0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (404 puan) tarafından

Ombre yaptrdm saçlarım çok zor açılıyor ne yapcam kızlar argan yağı saç kremı kullandım saç spreyi herşey çok zor açılıyor sizinde öyle mi onerıleriniz varmı yeni diyemi böle acaba

5 Cevaplar

0 oy
(1,070 puan) tarafından

3 boyutlu tarak..ağrısız sizisiz cırt cırt indiriyor aşağıya:)

(12,188 puan) tarafından

Gerçekten etkili mi ya ? Benim saçlarım boyasız ama çok dolaşır. Bide ben hep eğilip havluya tararım iyice dolaşıyor :) nascita var gratiste o olur mu

(556 puan) tarafından

Post sahibi değilim amA ben nascita kullanıyorum muhteşem hani mermer desenli 2 yasindaki  kızıma da kullanıyorum.izmir de yaşıyorum buranın kadınları meşhur guzlelik açısından kac defa avm denizlerde nascita kullandıklarını  gördüm. Bende bi arkadaş tavsiyesi ile aldım.

(1,070 puan) tarafından

Mutlaka almalısın..bunca yıl saçımı yola yola boşuna acitmisim 

(12,188 puan) tarafından

Ilk işim sipariş vermek teşekkür ederim :)

-Reklam-
0 oy
(12,188 puan) tarafından

Malesef boyalı saçların genel sorunu sanırım. Evlenmeden once bende yaptırmıştım, Allah'ım çekilecek dert değill banyodan sonra 1 saat uğrasıyordum ve çok uzundu benim saclarım, kalçama geliyordu. Baktım olacak gibi değil kısacık kestirmiştim :)

0 oy
(2,144 puan) tarafından

Küçük bir sprey şişesine 1 parmak kadar saç kremi koyuyorsun üzerine de 5 katı su koyuyorsun çalkalayıp saçlarına sıkıyorsun her yerine sonra da tarıyorsun ve bana dua ediyorsun 😂

0 oy
(556 puan) tarafından

Nascita tarak al canim gratiste var mermer desenli  taragin dişleri kırılgan yumusak gibi gösteriyor ama değil kullan pişman olmasın   

.trendyolda da var.

0 oy
(1,625 puan) tarafından

Ucu topsuz taraklardan denedin mi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
6 cevap 192 göst.
12 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde ZehraBerlin (1,889 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,012 cevap

336,440 kullanıcı

...