+1 oy
147 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (170 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

ÇOcuklar için evliliği sürdürmek mi 

. Yoksa bitirmek mi? Eşim anlayışsız ilgisiz sevgisiz merhametli ve vicdanı olmadığını düşünüyorum bana ve çocuklara güzel davranmıyor. Çocuklarım çok düşkün babalarına kız çocuğu malum. Böylede ben yıpranıyorum altı yıldır sabrediyorum değişmiyor düzelmiyor sürekli kavga gürültü, o kadarr bıktım ve yoruldum ki. Rabbim diyorum geçen gündüzüm ağlayarak geçiyor dua edin iki küçük kızım ve ailem için çok ihtiyacım var Rabbim bu mübarek günde bütün maddi ve manevi sıkıntısı olanlara afiyetle hayırlısıyla selamet versin ferahlık versin inşallah  bana da dua eder misiniz? 

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,860 puan) tarafından

Çift terapisine gitsenize, belki buna ihtiyacınız vardır.

Her gün bir defa cuma suresi okuyun, eşinizin ahlakı peygamber ahlakına döner. Kesindir. 

önce (170 puan) tarafından

Müsait değilim internetten dinlesem olmaz mı 

1,5 sayfa bir şey. Zor değil. Dinlemekle ancak dinleme sevabını alırsınız. Okumak gibi olmaz. 

önce (170 puan) tarafından

Reglim demek istedim 

Bitince başlayın. Şimdi 20 defa ya Vedûd okuyun. 

-Reklam-
0 oy
önce (53 puan) tarafından

Bende senle aynı gıbıydım ustelık aldattıda benı. Ben aıle evıne gıttım çocuklar babasız olmuyor  cocukşa baba evı rahat olmadı tekrar barıstık artık sessızım herseye bazen canıma kıyasım bıle geliyor ama evlatlarım için susuyorum ne baba evı ne kocam ordada kalacaklar dıye çoğu şeye göğüs gerıyorum

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Malesef duzelmiyor duzelmiycek canım terapist mahkemeden dönme kavga gürültü hepsini yaşadık insanın kafası değişmedimi Dünya gelse boş ben 17 bitecek alıştım artık ayrılmayı çok düşündüm ama bosanmak ölmek demek onlara göre o yüzden çocuklarım onun gibi olmasın diye çabalıyorum Allah çabalarımızı boş çıkarmasın.Bazilari erken ölse keşke 😔

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 186 göst.
+1 oy
4 cevap 82 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,639 soru

24,127,683 cevap

333,850 kullanıcı

...