+10 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde (3,891 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm gııı anlatın hele 😄🫶🏻💜 ben kızı uyuturken eşim aşağıda tavuk kümesini hal ediyordu namaz kılmak için yukarı çıktı bı baktım elinde bişey gizliyor gülümseyerek bana geldi; bunu görünce aklıma sen geldin sana getirdim. Demez mi yaa çok mutlu oldum kızlar hediyenin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan düşünülmek eşimden Allah razı olsun 🥹❤️🤲🏻 sizlerle paylaşmak istedim bu sevincimi 🥹🫶🏻

image

10 Cevaplar

+2 oy
(5,235 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Aleykum selammm masaAllah masaAllah Rabbim mutlugunuzu daim etsin muhabbetinizi artirsin insaAllah yuzumde bi gulumseme olustu gitmiyo Rabbim nazardan korusun siz ♥️

(3,891 puan) tarafından

Yiaaa ne güzel yazmışsın Allah senden razı olsun inşallah güzel temiz yürekli kardeşim benim ❤️ ☺️ ❤️🤲🏻

-Reklam-
+4 oy
(1,667 puan) tarafından

Aleyküm selam mutluluğunuz daim olsun

(3,891 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim ❤️ ☺️ 

+2 oy
(26,044 puan) tarafından

Bende  esime dedim buranin yapraklari çok yaşli tadı olmuyo benimki nereleri aramis gidip serce parmağım kadar buyuklukte yapraklar bulup almiş. Sjsjsjsjjss

Şimdi hangisi daha aşık bunlarin

image sjsjsj

(3,367 puan) tarafından

Ahahhahaha ayy çok komik 

(3,891 puan) tarafından

Ahahahah her ikiside seviyor işte bacım çok şükür 🥹🫶🏻

(26,044 puan) tarafından

Ahahaha . Rabbim mutlulugumuzu daim etsin❤️

Ay öldüm bittim ya simdi sardim bitirdim daha nir elimde kizimlasksjs

(3,891 puan) tarafından

Amin amin amin ecmain şekercimmm benim 😘❤️

Ahahahah şimdiden ellerine sağlık afiyet olsun güzelim 🩷✨

+2 oy
(4,827 puan) tarafından

Bu hediyelerin en güzeli ❤️ mutluluğunuz daim olsun dostum 

(3,891 puan) tarafından

He valla öyle ve amin amin amin kardeşim benim ♥️ 😊 ❤️ 

+2 oy
(230 puan) tarafından

Mutluluğunuz daim olsun🥰😍😍

(3,891 puan) tarafından

Amin amin amin ecmain kardeşim benim ❤️ ☺️ 💜 

+2 oy
tarafından

Eyvah bir cana kıydı ne güzel zikrediyordu Allah Allah Allah diye. 

tarafından

Ve aleyküm selam bu arada🌹

(3,891 puan) tarafından

İnan benimde aklımdan o geçti ama bence bir eşi sevindirmek Allah katında daha değerlidir ☺️❤️❤️❤️

+2 oy
(2,565 puan) tarafından

Mutluluğunuz daim olsun 🏵️

(3,891 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim ❤️ ☺️ 

+2 oy
(1,549 puan) tarafından

Benim herifte hediye almaz ama ben seviyorum diye çift sarılı köy yumurtası alır yada ben istiyorum diye abuk subuk hareketler yapar bende öyle kabul ettim onu 

(3,891 puan) tarafından

Sevmek için illa hediyeye gerek yoktur sana değer verdiğini gösterisin yeterlidir herşey zamanla oluyor ❤️☺️

+2 oy
(4,772 puan) tarafından

Ay ne güzel canım benim eşimde geçen bir gül getirmiş gülü arkasına saklanmış askim sana  Bir şey getirdim dedi tam gösterecek kızim atladı aa babam bana çiçek getirmiş diye kaç gün odasında suyun içinde tuttu o çiçeği aklıma şuan o geldi...Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah .

(3,891 puan) tarafından

Yiaa ne kadar güzel maşallah bide Allah razı olsun inşallah kardeşim benim amin amin amin 🤲🏻☺️❤️

(4,772 puan) tarafından

Saolsinn canımm senden de Allah razı olsun ❤️❤️

(3,891 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim 

+2 oy
(1,650 puan) tarafından

Maşallah mutluluğunuz daim olsun bende böyle çiçek papatya görünce eşime diyorum ya insanın aklına hiç gelmez mi şurdan bi tane alıp vermek diyorum çiçek dalında güzeldir boşver diyor 😂evlilik yıldönümünde falan hiç çiçek almadı onun yerine yemeğe götürdü hep dalında güzel orda dursun diye sanırım kıyamıyor 😂

Ama 3 yaşındaki oğlumla ne zaman dışarı çıksak papatya kopartıp getiriyor Hemde iki tane annecim bak birini ben aldım birini kardeşim diyor kardeşim küçük o büyüyünce verir tamam mı üzülme diye de ekliyor 😂aşırı mutlu oluyorum verdiği papatyaların hepsini kitap arasına koydum kuruttum sonrasında hatıra olarak değerlendirmek istiyorum 😊

(3,891 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim ve amin amin amin 🤲🏻☺️❤️

Yiaaa maşallah ne kadar tatlı sen eşinden beklerken canın evladın biricik oğlun seni düşünerek hepten getirmiş maşallah maşallah 🥹🤍

(1,650 puan) tarafından

Sorma canım çok seviyor çiçek su tamamen doğa bebesi bu da kendisinin enerjisine yansıyor her şeyi ince detayına kadar düşünen bi çocuk bazen şaşırıyorum mesela çiçeği iki tane alıp birini kendisi için diğerini kardeşinin için getirdiğini söylüyor her seferinde hem duygulanıyorum hem gülüyorum alıp içime sokasım geliyor 😂rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin gelecekleri hep bugünlerindeki gibi neşeli cıvıl cıvıl olsun inşallah 

(3,891 puan) tarafından

Amin amin amin kardeşim benim ❤️ 🤲🏻☺️ o zaman şimdiden haber verelim ilerde gelecek gelin adaylari aman dikkat çok anlayışlı merhametli düşünceli bir delikanlı karşınızda olacak ona göre annesi gönlünün kraliçesi olmuş siz prenses olmak için uğraşın 😁❤️❤️✨❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 513 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,418 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 374 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,891 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 829 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,418 puan) tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 1,361 göst.