+1 oy
154 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (39 puan) tarafından

Kurutma makinesi önerileriniz var mı hanimlar aldım memnunum veya çok pişmanım dediğiniz 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,958 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Simens benimki valla iyiki almışım genelini onda kurutuyorum özellikle yaz kış farketmez havlular falan devamlı onda sertleşmiyor en azindan

-Reklam-
+1 oy
(2,694 puan) tarafından

Bende yeni aldım 2 gündür kullanıyorum   suanlik memnunum  markası hoover  

+1 oy
(2,542 puan) tarafından

Aralıktan beri kullanıyorum çoook memnunum grundig kullanıyorum yani çocuklu ve evi küçük olanların en büyük yardımcısı 

(2,542 puan) tarafından

Benimde öyle canım küçülme yapmadı ama ben herşeyi narin ++kuruluk ve düşük ısı olarak ayarlıyorum yapmadı oğlumun kıyafetleri aniden küçüldü bi korktum makina küçülttü diye sonra dolapta büyük gelen giydirmediğim bir şeyi giydirdim dedim çocuk mu büyüdü kıyafet mi küçüldü 😂 baktım çocuk büyümüş eşimde pimpirikli bu konuda onada arada soruyorum dikkatini çeken bir kıyafetin var mı küçülme oldu mu diye hayır diyor bende de yok

(2,036 puan) tarafından

Ya servis bana hep pamuklu ayarı kullan dedi. Zaten kullandim ve bir güzel kıyafetler küçüldü. Neyse sentetik denedim ondada kiyafet kurumadı. Karma ce düşük işi denedim onda da kiyafet küçüldü. Nazını denedim mi hatırlamıyorum. 

Mesela narin de kalın kıyafetler kuruyor mu? Valla çok canım sıkıldı. Çocuğumun eşimin tüm kıyafetleri küçüldü 

(2,542 puan) tarafından

Ben hep Narin programı kullanıyorum ilk etapta bana dediği programları kullandım ama 3 4 saate kurumuyordu bu programda kısa sürede kurutuyor nemliyse tekrar aynı programa alıp kuruttuğum oluyor yada katılıyorum kaloriferin yanına felan koyup nemin gitmesini sağlıyorum

İstersen dene bi Narin ++kuruluk düşük ısı 1.25 dk felan oluyor attığım kıyafetin fazlalığına göre yeterli geliyor yada gelmiyor ona göre hareket ediyorum 

(2,036 puan) tarafından

Peki ince kalın polar vs.. bunları ayırıp mi yapıyorsun? Mesela çok kalın bir sweetsirt ile orta kalın bir sweeti aynı anda atıyor musun.? Ben adamın dediği programları kullanınca 3 saat diyor evet ama 1,5 saatte kuruluyor. Yani zaman azalıyor. Ya ben zamanını da geçtim. Yeter ki küçülmesin

Modelini tam söyleyim size grundig 10 kg GPDH10854

(2,542 puan) tarafından

Valla ayırmadım atıyorum hepsini hangi renk yıkamışsam hepsini atıyorum 

+1 oy
(163,200 puan) tarafından

7 yildir kullaniyorum evdeki en gerekki alet

(39 puan) tarafından

Markası nedir 

siemens

(1,151 puan) tarafından

Coraplarim hep delindi sizinki de mı oyle

yooo hic bi problem yasamadim

+1 oy
(400 puan) tarafından

Hoover aldım çok memnunum 

0 oy
(655 puan) tarafından

Hoover aldım iki ay oldu gerçekten kolaylıkmış canım dışarı çamaşır sermek istemiyo

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
10 cevap 178 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
7 cevap 148 göst.
24 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Elifm41 (2,943 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,827 soru