Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız Gine ben sjsjsjs eşime öyle hediye bakınıyordum gözüm kadınlara hediye setlerine takıldı ah ah cidden güveneceğim biri olsaydı varya bunlardan muhakkak ona hediye ederdim 🥹 baksanıza çok güzel değiller mi 😍😍 siz buradan birine hediye alacak olsaydınız bu kim olur du 🧐🧐😁🩷😶🌫️😶🌫️
Ve aleyküm selam herkese herkese hediye alma arzusu olan biriyim yani tanısam da tanımasam da aşırı seviyorum bir şey hediye etmeyi özellikle kendi el emeğim olan bir şeyi hediye etmek daha manidar geliyor. Şimdi uzun uzun isim yazarsam şayet ♥ sana almak isterdim sonraaa
Hediye ne ki? Varlığınız yeter ❤️
Selam söyle öyleyse @Sumisalii 🌹
@Fkolgun teşekkür ederim , senin de varlığın yeter ♥
Allah razı olsun çok mutlu oldum ismimi görünce🥹♥️♥️♥️♥️
Allah sen den de razi olsun ♥ mutlu olmana sevindiiim
Henüz o kadar samimi olduğumbiri yok :)
Antısıı ben sjsjsjsj 🥹🩷
Burdan o kadar samimi oldugum kimse henüz yok ama cok iyi kalpli bir kac kişi var ama hediye alacak param şuan yok eşimi işden cıkarttılar 🥲
Bana alırsanız bu kötü habere sevinç katarsınız 🤣
Hedayelere açık bir yorum🤣🤣
Rabbim eşinize hayırlı bol kazanç kapısı aralasin inşallah ❤️🤲🏻
Amin canım ...🤲
Sanaaa ♥️@pamira @idilt @Fkolgun simdilik bunlar geldi aklima ilk😂bide sevgicim var
🩷🩷🩷
Teşekkürler cnm☺️
Görmek istediğim Merve işte bu❤️ düşünmen bile yeter
Eslem senin adinda mi sevgi bilmiyordum ,ben sevgi polattan bahsettim😅filiz ablaa allah senden razi olsun sen zor zamanimda brni hep dinledin♥️
Burda 3 4 sevgi varız sanırım 😀 teşekkür ederim canım bu arada ❤️
Aklıma ilk gelen Esra oldu.. şöyle görürse üzülmesini asla istemem ama deprem zamanı yazdığı bi şeyi asla unutamıyorum. Çok fincanı varmış işte takıntılıymış alırmış severmiş ama hepsi bi gecede yok olmuştu. Sonra hiç bişeyin kıymeti kalmadı yazmıştı.. bi sürü fincan göndermek, almak isterdim. 🥹❤️
Yiaa ne güzel ama bir o kadar da üzüldüm 🥺😔❤️
Allah bir değil bin kere razı olsun ❤️ o güzel gönlüne göre versin herşeyi inşallah o kadar mutlu oldumki vallahi gözlerim doldu 🥹🥹
Amin canım Allah senden de razı olsun❤️ hep iyilere denk gel.. bilerek etiket yapmak istemedim görürsün belki diye, görmüşsün❤️
Çokça ❤️❤️❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🩷🩷🩷
Bana hedaye almak isteyen artı 😂
Bende size alayım
@Tayfa 2022 @MEHYASEL.ERT ❤️❤️
Dur hemen adresimi atayım sjsjsj 😜 düşüncen bile çok güzel ve naif canısı 🫶🏻😘
Eksik olma bebisim senin enguzel hediyen güzel yüreğinle burda varoluşun @idilt ❤️🧡💛💚💙
Teşekkür ediyorum kızlar 🌺❤️
🫶🏻🫶🏻🫶🏻🩷🩷🩷🩷
@Fkolgun ve sana göndermek isterdim ismini unuttum bir kac çok sevdiğim ablamda var
Seni seviyorum dedin ya benim için en güzel hediye o aldım kabul ettim hediyeni Eslem çok teşekkür çok şükran♥ ben den de sana çok sevgi çok kucak...🦋 kızçenin iyi olmasına çok sevindim Allah kalıcı afiyetli şifa versin yavruna.
Yaa sübhanallah ne güzel Allah cümlemizi birbirine kırdırmasin inşallah ❤️
Değer vermek hediyeden daha değerlidir benim içinde 🥰 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ☺️
Canımsın düşünmen bile yeterli ❤️
Çok geçmiş olsun sevgi dün postlarını gördüm ama yazamadım inşallah bir an önce ayağa kalkar minik serçe 😊
Ayy bu hediye benim kısmetim b harfide var baş harfim bana yolla kız.🫠
Şaka tabiki 🤎
Benim mii
Evet canısı 🤔
Vallahi çok sevdiğim kişiler var var emine hanım Filiz hanım mehtap hanım yani nicklerini unuttum o yüzden bu şekilde yazdım ama gerçekten bende yerleri çok ayrı. Yani yollama imkânım olsa bu kişiler geçerdi aklımdan ya da isteyen birine yollardım sırf mutlu olsun diyeee
Maşallah ne güzel bir yüreğin varmış aklından bu iyiliği geçirmeniz bile sevap 🥹🩷
🥹🩷
Post yukarı 🫣
Bizim kizlarin hepsine gönderirim ben hepsi cokk tatlis 🥺 burdan birine geçen sene göndermiştim oda bana şimdi burda yok kendisi gerçi ama . Ben severim hediye almayı mutlu etmeyi
Nasi unuttun lan beni dovim mi 😂 balkusum biliyorum illa yazmsna gerek yokki .
Heya valla insanlar hediyeyle mutlu olunca bende oluyorum 🥺
Ahahha yorgunluktaan canimsss😂🥰🥰
🥹🫶🏻🩷
O zaman o hediyelerden biri benim😁😁
Amaaaa bebekimmmm❤️❤️
Kimseye almam o kadar bağım yok burayla
Sjsjsjsjs Allah iyiliğini versin
Amin cümlemizin
kiz ben senle tartismistim ama konu neydi unuttum sen hatirliyonmu
Biraz düşünürsem hatırlarım gibime geliyor😀
dusun yaaa cunku ben hatirlayamiyom🤣🤣
@Gastamonlummm @Esma25 @Cinarinannesi2 @ikbal @-HoneySeptember- @Nur_Ay @ deveminda var bi kac kisi jizlar hepinizden 1er tane bekliyom🥰🥰🥰
ahahahahahahahahah
Teşekkür ederim Nuraycımm bende senin ismini çok seviyorum çünkuu anacığımın ismii 😌🥰
Yaaa peki senin gerçek ismiiin neee balııım?
Özge canım🥰🥰
Büyük beklentiler özel hediyeler içerir sevo 😅😅😅 inşallah yazın geldiğinde hallederiz askommm
Bana göndere bilirsiniz
😁😁😁😁
Konyalım @Fkolgun @idlit
Canımsın idiltosum♥️
Nekaa güjel 🥹 🩷
Varlığınız yeter ❤️❤️❤️
İkinizinde müdavim whatsapp sapığı olaraktan 😂😂😂❤️❤️❤️
burda neden ben yokum ama ☹️☹️☹️
@Yorgunanneee canımla hediyeleşmiştik o bana fincan aldı ben de islami planlayıcı❤️
@Sekerkizz emoşuma da almak isterdim herkesi tek tek yazmayı üşendim ama sohbetim olanlara da el emeği bir şeyler yapmak isterdimm🩷
Ayyy nerossss Allah razı olsun,❣️❣️❣️
Ne kaa güjel ne ka güjel 🥹 🩷 ❄️ 💜
Nerikuşum buranın bana kazandırdığı en en en güzel şeydir kendileri💜💜💜
Kim bana hangisini almak ister☺️
Bunlarin hepsi güzel beni seven bacilar sözleşin öyle alın aynısından 2 tane olmasin . Her kes farklisini alsin. Öpüldünüz 🤗😂❣️
😂😂✨✨
Aleyküm selam @Memuranneee
Hmm iyidir ☺️❤️✨❤️
Bacımm ❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️❤️
Hiç sıkıntı yapma cnm gönder bana 🤣😁yarın doğum günüm her zmn olduğu gibi kimse kutlamayacak😭😥🥺
İyiki doğmuşsun iyiki varsın nice sağlıklı yaşların olsun sevdiklerinde hep bir arada ❤️
Tşk ederim cnm ❤️ 🥰 amin insallah
Yaa Rabbim ömrüne güzellik bereket huzur sağlık katsın inşallah ❤️ ☺️ 💜 🩷
Amin inşallah cnm ❤️ tşk ederim ❤️
Ben tam 3 yıldır burdan serifeyle arkadaşım onunla telefonlasiyoeuz ve en iyi arkadaşım oldu onunla hediyelesiriz canım kankam.
Ne kaa güjel ne ka güjel 🥹💜
Hiç kimse ile tanışmayan ben gruptan ayrıldı 😏
😌😏😏
Tanışalım 🦋
Olur tanışalım 🫣
1,507,110 soru
24,601,375 cevap
363,614 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın