+1 oy
531 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (301 puan) tarafından

Maksat sohbet. 

Ben en çok tavuklu olanı yerim. Bayılıyorum ya. Kimisi üzerine sıcak Su koyuyor hiç güzel olmuyor. Ben az bir su ile pişiriyorum çok mükemmel oluyor. Bazen de az bişe yoğurt ile (hazır yoğurt) karıştırarak yiyorum. 

En sevdiğim yiyecek o :D

Linç edecekler az ötede durun lütfen :) 

25 Cevaplar

0 oy
(3,880 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Noodleeee miiii 😍😍😋😋😋😋🍜 

Hastasıyızz dedeeeeğğgğ 

Ben hepsini seviyorum ama tavuklu olanı hariç 😬

Bazen klasik senin sevmediğin suda bekleterek yiyom 

Ketçapla yapıyom

Mayonez ile yapıyom

Yada yoğurt mayonez ile yapıyom 

Bide yanında haşlanmış yumurta ekle ohhh miss 😋 

Ve yenilikçi biri olarak her türünden denemeye çalışıyorum ama nedense indomi benim için apayrı bir tat 😍🍜🩷🩷🩷🩷🩷🩷

-Reklam-
+13 oy
(5,763 puan) tarafından

Piyasaya sürülmüş en leş yiyeceklerden maalesef. Çoluk çocuk yiyor en çok da onlara üzülüyorum... 

(4,882 puan) tarafından

intihar etmenin daha kolay yolları var 😂

(5,763 puan) tarafından

Keyif alarak ve peyderpey diyorsun 😄

İçindekileri öğrendikten sonra üstüne para verseler yemem 😄 50 milyon USD falan değilse tabii 😄

(4,882 puan) tarafından

1 kere yeğenim almıştı o zaman denedim. son yiyişim pldu, bence tadı da güzel değil 

(5,763 puan) tarafından

Tadını bilmiyorum da kokusu çorap kokusu gibiydi. Deprem zamanı eniştemin Hataydan yeğenler falan bizdeydi bundan istiyorlardı pek kötüydü be çocuklar mutlu olsun diye katlandım 😄 Hatayda çok yeniyor demişlerdi 

(15,702 puan) tarafından

Arkadaşlarım da yediriyor şaşıp kaldık 

Birde verdikleri cevap seviyorlar 🥺 ee yerse sürekli sever 

+4 oy
(1,876 puan) tarafından

Yavrum linç etmek değil de ben sana anlatayım güzel güzel. Piyasa bulanileceğin en en en sağlıksız paketli gıdalardan biri. İçinde MSG (monosodyumglutamat) var. Namıdiğer Çin tuzu. Bunun sinir sistemine çok ciddi zararları var. Evet çok lezzetli ama inanılmaaaz sağlıksız. Kalorisi de cabası. Kendine bu kötülüğü etme derim. 

(301 puan) tarafından
+1

Evet kuzum zararlarının farkındayım ama sigara gibi düşün işte bı kere yiyince bağımlilik yapiyo :) teşekkür ederim yinede yorumun için. 

(1,876 puan) tarafından

Evet işte msg den dolayı bağımlılık yapıyor çok haklısın. Bir etkisi de o malesef. :(

(1,376 puan) tarafından

Bende çok seven biri olarak içinde kurt gördüm tövbe ettim odur budur asla 

+3 oy
(499 puan) tarafından

Bende körili olanı çok severdim. Hatta ilk çıktığında dana etli noodle vardı o çok güzeldi kaldırdılar sonra. Hamilelikte bir tiksinti geldi yiyemedim şuan çocuk bir buçuk yaşında hala yiyemiyorum bugün marketten aldım denicem bir daha 😁 aslında çok zararlı ama ayda yılda bir tüketilebilir bence

(301 puan) tarafından

Keşke ayda yılda bir olsa her gun akşam çocuklar uyuduktan sonra Selena eşliğinde güzel yeniyor 

+2 oy
(301 puan) tarafından

Post üste ciksin 

+2 oy
(23,034 puan) tarafından

Tavuklusunu asla yiyemiyorum. En sevdiğim sebzeli korili ve special i da severim. Ama sebzeli başka 

+2 oy
(1,251 puan) tarafından

Hiç denemedim deneme gereği de duymadım görüntüsünden ötürü.Tel makarna candır ☺️

Afiyet olsun size❤️

+1 oy
(1,625 puan) tarafından

Noodle sağlıksız diyorlar ne sağlıklı bacım ye gitsin bir şekil öleceğiz zaten boğazdan olsun olan 🤣

(499 puan) tarafından

Atın ölümü arpadan olsun diyorsun🤣

+1 oy
(572 puan) tarafından

Ya belki guluceksin ama nedir bu dediğin hiç bilmiyorum

0 oy
tarafından

Bende tavuklisina bayılıyorum ya. Çeşit çeşit deneyerek yiyorum. Eşim kızıyor. Sırf hattı için az yiyorum ama vazgeçemiyorum. Noodle aşktır. Bazen iki paket birden yiyorum teki yetmiyor. 🍜🍜🍜🍜

0 oy
(102 puan) tarafından

Bunu bana yapamazsın😬😬 şuan çok fena canım çekti ya . Bu postu  görmemeliydim Allahım. 

0 oy
(2,660 puan) tarafından

@MEHYASELERT gel gel bacım seni çağırıyorlar😂😂

(3,880 puan) tarafından

Kim beni çağırdı sjsjsjsjsj

tarafından

Noodle deyince aklıma yasemin geliyor 😂😂 bu postu ilk gördüğüm zaman o açtı sandım sjsj

(3,880 puan) tarafından

Sjsjsjsjsjs 😂🤣🤣ama tadı çok güjel napimmm 🥹

(2,660 puan) tarafından

aynen, bende başlıktan yasemin sandım ala değilmiş 😂😂

0 oy
tarafından

İsmini duyduğum zaman bile iğrendiğim bir yiyecek Allah affetsin 😭 🤮🤮🤮 tadına bir kaç kez baktım ağzımda büyüdü resmen 

(6,345 puan) tarafından

Koku hassasiyeti olan biriyim kokusuna bile dayanamıyorum. 

tarafından

Kesinlikle Filiz abla , sevenler nasıl seviyor aklım almıyor 🙄🙄

0 oy
(1,617 puan) tarafından

Ben dudomiyi daha çok sevdim onu da denemeni tavsiye ederim içinde msg falanda yok

0 oy
(2,239 puan) tarafından

Ünide yurdun yemeklerinden çok yiyemezdim onun yerine noodle yerdim yemek niyetine. En sevdiğim köriliydi. Noodle sayesinde baya da zayıflamıştım 😄 ama senelerdir yemiyorum daha. Daha da yemem çünkü içeriği kötü.

0 oy
(1,092 puan) tarafından

Ayy koli koli alıp yiyiyordum. Çok severim. Sebzeli olanı falan hiç denemedim. Tavuklu olanda hiç güzel değil. Körili olana bitiyorum. 

0 oy
(4,383 puan) tarafından

Köriliye bayılırım. Eşim geçen knorunkini almış ama indomie başka ya

0 oy
(2,140 puan) tarafından

2 sene once almıstık arkadasla içinden böcek cıktı o gun bugundur almıyoruz ismini duyunca bile midem kalkıyo

0 oy
(25,535 puan) tarafından

BiZ bi ara tavukluya müptela olduk baktım çocuklar fazla yemeye başladı yasakladım benide alıştırdılar hakim bey benn bilmezdim öyle şeyleriii 😂😂😂😂

0 oy
(1,517 puan) tarafından

Körili severim ben bol yoğurtlu 

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 290 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 408 göst.
0 oy
6 cevap 255 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu