+6 oy
282 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,059 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler yapildimi kahvaltılar. Neler yapıyorsunuz  

bütün işlerim bitti çok şükür bir benim odam kaldı onuda gelince yapicam oğlumun  2 dersi var bugün  komple bı elden geçmek istiyorum birde her ihtimale karşı ufak bir canta yapicam çünkü en son endoskopi ye girdiğimde acil olarak yatisim yapılmıştı 

Çokta heyecanlıyım yarın akşam annem geliyor bı kaç gün benimle 🤗🤗 gelmesini pek istemedim ama yeter seni yanlız birakmak istemiyorum dedi bende kıramadim sultanimi Hanımlar bol bol dua edin yatış filan yapılmasın da annemi bı gün gezdire bileyim 

Hazırlanmadan bı kahve içem dedim 

image

5 Cevaplar

+3 oy
(5,355 puan) tarafından

Aleykümselam afiyet olsun inşallah herşeyin yolunda gider dualarım seninle annenle güzelce hasret giderirsiniz

(6,059 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun 

-Reklam-
+3 oy
(688 puan) tarafından

Aleyküm selam canım 🌸

Bende ev temizliği yapıyorum biraz mola verdim🙂

Geçmiş olsun hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah ❤️ Gözün Aydın annenle bol bol vakit geçirirsin inşallah 

+2 oy
(732 puan) tarafından

Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah sizede eşimede🤲

+2 oy
(997 puan) tarafından

Afiyet olsun canım inşallah iyi haberler alırsın 💜

Bende temizlikk temizlik ve tabiki temizlik yapıyorum inan bitmiyo ya sabah bı basliyorum bayılana kadar 

+1 oy
(826 puan) tarafından

Allah şifa versin canım. gözün aydın Rabb'im ayırmasın 

İlgili sorular

+4 oy
12 cevap 373 göst.
22 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,059 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 457 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,414 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 112 göst.
30 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,414 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 96 göst.
24 Temmuz 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Heidi nin koylusu (3,414 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,175 soru

23,840,480 cevap

319,314 kullanıcı

...