+4 oy
401 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından

Selamlar, eşimle iddiaya girdik kızlar. Daha doğrusu beni gaza getirmesini istedim bir ayda on kilo verme üzerine, dua edin inşallah basarayim yarın başlıyorum şu anda 100 kiloyum sizce olur mu, tavsiyeleriniz neleeerr

20 Cevaplar

+4 oy
önce (8,602 puan) tarafından

Boyun kaç canım?  Biyerden baslaman gerekiyor evet 100 kg çok. Bide bu kadar kilo iyi değil. 

önce (84 puan) tarafından

170 boyum 

-Reklam-
+4 oy
önce (3,129 puan) tarafından

Karbonhidratı azalt. En az 3 litre su. Bol yağsız salata. Günde 1 fincan yesilcay. Ve protein almak da cok önemli

Aynennn inşallah veririim :]

+2 oy
önce (622 puan) tarafından

2 günde 3.5 kilo verdiğim oldu. Ama çok ağır hastalandım. Katı birşey alamadım ağzıma hatta su bile içemedim. öyle kilo vereceğime yerimde sayayım dedim. Allah bir daha yaşatmasın.

+2 oy
önce (4,590 puan) tarafından

Ben gardiyanlık için bir ayda 11 kilo vermiştim.

Sabahları sütle mısır gevreği veya 1 yumurta 1 domates salatalık azcık peynir 3 zeytin ve sınırsız çay tabiki şekersiz...

Öğlen bir çeşit meyve ya da bol pul biberli yoğurt. 

Akşam da çorba ve yine bol pul biberli yoğurt. 

Akşama kadar bol bol su ve 2 fincan da yeşil çay. 2 tane de sade soda...veya sodana 1 dilim limon at... bazen soğan suyu yapmıştım :) akşam 6 en geç 7 den sonra bir şey yemek yokkkkk ...

Hızlı vermem gerekiyor diye de evin içinde sürekli spor yapıyordum. O zamanlar kızım vardı. Onu kucağıma alıp koşardım evin içinde. Hoplayıp zıpla dans et modundaydım... ve başarmıştım  28 günde 11 kilo gitmişti. :D sonra geri aldım ama.  Güdülenmen en  önemlisi. Kafana koyduysan yaparsın. Allah kolaylık versin. Bana da yeniden o iradeyi nasip etsin.  Aminnnnnmmmnnnnnnnnn...Ben de 170 boy 96 kilo :( 

önce (21,132 puan) tarafından

Akillardaki o yorum ben de aynı amaçla 20 günde 5 kilo vermiştim zaten sınırda idim bana yetmişti 

önce (4,590 puan) tarafından

Boy kiloyu geçtim. Ama mülakatta zaten alınacaklar belliydi.  Yüzümüze bile bakmadı adamlar.

Size bisey diyim mi ben sizin yorumunuzu geçen biyerde görmüştüm ona güvenerek demek ki veriliyormuş kilo diye gaza geldim :))

Ben Dr adliyede katibim, mubasirlik yazınca dikkatimi çekmişti:)

Ben  de adliyede katibim, mubasirlik yazınca dikkatimi çekmişti:)

+2 oy
önce (5,160 puan) tarafından

1 ayda 10 kilo biraz zor verirsin. Versende muhtemelen sagliksiz olur. Diyetisyene gidip saglikli sekilde vermeni tavsiye ederim.

+2 oy
önce (8,654 puan) tarafından

10 kilo çok diyecektim 1 ayda ama kilon fazla başlarda hızlı verirsin o yüzden. Çok sıkı bi diyet ve spor ikisi bir arada olmali. Ekmek hamur işi abur cubur ağzına sürme kesinlikle 

+1 oy
önce (794 puan) tarafından

Verebilirsin canım benim eşim de kilolu 3 haftada 9 kilo verdi glütene dair herşeyi çıkardı hayatından en az 3 lt su içti 2  kupa yeşil çay günde sadece çorba et salata ya tek öğün yada en fazla iki öğün beslendi çok su içince kendini tok hissediyosun ztn 

+1 oy
önce (1,545 puan) tarafından

Tatlı ekmek pilav makarna şekerli ürünlerin tamam'ı abur cubur hepsi yasak 😅 kolay gelsin

0 oy
önce (21,132 puan) tarafından

Kilo hedefini biraz daha zamana yayarak koyman gerekir bence bu şekilde verebilir misin versen sağlıklı olur mu ? Onu da düşünmek lazım ekmek yeme sadece kahvaltıda tam buğday ekmeği ye protein ağırlıklı beslen ve kesinlikle hayatından paketli ürün gazlı içecek şeker içerikli her şeyi çıkar anında etkisini gösteriyor 

0 oy
önce (4,970 puan) tarafından

Yağ şeker un pirinç bunlardan uzak durman lazım düzenli beslenmen lazım önce kan tahlili verip değerlerine göre beslensen kilo verirsin devlet hastanesine git orada diyetisyen oluyor verdiği listeyi uygula 

0 oy
önce (234 puan) tarafından

Niyet edip oruç tutabilirsin sahursuz. Aklıma geldi.

önce (1,122 puan) tarafından

Iftarda abaninca yemeğe verilmiyor

önce (234 puan) tarafından

Ama günde 3 öğün yerine bı öğün yiyecek kilo vermek istediği için tavsiye benimki. 

0 oy
önce (1,387 puan) tarafından

1 ayda on kilo verirsen öbür ayda o kiloyu geri alırsın. Ayrıca bu esnada karaciğer dengeni de bozarsın.  Sağlığından bile olabilirsin. Sen bilirsin

0 oy
önce (1,486 puan) tarafından

5 veya 6 kilo verebilirsin 10 kilo çok fazla. Aç gezersin bu da bagisikliginin düşmesine neden olur

0 oy
önce (1,321 puan) tarafından

Hamur işleri, makarna, pilav yağlı yiyecekler abur cubur kesmen gerekli . Onun haricinde günde 1 yada 2 fincan yeşil çay tüket. Ayran , yoğurt kilo vermene yardımcı olur. Dukan birası dene ben 5 kg vermiştim diyetle birlikte. Limon maydanoza sıkıp tüket ödem attırır 

0 oy
önce (1,086 puan) tarafından

Günde en az 3 litre şu iç 

Yürüyüş Leslie yada bölgesel sporlar yap mutlaka her gün en azından 30 dk Leslie yap 

Her öğünde mutlaka protein almaya çalış protein yağ yakımında çok işe yarıyor bol bol yeşillik ye bazı detoksular yapabilirsin yoğurt yiyebilirsin ara öğünlerde meyve ve çerez yiyebilirsin ilk bir ay şekersiz beslenmeye çalış Daha sonra iki haftada bir kendini ödül olarak istediğin bir şeyi bir öğünde yiyebilirsin. Maalesef ki Tek çare boğaz tutmak Örneğin mide ameliyatı olsam bile boğazını tutmadığın sürece o mide yeri genişliyor O yüzden her şeyi az bir şekilde yiyebilmek önemli. Sabahları iki dilim ekmek yiyebilirsin Akşam yemeğinde pirinç pilavı bulgur pilavı makarna yiyeceksen o günü ekmeği yememen gerekiyor Bu şekilde böyle böyle dengelemeyi öğrenmen gerek yani yağda tüketmelisin karbonhidratta proteinli Önemli olan hepsini dengeli tüketebilmek

0 oy
önce (244 puan) tarafından

Su diyeti hiç bisi ymicen sdce su icicen  10 günde 10 kilo gidiyor ben 1 hafta da 5 kilo vermiştim sağlık sikintin yoksa araştır bi bak

Ayyy biliyor musunuz sabah aniden karar verdim ve bugün ona başladım maşallah diyim bi günüm doldu bileee :)

0 oy
önce (2,149 puan) tarafından

Çok tehlikeli 1 ayda bu kadar hızlı kilo vermek. Kalbine karaciğerine zararı olur böyle kilo verilmez

0 oy
önce (13,438 puan) tarafından

Kayınvalidem verdi 97 kilodan 88 kiloya düştü bir ayda. Ekmek makarna pilav tatlı şeker kızartma hamurişi paketli gıdayı kesti. Günde 10.000 adım yürüdü yokuşlu yolda. Akşam 5den sonra bişey yemedi. Günde en az 2 litre su içti limonlu. 

0 oy
önce (1,181 puan) tarafından

O süre içerisin de veren de var veremeyen de o senin metabolizmanın çalışma hızına bağlı emin olmadan iddiaya girmeseydin 

0 oy
önce (1,023 puan) tarafından

Kesin çözüm sıralıyorum

Sabahları aç karna ılık suyla sirke karıştır iç (organik olmasına dikkat et. sirke miktarı çok az olabilir midene dokunur)

Türk kahvesi içiyorsan içine tarçın at öyle iç

Çay içiyorsan açık ve limonlu iç

Yeşil çay ve biberiye çayı yağ yakmana yardımcı olur

Akşam yatarken 1 bardak suya 5 6 damla limon damlat

57 kiloyla diyetisyene başladım şuan 53 kiloyum

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy
6 cevap 222 göst.
31 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayselanne (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 755 göst.
20 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 357 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,236 soru

23,801,730 cevap

317,426 kullanıcı

...