+1 oy
112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,098 puan) tarafından

Kızlar merhaba 

Üç buçuk yaş aşırı inatlasma aşırı terslenme. Sevmek için yaklasanlara bağırıp çağırıyo. Babannesiyle anneannesiyle konuşmuyo tam bi ters küçük ergen oldu. Bu yaştaki çocuklarda bu normal mi 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,487 puan) tarafından

Ekran var mı?? TV, telefon, tablet??

(1,487 puan) tarafından

Canım ekranı kes. Bir de anneanne babaanne sevmek için geliyor diyorsun izin alıyorlar mı sevmeden önce?

(1,098 puan) tarafından

Yok sevmek için gelmiyo. Yanlış anlaşıldı o kısım onlarla telefonda konuşuyoruz. Gurbetteyiz. Eskiden sevdiği oynadığı öptüğü bi komşum var alışık yani onunla o şekilde olmaya onu tersledi. Kadının kötü niyetli olduğunu zannetmiyorum zaten çok sık gorusmuyoruz ama birbirlerine alisiklar

(1,487 puan) tarafından

Evde hangi işleri kendi yapıyor şuan. Sorumlulukları ne?

(1,098 puan) tarafından

Tuvalete gider ellerini yıkar oyuncaklarını toplar sofraya çatal kaşık bardaklari o taşır( canı isterse) dışardan geldiğimizde ben demeden direk banyoya gidip ellerini yıkar. Ama tek oynamaz asla ne parkta ne evde sürekli bana oyun oynayalım etkinlik yapalim der. 

(1,098 puan) tarafından

Canı isterse inatligi üstünde değilse pijamasini giyer coraplarini giyer. Bazen canı lazimliga yapmak ister yapar döker tuvalete sifonu ceker. Bazen poposunu kendisi siler bazen sırf üstünlük göstergesi olsun diye benden ister sen sil dersem olay çıkartır 😃

-Reklam-
+1 oy
(76 puan) tarafından

Ayni sorun bizdede var 3 bucuk yasnda hep dedigm olsun istiyor bu aralar kirip dökmeler başladi

(1,098 puan) tarafından

Evet inatlasma yüzünden çok zorlanıyorum onun iyiliği için bişey desem bile illa ki tehlikeli olan seçeneği seçiyo sonunda üzülen gene kendisi oluyo 

+1 oy
(5,433 puan) tarafından

Özellikle ben ve eşim o günlerde nasılsak yavrum da öyle oluyor. Ilımlı sakinsek sorunsuz akşam oluyor ama stresliysek kaos bitmiyor. Başkalarına da en başta konuşmaz sonra konuşur canı istemezse zorlamam

(1,098 puan) tarafından

Evet etkileniyor olabilir. Bazen bende stresli ve mutsuz oluyorum 

+1 oy
(266 puan) tarafından

Benimkide agresif eline koluna hakim olamıyor vurmaya falan çalışıyor cadı ama başkalarına kendini sevdirmeme gibi birşeyler yok 

(1,098 puan) tarafından

Vurma falan yok hiç olmadı ama agresif yani eski sevecenligi yok telefonda konuşurken akrabalarla falan eskiden muhabbet ederdi şimdi tersliyo konuşmak istemediği için 

(266 puan) tarafından

Yok ya benimki hızını alamıyor şuara Ama benimki de insanlarla çok sosyal herkes görünce ne kadar Minnoş diyor bana gelince tırmalıyor :)

(1,098 puan) tarafından

Sana geçiyo demek nazi :) 

+1 oy
(203 puan) tarafından

Benimki 5 yaşına girmiş hala aynı  laf dinlediği yok

(1,098 puan) tarafından

Bende geçer sanmistim 😀

(203 puan) tarafından

Malesef geçmiyor canm benimki de öyle konuşmamalık huyu yokta ama diğerleri var bu huylar ugrasmakta gercekten zor ve anneyi gercekten çok yıpratıyor. Nediyelim tek sağlıklı olsunlar düzelirler insallah

(1,098 puan) tarafından

İnşallah canım zaten tek dileğimiz bu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 360 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 251 göst.