Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler yemekler hazırmı kahvaltılar yapildimi 🤗🤗
Şükür işlerim bitti bı oğlumun odası kaldı dün yarı da bırakmıştım üşendim yoruldum eşimle dışarı çıktık kaldı 🫣🫣🫣🫣
Yemekleri de yaptım çok şükür akşama kadar rahatım 🥳🥳🥳
Menü de tarhana çorbası soğanlı bulgur ve sulu pattis yemeğim var 🤤🤤🤤🤤
Biraz ağrım var neden bilmiyorum bağırsağımdan kan gelmeye başladı Dr gitmeye de korkuyorum yoruldum artık 😱😱😱😱😱
Bu sabah alttakiylede azıcık atistik neymiş her gün evmi temizlenirmis ama derdi benim ev temizlemem değil üsteki ile baya kavga ettiler mahalle ayaklandı düşünün bana onu kötüledi saydı bende abla senin için ona onun için sana sırt çevirmem mümkün değil benim sorunum yok kimseyle dedim dünde balkonda kahve içerken gördü bizi ondan banada satasiyor konuda binaya çok fazla kurye geliyormus kapı çarpılıyormus evet doğru ama paraya kıyıp oraya bı kol taksa o kapi çarpmaz kapı çarpıyor diye kadın sipariş mi vermesin ki bende veriyorum
Birde 9 .10 u bekliyorum Süpürge açmak için bundan sonra umursamiycam millete karşı her gün temizlik mi olur diye yırtinmasaydi hafta içi 8 den sonrasına karışmıyor kanuna göre insanlık ettim kendi pislik içinde yaşamaya alışmış şuan oturdum evde o oturuyormuş sadece mutfak dolaplarına 4 kutu yağ çözücü bitirmiş tık cif çamaşır suyu çabası 😡😡😡😡
Neyse tartışmaya girmedim haklısın dedim geçtim içeri
Neyse hanımlar gelin kahve içelim