Merhaba kızlar. Bugun lahmacun yapmayı düşünüyorum. Ama Bi baktım yağlı kağıdım yok. Daha önce yine lahmacun yaparken lahmacunun bir kenarı yağlı kağıdının dışında kalmıştı ve tepsiye yapışmıştı. Burda pazar günleri tüm marketler kapalı oluyor. Evde aliminyom folyo var. Onu altına kullansam olur mu acaba? Veya yağ mı süreyim ne yapayım fikir verir misiniz bana lütfen.
Neden ocakta yapmıyorsun daha guxel oluyor öyle tavanın içini az yağla sonra güzel ısınsın tava bi huzel pişir çokta güzel oluyor
Annem de tava da yapar kısık ateşte kapağını da kapatır hem kurumuyorda yumuşak oluyor
MaşaAllah Casperiye yorumun kalbimi ısıttıııı
Gittim komşudan iki tane aldım valla. Baktım ne yapacam ne edecem endişesiyle kalınca baktım geç oluyor bazılarını fırına bazılarını ocakta yaptım. Ocaktakiler harbiden çok daha güzel oluyormuş. Teşekkür ederim bu arada bilginiz için.
Afiyet bal olsun
☺️
Yağ sürüp sonra unlasan olmaz mı acaba
Ay bilmiyorum ki hiç denemedim.
Çok zararlı canım fırın tepsisini ters koy az unla güzel ce ısıt yapışmaz
Evet canım biliyorum zararlı. Mecbur kaldım şuan. Deneyen var mı merak ettim
Gittim komşudan aldım iki tane valla.
Çok tehlikeli çok sağlıksız kullanma
Ne kullanayım peki. Her şey hazır birde. Son anda farkettim
Ben de evde yapıyorum. Fırına yağ surup de koysan yapışıyor. Ben tavada yapıyorum. Ocağın büyük tarafına yapismayan bir tava koy ısınsın lahmacunu koy ve altını kıs kapağı kapalı olacak kapak nemlenince lahmacunun altina bak kizarmadiysa altni tam ac ve pişir. Eğer böyle yapınca için eahqt etmiyorsa .poosrdiguj lahmacunalri firin tepsisine koy ve pişir
Bence bu çok mantıklı ya. Tavada altı hafif pişince zaten yapışmaz tepsiye de sadece biraz daha uğraşlı olur
Ben böyle yapıyorum zaten tavada da pişiyor. Ve çok lezzetli oluyor
Komşudan iki tane aldım valla. Hem fırına attım bazılarını da ocakta yaptım dediğiniz gibi. Çok ta güzel oldu. Teşekkür ederim.
Tepsisine unlayada bilirsin yapılmaması için
1,489,235 soru
24,341,317 cevap
346,067 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın