dediklerinde ben yaptım diyorum;)Onlar laf sokacaksada yutuyorlar.İsteyen bel alti düşünsün isteyen komik bulsun zerre umrumda deil.Babasina benziyor dediklerinde de evet kocam kadar yakışıklı çünkü benim kocam o diorm;)

+1 oy
önce (443 puan) tarafından

Bahtı güzel olsun inşAllah

0 oy
önce (492 puan) tarafından

Güzelliğini değilde çocuğun tipini sana benzetmemiştir o nedenle öyle demiştir bence

0 oy
önce (1,902 puan) tarafından

Yooo ne alakası var sana benzetmemiştir tip olarak babasına mı benziyor demiştir 

0 oy
önce (4,480 puan) tarafından

Aman derdin bu olsun. Eşine benzetseler ne, eşin senden güzel olsa ne bence dert etmek için çok gereksiz konular.

Oğlumu da eşime benzetirler çok mutlu olurum ben.

0 oy
önce (1,593 puan) tarafından

Kadin kadının düşmanı iste fesatlar

0 oy
önce (266 puan) tarafından

Ben takilmazdim tipi benzemiyor olabilir mesela bilmiyorum da sen sarışın olursun çocuk esmer olur sorabilirler 

Benim oğlumda sarışın çok tatlı çok güzel bir çocuk babasinami benziyor diyorlar ben kumralim babası sarışın evet diyorum burda bana çirkin demek için sormuyorlar tipimiz benzemediği için soruyorlar 

0 oy
önce (2,147 puan) tarafından

Güzellik ayrı benzemek ayrı kaşı gözü size benzemiyosa tabi ki babasına mı benziyor diyecekler siz de güzel olabilirsiniz bunun güzellikle ilgisi yok

0 oy
önce (21,343 puan) tarafından

Ne alaka yani diye sormadınmı kız 

0 oy
önce (712 puan) tarafından

O an gelinleri yanında olmadığı için herhangi bir geline kaynanalik yapasi tutmuş herhalde başka açıklaması yok bu dengesizce konuşmanın gerçekten bu yaşlı kadınlar çok bosbogaz oluyor görgü edep adap yok hiç.

0 oy
önce (8,653 puan) tarafından

Bana birisi sana benzemiyor hiç bembeyaz demişti oğlum için hiç unutmam 🫣🫣

0 oy
önce (176 puan) tarafından 1 uyarı:
🚩 Müstehcen İçerik

Eminim ki  böyle bir diyaloğ  geçmemiştir aranızda sen kendin uyduruyorsundur

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 331 göst.
0 oy
4 cevap 132 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 164 göst.
30 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,448,696 soru

23,794,742 cevap

317,046 kullanıcı

...