+4 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (1,499 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

lar merhaba eşim alyansını takmıyor üstüne ekleyip değeri yüksek bi aile hatırası olarak bişey yaptırmak istiyorum 

Sizce bu alyansı bozarlar mı kaç tl ye bozarlar 2020 de almıştık o zamanın en pahalı alyansı buydu şimdi kaç tl tutar tahminen ya da bozarlar mı bi fikrim yok yardımdı olur musunuz 

24 Cevaplar

+1 oy
(1,499 puan) tarafından

Kızlar bilen yok muuuu

(7,484 puan) tarafından

bozarlar tabi ben yuzuk takmiyirum alyansimi tek tasimi gecen gun bozdurdun kolye ucu ve zincir aldim yerine. en azindan takiyorum kolyeyi😂 alyans takmiyorum heleki tektasi hic. asiri rahatsiz gelio bana diye

(1,499 puan) tarafından

Kaç tl bozdurdun canım tek alyansı 

(7,484 puan) tarafından

hic hatirlamiom canim bikac sey daha topluca bozdurdum ekledim aldim falan total ucreti hesapladik. kagitta yaziyor gerci tek tek . bulursam birazdan yazayim 

(13,427 puan) tarafından

Kız Canan nasıl burnun

(7,484 puan) tarafından

image

guzel guzel simdilik soyle cok sis ve iri goUkuyor😂😂 kuculecek insallah birkac aya:) daha kavisli daha kucuk daha kalkik istiyordum . zamanla kuculup kavislenecek merak etme diyor dr

-Reklam-
+1 oy
(6,054 puan) tarafından

Kaç ayar dolgulumu 

(1,499 puan) tarafından

Evet dolgulu canım yeni aldığım zaman altından anlayan bi abla vardı da bu saf altın bozdururken değeri düşmez demişti 

+1 oy
(762 puan) tarafından

22 ayar mi canım. 

Yüzük küpe gibi takılar her zaman işçilikten düşürürler. Ama bu 14 ayar bile olsa iyiye gider sonuçta altın yani değersiz bişey değil 

(1,499 puan) tarafından

Valla canım ayarını sormadım hiç aklımda yok ama ilk zaman altından anlayan bi komşumuz vardı o bakıp bu saf altın dolgulu zarar etmez demişti 

(1,494 puan) tarafından

Saf altınsa 24 ayardir ama takida 24 ayar var mi bilmiyorum bilezikler 22 ayar oluyor çünkü.

(762 puan) tarafından

Saf altın derken muhtemelen 22 ayar olarak söylemiş. Canım zarar olmaz öyleyse 

+1 oy
(3,188 puan) tarafından

Karın çok 2020 de ne kadar almstn

(1,499 puan) tarafından

1550 tl ye almıştım canım o zaman orta ayar bi alyans 700 800 tl ydi sarrafların çoğunu gezmiştim  bu fiyattı aldığım yer kurumsal ve bir tek orda 3 model böyle pahalı alyans vardı 

+1 oy
(16,498 puan) tarafından

Altin o zamandan bu zamana 10 katına çıktı. Ucuza gitmez bence. Sonuçta taşlı bir model değil. 

+1 oy
(1,494 puan) tarafından

Eğer dolgulu ise 7 gram falan gelir o da ortalama 20.000 eder diye tahmin ediyorum. 

+1 oy
(1,125 puan) tarafından

24 ayar gibi duruyor bence iyi bir para eder ucıza gitmez diye düşünüyorum

+1 oy
(1,386 puan) tarafından

Bozuyorlar canım ayarı ve gramına göre fiyat verirler. Çok uzun zaman önce aldığın için de kârın çok olur

+1 oy
(1,125 puan) tarafından

Ben 2021 taşlı bir şekilde aldığım yüzüğü 1500tl falandı 2024 de bozdurdum ve 3884 tl etti kaç ayar bilmiyorum ama taşlıydı düşün işçilik aldılar şuan altın yüksek 

0 oy
(1,219 puan) tarafından

Bozarlar tabi ben geçen gün 14 ayar bileklik bozdurdum 4 gram geldi 2000 tl den bozdular 

0 oy
(7,468 puan) tarafından

Benim 1.5 gramı 3.5 a alıyordu kuyumcu 14 ayar

0 oy
(2,801 puan) tarafından

Kaç gram ve kaç ayar canısı ama tahminimce 15-20 bin arası tutar gibi 

0 oy
(6,926 puan) tarafından

Bende bundan 22ayar geçen sene sorduğumda 6 demişti bu sene 15fln olmuştur çünki fiyat çok yükseldi 

0 oy
(2,149 puan) tarafından

10 binden fazla eder bence benimki bundan küçüktü 22 ayar düz alyanstı 7 bin tuttu 6 7 ay önce 

(1,499 puan) tarafından

Ayarını nasıl öğrenebilirim peki canım hiç sormadım ayarını sadece bi tanıdığım saf altın bu bozdururken iyi para eder demişti 

(2,149 puan) tarafından

Öyle demişse 22 ayardır canım kuyumcu bilir onu

0 oy
(805 puan) tarafından

2019 da 1000₺ ye aldığım ağır alyansimi 2024'te 14bin gibi bı şeye bozdurmustum yanlış hatırlamıyorsam ...22 ayardı gramini hatirlamiyorum bozulur gramı ve ayarı fazlaysa iyi de para eder.

(805 puan) tarafından

Canım gramindan haberin var mı :)

(1,499 puan) tarafından

Neyin gramı canım alyansın gramını bilmiyorum içinde sadece alyanshane 585 yazıyor ne demek anlamadım 

(805 puan) tarafından

Hayır canım onu demek istemedim altının gramı kaç lira olmuş tabi ki fiyatı çok fazla tutacak onu diyorum 585 altın olan ürünlerde hep yazıyor bildiğime gore o zaman çok pahalıya alındıysa ve eline alınca ağır geliyorsa içi dolguludur ve en az 15-16 tutar duye düşünüyorum işçilikte yok düz alyans çünkü.

(1,499 puan) tarafından

İşte canım dediğim gibi o zamanın en pahalılarından biriydi dışarda 700 800 tlydi ben 1550 tl ye almıştım bi komşumuz bundan zarar etmezsin bozdurursan bile değerli olur dedi içi dolgulu diğer alyanslara göre oldukça ağır 

(805 puan) tarafından

Benimkide aynen anlattigin gibiydi canım tahmin ettiğimiz fiyatlarda olur muhtemelen

0 oy
(104 puan) tarafından

Ayarı ıcınde yazar yazan rakamı söylersen kaç ayar olduğunu anlayabılırız 

(1,499 puan) tarafından

İçinde sadece alyanshane 585 yazıyor canım ondan de bişey anlamadım 

0 oy
(1,211 puan) tarafından

Anısı var nasıl bozdurabiliyorsunuz 🥹birde yüzük küpe kolye değerden düşüyor malesef ki bende takmadığım küpemi bozdurmak istedim etrafımda altına ilgili kişilere sordum satarken değerin düştüğünü söyledi vazgeçtim zarar edemeyeceğim 

(1,499 puan) tarafından

Hiç takmadığı şeyin nasıl anısı olsun canım 😂aldığımız günden beri hiç takmadı öylece durup duruyor satıp başka bişey almak istiyorum 

(1,211 puan) tarafından

Bende eşime alyans al tak diyorum ama onu bozdurmuyo nişan yüzüğü diye

0 oy
(915 puan) tarafından

Bozarlar niye bozmasın lar altın altındır

0 oy
(365 puan) tarafından

Kaç Gr ki , kasımın 2. Haftası eşim bozdurdu kendininkini 3.5 Grdi . 4.5-5 civarı para verdiler. 

(1,499 puan) tarafından

Gram olarak bilmiyorum canım içinde sadece alyanshane 585 yazıyor 

(365 puan) tarafından

585 14 ayar altın anlamında canım 

(1,499 puan) tarafından

Ne kadar fiyat verirler acaba 

(365 puan) tarafından

Gr mi bilsen tahmin edilir ama, yada o zaman kaç para almıştın 

(1,499 puan) tarafından

1500 tl ydi canım em pahalı bir kaç modelden biriydi diğerleri 700 800 tl udi 

0 oy
(1,523 puan) tarafından