+4 oy
357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,851 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler yemekler hazırmı kahvaltılar yapildimi 🤗🤗

Şükür işlerim bitti bı oğlumun odası kaldı dün yarı da bırakmıştım üşendim yoruldum eşimle dışarı çıktık kaldı 🫣🫣🫣🫣

Yemekleri de yaptım çok şükür akşama kadar rahatım 🥳🥳🥳 

Menü de tarhana çorbası soğanlı bulgur ve sulu pattis yemeğim var 🤤🤤🤤🤤

Biraz ağrım var neden bilmiyorum bağırsağımdan kan gelmeye başladı Dr gitmeye de korkuyorum yoruldum artık 😱😱😱😱😱 

Bu sabah alttakiylede azıcık atistik neymiş her gün evmi temizlenirmis ama derdi benim ev temizlemem değil üsteki ile baya kavga ettiler mahalle ayaklandı düşünün bana onu kötüledi saydı bende abla senin için ona onun için sana sırt çevirmem mümkün değil benim sorunum yok kimseyle dedim dünde balkonda kahve içerken gördü bizi ondan banada satasiyor konuda binaya çok fazla kurye geliyormus kapı çarpılıyormus evet doğru ama paraya kıyıp oraya bı kol taksa o kapi çarpmaz kapı çarpıyor diye kadın sipariş mi vermesin ki bende veriyorum 

Birde 9 .10 u bekliyorum Süpürge açmak için bundan sonra umursamiycam millete karşı her gün temizlik mi olur diye yırtinmasaydi hafta içi 8 den sonrasına karışmıyor kanuna göre insanlık ettim kendi pislik içinde yaşamaya alışmış şuan oturdum evde o oturuyormuş sadece mutfak dolaplarına 4 kutu yağ çözücü bitirmiş tık cif çamaşır suyu çabası 😡😡😡😡

Neyse tartışmaya girmedim  haklısın dedim geçtim içeri 

Neyse hanımlar gelin kahve içelim 

image

12 Cevaplar

+2 oy
(3,114 puan) tarafından

Ayyy canım 😁 çok gülüyorum bazen sana tarhana hastası mısın kızzz her postun da tarhana çorbası yazıyor 😊

-Reklam-
+1 oy
(3,712 puan) tarafından

Kardeşimi çınarın başına diktim . Kostur koştur eve geldim ortalığı bı toparlayıp anneme geccem çorba falan yapıp eve gelip duşa girip doktora kontrole gitcem . Sanırım anneme de rota bulaştı dünden beri o da çok kötü hastaneden çıkınca onu alıp çınarın yattığı hastanenin aciline goturcem  .  

(5,851 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah 

+1 oy
(1,314 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. Afiyet olsun bende işler bitti oğlum uyudu kızım tablet izliyor yemek olarak da kurufasulye koydum ocağa haşlansın kurufasulye pilav turşu yapmayı düşünüyorum. Eşim nöbette kızımla tekiz 🙂🥰

(5,851 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım darısı benimkinin başına inşallah sabah 5 ten beri ayakta 😱

(1,314 puan) tarafından

Sağol canım inşallah uyur rahat edersin biraz 🙂🥰

+1 oy
(4,900 puan) tarafından

Oğlanı anneme bıraktım şu an domuştayım çarşıya gidiyorum elbise almıştım bayramda giyerim boyu kısalacaktı onları teslim almaya gidiyorum  ordan gelince pazara çıkıcam oğlanı parka götürücem eşim işten gelince beraber tekrar çarşı yapıcam çocuklara annem babam bakacak doyuracak yemek derdide yok sende boşver takma kafanı ya millete soracaksın temizlik yaparken sende ben gibisin mıknatıs gibi nerde cins var çekiyorsun 😊

(5,851 puan) tarafından

Kolay gelsin abla valla var birşeyler itinayla çekiyoruz 

(4,900 puan) tarafından

Sağol canım

+1 oy
(21,297 puan) tarafından

Merhaba canım afiyet olsun yeni kaldırdım çayı evi süpürdüm bulaşıkları hallettim çamaşır katlıcam bebeler hasta onlarla uğraşıyorum annem yemek yollucak hardal istedim çok severim onları getirir babam çorbam var başkada bişey yapmam yemiyoruz fazla eşimde yarın geliyor bi kahvede ben yapayım kız komşunda fesat galiba boşver takma hiç kafana hastaneyide ihmal etme bnce bi git nolur kan geliyo diyosun 

(5,851 puan) tarafından

Perşembe veya cuma gidicem gidince konuşucam haftaya salı endoskopi ve kolonoskopi var zaten bekleyelim der

(21,297 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım 

+1 oy
(18,010 puan) tarafından

Ayıptır söylemesi dün akşamki bulaşıkları yikamamistim. Sabahki kahvaltı bulaşıkları ile birleşince bir yığın bulaşık oldu bana. Oğlanı uyutup onları yıkadım. Ben bitirdim oğlan uyandı. Şimdi yatakları toplayıp WC yıkayacam sonra giyinip okula kızımı almaya gidecem. Gelince evi süpürüp ne yemek yapacağımı düşünürüm. Aslında aklımda ekşili tavuk var ama sarımsak kalmadı evde.

(5,851 puan) tarafından

Niye ayıp olsun canım akşam çarşıdan gelince bende uyumuşum mutfağı batirmistilar baba oğul gece uyandım bı kahve içtik eşimle öylece bıraktım yattim sabah topladım bunlar normal şeyler 

+1 oy
(2,891 puan) tarafından

Bu kadar hızlı ne zaman bitirdiniz maşallah 

(5,851 puan) tarafından

Benim her gün bu saatlerde bitmiş olur bebeğim doğmadan önce 9 da yemekler bile hazır olurdu 

+1 oy
(2,038 puan) tarafından

Afiyet olsun canım benimde kuzenim geldi 2 günlüğüne hava sıcak aldım onları sahilde geldik çocuklar koşturuyor bizde çay içiyoruz yemekleri yapıp geldim gidince yorgun olurum bide yemekler uğraşmayim diye 

image

(5,851 puan) tarafından

Sohbetiniz bol olsun 

Ah bursa geçmişten Koca bir mazi 

+1 oy
(2,810 puan) tarafından

Aleykum selam canim eline emegine saglik afiyetle yiyin kirletin keske doktora gitseydin ama nolur nolmaz cocuklar var gecmis olsun 9 10 da belki yatiyo olabilirler ama ne bileyim bende 9 da uyanirim uyanir uyanmaz hergun hergun supurge sesi olsa bilemedim 

Bende temizlik yapiyorum sozde uzadi da uzadi dolap içleri bitti camlar mutfak bitti ortuleri de yikadim bi mobilyalarin halilarin alti ustu elden gececek kaldi esim uyuyo uyaninca da avmye gidecekmisiz cocugu oynatmaya cocuk karpuz istedi onu yediriyorum ortuler makinada onlari serip salondan baslicam nasipse ne kadar yapabilirsem artik kalana yarin devam ederim 

+1 oy
(1,473 puan) tarafından

Afiyet olsun biz tuvaleti öğreniyoruz o yüzden gecemiz gündüzümüz şaştı, ne ara kahvaltı yaptın ne ara yemek yaptın kız😄

+1 oy
(753 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Senin evin mi yoksa kira mi ?

Her apartman da bir sorunlu var desene . Allah yardımcın olsun gerçekten sorunlu insan zor

0 oy
(2,423 puan) tarafından

Onu bunu boşver hadi pazarda gezelim

image

(5,851 puan) tarafından

Ah en sevdiğim pazar gezmesi 

Bugün bizim de pazar var ama gidemiycem eşim bugün uzakta gelmesi 7 yi bulur o satten sonra sarmaz 

(2,423 puan) tarafından

Bende eşim sayesinde geziyorum 2 bebekde bnde var insanın kafası dagiliyor ....eşim arabamizda iki bebeği idare ederken bende etekdir takimdir sebzedir arabaya götürüyorum 

İlgili sorular

+6 oy
5 cevap 257 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 452 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,335 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 106 göst.
30 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,335 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 92 göst.
24 Temmuz 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Heidi nin koylusu (3,335 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,430 soru

23,791,048 cevap

316,825 kullanıcı

...