Ombre yaptrdm saçlarım çok zor açılıyor ne yapcam kızlar argan yağı saç kremı kullandım saç spreyi herşey çok zor açılıyor sizinde öyle mi onerıleriniz varmı yeni diyemi böle acaba
3 boyutlu tarak..ağrısız sizisiz cırt cırt indiriyor aşağıya:)
Gerçekten etkili mi ya ? Benim saçlarım boyasız ama çok dolaşır. Bide ben hep eğilip havluya tararım iyice dolaşıyor :) nascita var gratiste o olur mu
Post sahibi değilim amA ben nascita kullanıyorum muhteşem hani mermer desenli 2 yasindaki kızıma da kullanıyorum.izmir de yaşıyorum buranın kadınları meşhur guzlelik açısından kac defa avm denizlerde nascita kullandıklarını gördüm. Bende bi arkadaş tavsiyesi ile aldım.
Mutlaka almalısın..bunca yıl saçımı yola yola boşuna acitmisim
Ilk işim sipariş vermek teşekkür ederim :)
Malesef boyalı saçların genel sorunu sanırım. Evlenmeden once bende yaptırmıştım, Allah'ım çekilecek dert değill banyodan sonra 1 saat uğrasıyordum ve çok uzundu benim saclarım, kalçama geliyordu. Baktım olacak gibi değil kısacık kestirmiştim :)
Küçük bir sprey şişesine 1 parmak kadar saç kremi koyuyorsun üzerine de 5 katı su koyuyorsun çalkalayıp saçlarına sıkıyorsun her yerine sonra da tarıyorsun ve bana dua ediyorsun 😂
Nascita tarak al canim gratiste var mermer desenli taragin dişleri kırılgan yumusak gibi gösteriyor ama değil kullan pişman olmasın
.trendyolda da var.
Ucu topsuz taraklardan denedin mi
1,477,405 soru
24,183,012 cevap
336,440 kullanıcı