Kızlar 3 bucuk yasındaki oğlum bu ara aşırı peynir yemek istiyor 3 yasına kadar ağzına sürmeyen nefret eden cocuk 10 gündür akşamları peynir diye ağlıyor 1 haftada bir paket kaşar peynir bitirdi bugün evde kalmadığı için ağladı ve sonrasında ezine peynir istedi şoklardayım hiç böyle bir durum yaşayan varmı nette kalsiyum eksikliğinde ve omega 3 eksikliğinde aşırı istek olabiliyor yazıyor ?
Canim damak tadi bu tadina bakmistir sevmistir simdide istiyodur illa bi kusurdan mi olmasi lazim icin rahat degilse gotur hastaneye
Yok valla öyle değil çok uğrastım zamanında yedirmek için kendim yaptım herçeşit aldım ama yok hiçbirzaman sevmedi kontrolleri var haftaya doktorunada söylicem bakalım belki yaşayan vardır bu durumu diye yazmak istedim
biranda sevmistir ben 1. sinifa kadar agzima surmezdim. aonra muptelasi oldum . her cesit peyniri yerim . orynir peynir diye dislerim kamasir resmen . 5 gun sivi beslendim ameliyt olunca peynirsizlikten çıldirdim resmen. her turlu hepniri yerim en az dirt bes cesit peynir olmadan yapamam kahvalti . esimin komple kahvaltida yedigi kadari ben bi likmada atarim agzima😂
Darısı benim oğlumun başına 😁 peynir oğlumun en büyük düşmanı igreniyor
Aynı peynirin olduğu kahvaltı masasına bile oturtamiyorum
Vallaha mı , bizimkide önünde olunca öğürüyor daha hiç tadını bile bilmez aynı şekilde zeytin 😁
Zeytin için bı tepki almadım ama yemez de
Valla napcaz bilmiyorum
Yani yapacak birşey yok babası da pek sevmez çok nadir yer . Kabullendim ben artık 😁 erkek kardeşim yıllarca zeytin peynir yoğurt ağzına sokmadı , şimdi yoğurt ve kaşar yiyor 😁
Darısı başımıza inşallah 🤗
Dur kınayim seni başıma gelsin 🫣🫣🫣
Peynirin olduğu kahvaltı masasına bile oturtamiyorum ben 😔😔😔
Bı kaç inat ettim baktım iç çeke çeke ağlıyor şimdi bizimle kahvaltı yapacaksa masaya koymuyorum yada kapağını açmıyorum gizli gizli alıp yiyoruz 🥺
Gelelim de avcundan su icirsin bari benimkine . Sofrada peynir zeytin görmeye tahammülü yok çocuğun
Benimkide öyleydi valla anlamadım şimdi öğlen akşam durmadan peynir istiyor neredeyse 1 kiloya yakın kaşarı 1 haftada bitirdi
Sadece bizde var sanıyordum lütfiş 😁 aynısı var bendede
Tostun içindeki kaşar kırıntısı nı anliyo da yemiyo
Kan degerlerine baktırın kalsiyum ihtiyacı da olabilir
Benim kızım 3 buçuk yaşında asla ağzına almisligi yok keşke buda yemeye başlasa kahvaltıda yumurta ve çikolatadan başka ağzına bişey almaz
Bazen bazı gıdalara aşırı takıyor çocuklar geçer bence
Çocuklarda dönem dönem takıntılı şeyler olabilir. Benim oğlumda önceden peynir, yoğurt yemezdi ancak sonra sürekli istedi bi süre sonra bıraktı. Ben bunu bi doktora danışmıştım dönem dönem bazı çocuklarda olabiliyor dedi
Yaş geçtikçe cnm çocuklarımızın damak tadı değişiyor gelişiyor genelde bebekler peynirden tiksinir sevmezler ama büyüdükçe severler kızımda yemezdi ama şimdi kahvaltıda yer ekmek arasına koyuyorum lokma gibi yiyor kaşar peynirenbayıkır tek peynir yer otlu peynir yiyor
Yaş geçtikçe cnm çocuklarımızın damak tadı değişiyor gelişiyor genelde bebekler peynirden tiksinir sevmezler ama büyüdükçe severler kızımda yemezdi ama şimdi kahvaltıda yer ekmek arasına koyuyorum lokma gibi yiyor kaşar peynire bayılır tel peynir yer otlu peynir yiyor
1,467,309 soru
24,042,840 cevap
329,212 kullanıcı