Yeni aldım kurutmayı ama bir türlü kurduramadık. Çamaşır makinem gömme dolabın içerisinde üstü de boş yani kapaklarını açınca arkada priz ve çamaşır makinemin üstü boş. Bugün servis geldi makine üzeri aparatı da unutmuş takamadı yarın bidaha gelecek. Dolap kapaklarını söktürün kurutma makinesi takıldıktan sonra geri taktırırsınız diyor. İmkansız şuan mobilyacı bulamam bizde çıkartamayız. Alan dar da değil katamaz mı arkadaşlar ? Çamaşır makinemi öne çekse onu da yapabilir yani
Biz çamaşır makinesinin üstüne koyduk . Aparat falan da yok . Dolabım 3 katlı en altta çamaşır makinesi,ortada kurutma makinesi oldu. Rafın üstüne koydular yani . Hatta en üstte boş kaldı ıvır zıvırlarimi koydum .
Benimkide böyle kız arada dolap var ama sepet koymak için ama buda iyi yani arkası Bossa daha iyi hem hava alır hemde daha kullanışlı
Benim dolap yapiliydi kurutma geldiğinde gayette sığmis oraya
Kız o raf elini at çıkıyor sürgülü laflar söylese hemen çıkarırdık bide o rafa gerek yok evet makine üstünde raf 1 tane daha vardı biz onu çıkarttık. Şuan buraya o raf çıkmadan kurutma çok rahat sığar hadi canı sağolsun üst rafı da çıkartsın raylı zaten😁 adam sorun yaratmaya gelmişti
Canım makinasının sabitlenmesi lazım büyük ihtimalle kapaklar makinayi cizmesin diye dediler çıkartın geri takın
Valla bilmiyorum canım çıkarmadık kapakları inşallah yapabilir yarın eşim yardım eder zaten
1,450,841 soru
23,822,862 cevap
318,383 kullanıcı