+4 oy
582 göst.
Diğer kategorisinde (1,540 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

lar merhaba eşim alyansını takmıyor üstüne ekleyip değeri yüksek bi aile hatırası olarak bişey yaptırmak istiyorum 

Sizce bu alyansı bozarlar mı kaç tl ye bozarlar 2020 de almıştık o zamanın en pahalı alyansı buydu şimdi kaç tl tutar tahminen ya da bozarlar mı bi fikrim yok yardımdı olur musunuz 

24 Cevaplar

0 oy
(267 puan) tarafından

Tabiki alırlar canım biz 2023 yılında esime düz alyans almıştık 4 milyara bu sene bileziklerini değiştirdim eşim alyansini takmiyordu altindi diye hani erkeklere altın haramdır ya o yüzden bende onun yüzüğünü bilezigime kattım 2023 yılında 4 bin eden yüzük bu sene 10 bin etmişti seninki hayli hayli para eder 

-Reklam-
0 oy
(14,986 puan) tarafından

Bozarlar da çok yüksek meblağlar bekleme canım yüzük küpe satarken çok para etmiyor ben 2021 de 5 tasimi 2.5 a almıştım ve o zamana göre pahalıydı şimdi sordum 4.700 5 civarı eder demişlerdi 

(1,540 puan) tarafından

Beştaş tektaş küpe tarzının çok etmediğini biliyorum canım ama alyansımı o zaman en yüksek fiyatlı olanların içinden almıştım bunun gibi bir kaç daha pahalı vardı geri kalan 700 800 civarıydı bunu 1550 tl ye almıştık altından anlayan bi komşumuz bakmıştı o dönem bu saf altına benziyor içi dolu para eder demişti 

Aldık ama eşim bir kaç kere dışında hiç takmadı bende satıp başka bişey alayım yerine diye düşündüm 

(14,986 puan) tarafından

Çok iyi düşünmüşsun canım benim beştaş da öyleydi kuyumcu hatta eşime de bundan aldım bir kuyumcu olarak demişti eşime eşimde oylelikle aldı işçilik cart curt diye kesiyorlar ya sor bir kaç yere istersen

0 oy
(706 puan) tarafından

Bozarlar canim bende bozdurup baska begendigim model aldim gecen yaz 3 yillik alyansti benimmide

0 oy
(2,367 puan) tarafından

Gayet iyi paraya gider. İyi bir şey benziyor. Taşsız da işlemesi de yok.

Yüksek ihtimal 22 ayar.

(1,540 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım aldık ama ben altının erkeklere haram olduğunu bilmiyordum eşimde bir kaç kere dışında hiç takmadı bende üç beş satıp üstüne aile hatırası bişey olarak bişey yaptırmak istiyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,453,408 soru

23,857,294 cevap

320,202 kullanıcı

...