0 oy
112 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (100 puan) tarafından

Merhaba kızlar. Bugun lahmacun yapmayı düşünüyorum. Ama Bi baktım yağlı kağıdım yok. Daha önce yine lahmacun yaparken lahmacunun bir kenarı yağlı kağıdının dışında kalmıştı ve tepsiye yapışmıştı. Burda pazar günleri tüm marketler kapalı oluyor.  Evde aliminyom folyo var. Onu altına kullansam olur mu acaba? Veya yağ mı süreyim ne yapayım fikir verir misiniz bana lütfen. 

6 Cevaplar

0 oy
(2,802 puan) tarafından

Neden ocakta yapmıyorsun daha guxel oluyor öyle tavanın içini az yağla sonra güzel ısınsın tava bi huzel pişir çokta güzel oluyor

(176 puan) tarafından

Annem de tava da yapar kısık ateşte kapağını da kapatır hem kurumuyorda yumuşak oluyor

(743 puan) tarafından

MaşaAllah Casperiye yorumun kalbimi ısıttıııı

(100 puan) tarafından

Gittim komşudan iki tane aldım valla. Baktım ne yapacam ne edecem endişesiyle kalınca baktım geç oluyor bazılarını fırına bazılarını ocakta yaptım. Ocaktakiler harbiden çok daha güzel oluyormuş. Teşekkür ederim bu arada bilginiz için. 

(2,802 puan) tarafından

Afiyet bal olsun 

(100 puan) tarafından

☺️

-Reklam-
0 oy
(3,828 puan) tarafından

Yağ sürüp sonra unlasan olmaz mı acaba

(100 puan) tarafından

Ay bilmiyorum ki hiç denemedim. 

0 oy
(6,001 puan) tarafından

Çok zararlı canım fırın tepsisini ters koy az unla güzel ce ısıt yapışmaz 

(100 puan) tarafından

Evet canım biliyorum zararlı. Mecbur kaldım şuan. Deneyen var mı merak ettim 

(100 puan) tarafından

Gittim komşudan aldım iki tane valla. 

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Çok tehlikeli çok sağlıksız kullanma 

(100 puan) tarafından

Ne kullanayım peki. Her şey hazır birde. Son anda farkettim 

0 oy
(1,189 puan) tarafından

Ben de evde yapıyorum. Fırına yağ surup de koysan yapışıyor. Ben tavada yapıyorum. Ocağın büyük tarafına yapismayan bir tava koy ısınsın  lahmacunu koy ve altını kıs kapağı kapalı olacak  kapak nemlenince lahmacunun altina bak kizarmadiysa altni tam ac ve pişir. Eğer böyle yapınca için eahqt etmiyorsa  .poosrdiguj lahmacunalri  firin tepsisine koy ve pişir  

(1,888 puan) tarafından

Bence bu çok mantıklı ya. Tavada altı hafif pişince zaten yapışmaz tepsiye de sadece biraz daha uğraşlı olur

(1,189 puan) tarafından

Ben böyle yapıyorum  zaten tavada da pişiyor. Ve çok lezzetli oluyor 

(100 puan) tarafından

Komşudan iki tane aldım valla. Hem fırına attım bazılarını da ocakta yaptım dediğiniz gibi. Çok ta güzel oldu. Teşekkür ederim. 

0 oy
(176 puan) tarafından

Tepsisine unlayada bilirsin yapılmaması için

İlgili sorular

+3 oy
5 cevap 192 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
1 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 87 göst.
0 oy
5 cevap 204 göst.
17 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,404 soru

23,817,208 cevap

318,120 kullanıcı

...