+3 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (537 puan) tarafından

Hamileyim oğlum 3 yaşında heycanin yanı sıra korku endişe oluştu oğlumun üstüne ikinci çocuk ihanet etmişim gibi oldu

3 Cevaplar

+4 oy
(1,965 puan) tarafından

yoo oğluna can yoldaşı gelecek. oyun arkadaşı, en yakın dost, dert ortağı, hatta sana karşı ittifak kuracağı diğer kişi...

ben kardeşe bu gözle bakıyorum..

ama ara sıra birine bakarken ötekini ihmal ediyor muyum duygusu ile vicdan azabın da olacak tabii..

ikizlerimin biri sarılıp uyumayı seviyor, diğeri kendi başına uyuyor. ben sarılıp uyudğum zaman öteki kızım için hep üzülüyorum. 2, 3 kere kalkıp yanına gidiyorum. su ister misin? oyuncak ister misin falan ilgilenmeye çalışıyorum sonra öpüp ötekinin yanına yatıyorum. ama o vicdan azabı hep kalıyor....

-Reklam-
+1 oy
(4,017 puan) tarafından

Çok normal duygularınız. Suçluluk hissi hep oluyor. Şuan küçüğüm 1 yaşında. Büyüdükçe ablasıyla daha çok oyun oynuyor. Küçüğü uyuduğu zaman kızım sürekli soruyor ne zaman uyanacak diye. Uyandığında benden önce koşar, sarılır. Birbirlerini yedikleri de oluyor tabi. Ama oyun çağına gelince ilişkileri de farklılaşıyor. 

0 oy
(2,124 puan) tarafından

Al benden de o kadar sanki ona haksızlık ihanet etmiş gbiyim sevinemedim bile durup durup aglıyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Asya15 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
+1 oy
8 cevap 294 göst.

Kategoriler

1,477,649 soru

24,186,680 cevap

336,678 kullanıcı