+3 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından

ben erkenden evlendigim için bir çok şey yapamadım 2 çocuk annesiyim motora aşırı ilgim var ama ehliyetim yok henüz şuanda elektrikli bisikletim var sürüyorum ama 2 çocukla zor oluyor 

14 Cevaplar

+3 oy
(3,445 puan) tarafından

Sevenine sozum yok ama fakat trafik kuralina uymayan toplumda  bana hic guvenli gelmiyor 

Instada hemsire kiz surucu hatasi yuzunden carpiyo motosiklete gul gibi kiz kafatasi bile icine gecmis bitkisel hayatta bana gore trafikte kullanmak.motosikleti buyuk cesaret

-Reklam-
+2 oy
(9,722 puan) tarafından

image

Benimde var elektirikli bisiklet bildim bileli motora ilgim vardı ilerde ehliyet alıp alacam motor çocuklar var ama büyecekler kulanırim rahat şuan elektirikli bisiklete binmeye devam ehliyet istemeyenlerden kulaniyom bundan benimki ama rengi kırmızı
(1,449 puan) tarafından

benimki 5 akülü istiyor canım cocuklarin kaç yaşında çocuklarla binebiliyor musun 

(9,722 puan) tarafından

Çocuklarla  sadece eşim varken oluyo binemem işim oldumu annem bişey demez kulanirim işimi haleder gelirim  iyi oluyo eşim oğlanı öne alıyo kızda dizime koyarim ama değistircez bakalım seneye 

(1,449 puan) tarafından

anladım canım ben biniyorum ana caddelere çıkmıyorum ne olur ne olmaz diye 

(9,722 puan) tarafından

Cıkıyom ben bişey olmuyo aliştım ben baya 

+2 oy
(3,891 puan) tarafından

Bayılırım,geçen gün görümcemin motorsikletini sürdüm çok güzeldi,benimde ehliyetim yok 😔

(1,449 puan) tarafından

:( almalıyızz ehliyet

+2 oy
(1,304 puan) tarafından

Yaaa sen bensin, ben de ATV merakı var, motorsiklet de çok seviyorum ama ikisini de hiç sürmedim 🥹 inşallah nasip olursa bu yıl atanaçağım ilk işim ATV veya motorsiklet almak ...

Benim de 5 buçuk yaş oğlum var ve karnımda 40 haftalık bebek var🥹 

Elbet rabbbim bize de güler onlar büyür biz de istediğimizi geç olsa da yapanızd.

Sen ikisini bisikletle nasıl sürüyorsun, ağır oluyor demi! Ben oğlumla bisiklet sürüyorum o bile çok ağırlık yapıyor 

(1,449 puan) tarafından

canım küçük 2 yaşında onu önüme oturtuyorum alıştı ayaklarimla tutuyorum diğeri de 5 yaşında arkama oturtuyorum çok uzaklasmiyorum ama ana caddelere falan çıkmıyorum ne olur ne olmaz diye ağırlık hissetmiyorum açıkçası küçüğü babasına koyunca daha rahatim ben sürdüm eşimin motoru vardı Allah gönlüne göre versin insllah hayallerine kavuş♥️

(1,304 puan) tarafından

İnşallah motor severler olarak hepimiz süreriz 😁

İşte 2 çocuk olunca ağrılık olur diye düşündüm 

+2 oy
(3,757 puan) tarafından

Bayılırım motora ama iki teker seytan işi resmen 

+1 oy
(785 puan) tarafından

Çook severim eşimdende istiyorum.motor  ölüm aracı diyor :( 

Aşırı zaafım var yarış motorlarına özellikle kardeşim bekarken sürdürmüştü bir kaç kere.hızıda çok severim❤️

+1 oy
(1,448 puan) tarafından

Çatır çatır sürüyorum valla ayağımı yerden kesiyor ya yetiyor bana 

+1 oy
(5,355 puan) tarafından

Arkadasim var benim o motor kullaniyo ama tek cocugu var. Cok anlamam motordan ama uzun yol motorlarindanmis baya genis bisey. Uzun mesafe otobanda falan cocukla kullanmiyo ama semt ici ya da yakin yerlere cocukla gidiyo.

+1 oy
(8,976 puan) tarafından

Eşim hediye almıştı kızımı okula falan bırakıyorum ama arabayı daha çok seviyorum ya motor kocama kaldı gibi bişey 

+1 oy
(4,123 puan) tarafından

Ablamın yarış motoru var, beni gezdirir. Cadde'de basıyoruz Allahım harika bir duygu. Ablam Yavaş yavaş alış sende kullan diyor bana. Eşim o hızla motorsiklette gittiğimi duysa kıyamet kopar. Ama öğreneceğim. 

+1 oy
(128 puan) tarafından

Cg hevesim var sürüyorum ama ehliyet yok trafikte degıl sadece kayınvalidemgile birde markete 😅

0 oy
(14,546 puan) tarafından

Elektrikli var bizde ama kızım küçük ben o yüzden hiç binmedim eşim öğren diyor. Araba kullanıyorum ama motor, traktör öğrenmeyi düşünüyorum 1 seneye kadar

0 oy
(2,031 puan) tarafından

Hep sevmişimdir ama ehliyet konusunda hiç düşünmedim tehlikeli malesef en iyisi bile illa kaza yqpabiliyor ve kapattı sen oluyorsun

0 oy
(21,956 puan) tarafından

İleride ya bisiklet kulübü ya da motorsiklet kulübüne üye olmak istiyorum. Toplu olarak motorla geziyorlar ya çok özeniyorum. Eşim de isteyecek gibi. Bakalım. Cocukllari biraz daha büyütmek.lazim. bırakacak kimsemiz yok çünkü. Yıllar önce çok kısa motor sürdüm. Hiç tecrübem yok yani. Ama ömrüm bisiklet üstünde geçti diyebilirim. Çok severim ikisini de. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 663 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 116 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemianne48 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 599 göst.
12 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 844 göst.

Kategoriler

1,455,580 soru

23,885,381 cevap

321,545 kullanıcı

...