İlkim 35 haftalık dogdu şimdi hamileyim erken dogmasını istemiyorum. Var mı bnm dogum haftalarda dogum yapıp 2. Si daha geç doğan ?
Bende 37 de doğum yaptım 29. Haftada erken doğum riski başladı 36 ya kadar haftalarca hastanede yattım günde 8 tane ilaç kullandım güç bela 37 yi gördü. 2 çocuğumda hiç hastane yüzü görmedim bir tane bile ilaç almadım hiç erken doğum riskim olmadı 39 da doğurdum. Nasıl birbirinden bu kadar farklı oldu gebeliklerim hayret ediyorum
Benmde şuana kadar aşerme dönemi mide bulantısı vs. hep farklı. Bnm risk falan yoktu cnm bi anda suyum geldi öyle başladı doğum. İnşallah bnmkide son haftalarda gelir sen gibi
İlk çocuğumu 34 de doğurdum bende şimdi yine hamileyim Dr erken doğum riskin var demişti banada bende surda durayım da ilk çocuğunu erken doğurup ikinciyi haftasında doğuran varmı kizlarrr
Ayh banada 2 doktorda öyle dedi ya inşallah zamanını beklerler
İnşallah canım ❤️
Küveze girdimi bebeğin ?
Benimde ikincide erken doğum riskim var maalsf .Kızımda 39 haftada sezeryan ile doğdu sezeryan olmasa 40 bulurdu kesin .
Smdi çok kasılmalarım olur henüz 30 haftalık hamileyim
Ciger geliştirici yapıldgı için solunum vs sıkıntımız olmadı ama sarılıktan kalmıştı cnm yüksek çıkıyordu mavi ışık fln açılıyordu
Anladım cnm insallh vakti saatinde sağlıkla alırız kucağımıza
Ben✋️servikal yetmezliği var bende.2 gebeliğimde serklaj yapıldı.ilk oğlum 34 de doğdu aniden suyum geldi.2.oğlumdada yine aynı şekilde 33.hafta belim karnım kasılıp ağrıyordu birde kanamam varfı hemen doktorumu aradım.bi ilaç verdi yarım saat arayla 4 tane içtim.sonra 1 gün hastanede yattım.38.haftaya kadar ilerledik.ama çok zor geldim o haftaya sonra sezeryanla alındı.
Servikal yetmezligi nasıl anlaşılıyor cnm ?
Bnmde suyum gelmişti aniden hiç byle bişeyden bahsetmedi dr bnde bktırırım şimdiden önlem alırız
Rahim bebeği taşıyamıyor.rqhim ağzı açılmaya başlıyor.o yüzden 3 aylıkken dikiş atıldı rahim ağzına.doktorum ultrasondan sürekli rahim boyunu ölçtü.iğneler ve haplar kullandım son ana kadar.
Anladım teşekkür ederim
1,460,448 soru
23,945,561 cevap
324,935 kullanıcı